PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325755
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

1 sezon

ocenił(a) serial na 10

Oglądnąłem pierwszy sezon i nie rozumiem zachwytu, kiepski serial jak dla mnie.

Oczywiście momentami jest świetny lecz czasem idzie zasnąć 2 sezonu nie zamierzam oglądać strata czasu. Wystawiam ocenę 4.

diegonen

hahahahahaha serial ma 5 sezonów a nie 10 i znowu wychodzi na jaw twoja znajomość Breaking Bad, nie ośmieszaj się człowieku, żałosny jesteś

ocenił(a) serial na 1
Oskitello

Aaa niee, jak 5 to przepraszam, nie ma powodu, żeby rak go wykończył w ciągu tych paru lat, spokojnie jeszcze z 20 pociągnie.
Pozdrawiam.

diegonen

wiesz co nawet nie chcę mi się ci tłumaczyć jak wygląda historia z chorobą Walter'a (widać, że nie masz o tym pojęcia "rzetelny recenzencie") ani tym bardziej wyjaśniać ci realiów czasowych panujących w serialu bo to, że Breaking Bad jest kręcony od 5 lat nie znaczy, że fabuła również rozwija się w tym okresie czasu... tym samym kończę wszelką dyskusję z tobą bo to jak z waleniem głową o ścianę
Nie pozdrawiam

ocenił(a) serial na 1
Oskitello

Hehe spiżdżony spiżdżony. Wąchaj wąchaj.
Pozdrawiam

diegonen

napisał sam o sobie... bez odbioru

ocenił(a) serial na 1
Oskitello

Chyba Ty.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
Oskitello

no gość jest wyjątkowo żałośnie głupi i chyba lubi jak wszyscy go tak traktują.

ocenił(a) serial na 1
black_bastard

Proszę nie spamować w temacie.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 10
diegonen

Ty naprawde jestes taki glupi, czy udajesz i kochasz robic z siebie tottalnego debila, a moze lubisz jak ktos ci wspolczuje glupoty? Ale rozumiem, ze to genetyka twoja nie pozwala na rozwijanie sie twojej kopuły.

ocenił(a) serial na 1
black_bastard

Proszę nie spamować w temacie.
Pozdrawiam.

ocenił(a) serial na 9
diegonen

bardzo dobry wątek z tymi małpami

ocenił(a) serial na 1
panizemsta

No całkiem interestujący.
Pozdrawiam.

diegonen

w d byles i g widziales

black_bastard

Właśnie jestem po 12 odcinku 3 sezonu i aktualnie zbieram szczękę z podłogi. To się dopiero nazywa "uwalnianie mrocznych instynktów"... Aż nie chcę myśleć, jak będzie wyglądać finałowy odcinek. Dzięki za namówienie mnie do dalszego oglądania, nie żałuję :) Pozdro.

ocenił(a) serial na 10
ramsz

hehe to ciekawe skad bedziesz zbierac szczeke po 4 sezonie, az boje sie myslec :)

ocenił(a) serial na 10
goreckiM

Trolololo.

ocenił(a) serial na 8
goreckiM

Oglądam Breaking Bad, Gre o tron, Spartacus (niestety juz sie skonczył)
I każdy z tych seriali mi się podobał.
Spartacus najbardzie mnie poruszał emocjonalnie
Gra o tron poruszała moją wyobraźnie i fascynowała mnie
Breaking Bad jest nietypowy i intrygujący co za tym idzie ciekawy.

Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
goreckiM

"Oglądnąć" to możesz swojego klocka w muszli cebulaku bez szkoły. Czemu takie jełopy mogą istnieć w tym portalu?

ocenił(a) serial na 10
wommak

Spytaj się twoich znajomych z minecrafta :)

Oglądnąć słowo coraz częściej używane i jak najbardziej poprawne, zacząłem używać go tylko aby uniknąć powtórzeń.

ocenił(a) serial na 10
goreckiM

Jakich powtórzeń, tłumaczysz się tłumaczysz ;) Minecraft? Widzę kolejny neokidowy fan klocków :) Taaaak i powiesz "poszłem" do szkoły na klasówkę ze środowiska, a po szkolę "oglądnołem" bajkę :D Te słowa są używane przez niedouczonych ignorantów i świadczą o ogromnych lukach w edukacji, a w szczególności o braku znajomości ojczystego języka. nie kompromituj sie chłopczyku juz.

ocenił(a) serial na 10
wommak

Oglądnąłem jest słowem poprawnym.

ocenił(a) serial na 10
goreckiM

Ale z was trollątka - macie papu - :* .

ocenił(a) serial na 10
GTRcreative

Ten serial jest rewelacyjny aż trudno uwierzyć,że serial może być tak dobry...;D