PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=567612}

BreakOut Kings

2011 - 2012
7,0 2,6 tys. ocen
7,0 10 1 2580
BreakOut Kings
powrót do forum serialu BreakOut Kings

wiem, że nie będę odkrywcza mówiąc o trzecim odcinku: oh. my. gosh! xD ale kiedy się zaczął i jeszcze poleciała ta melodyjka, pokazali Fox River to aż się ciepło na sercu zrobiło! ;)

ocenił(a) serial na 6
Queen_J

Musze przyznać, że 3 odcinek nie zachwycił mnie, ale zobaczyć stare dobre więzienie z innego serialu miło. Jestem przy 10 odcinku. Zaczęło się robić ciekawie w serialu jak mieli sprzeczkę. Sean namiesza jeszcze w tym serialu na pewno.

Adrenalina_fw

ja jestem dopiero na piątym ;) a w ogóle to nie wiem czy zauważyłaś/eś w 5 odcinku tego Jamajczyka, który grał w Prison Breaki był w więzieniu w Panamie... dziwne, bo Lloyd tak się zachwycał T-Bagiem, a teoretycznie "kumpluje" się z gościem ,który był z nim kiedyś w więzieniu (zginął...) w ogóle to jakoś pomieszane! ale jeszcze co do 3 odcinka to ja uwielbiam jak T-Bag przed czasownkiem zamiast powiedzieć "e" mówi "ej"!!!! ;)

ocenił(a) serial na 6
Queen_J

Dzisiaj zakończyłem oglądać pierwszy sezon muszę przyznać, że ostatni odcinek na prawdę ciekawy. Prezenty na koniec też ładne dostali. Ciekawe czy będzie drugi sezon, bo serial na prawdę dobry, a lubię klimat więzienny.

ocenił(a) serial na 8
Adrenalina_fw

Stacja zamowila juz drugi sezon, prawdopodobnie premiera wiosna 2012

ocenił(a) serial na 8
Queen_J

To po prostu ten sam aktor, mogłeś zauważyć, że w tym samym odcinku grał jeszcze jeden aktor z Prison Break. Prawda, że nie powinni brać tych samych aktorów do dwóch różnych ról, skoro zrobili coś w stylu spin-offa, ale jest jak jest.

mrmn

a powiedzcie mi jak to się stało ze Teddy jest znowu na wolności ?

ocenił(a) serial na 7
lubiekakao

Nie jest bo go złapali :)