PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325698
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

After Breaking Bad?

ocenił(a) serial na 10

Co tu teraz oglądać? Znacie jakieś dobre pozycje z równie niebanalnym scenariuszem?

ocenił(a) serial na 10
malanovka

Wire in the blood

użytkownik usunięty
Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
użytkownik usunięty
air_hunk

breaking bad sezon 1 odcinek 1

ocenił(a) serial na 10
air_hunk

Carnivale, obydwa sezony. Specyficzny klimat, powolna akcja, nie wszystkim przypadnie do gustu.

ocenił(a) serial na 10
kacperpl

Popieram. Chociaż skończyłem na 3 odcinku, ale chyba wrócę. Klimat rewelacyjny. Zniechęciła mnie tylko informacja od kumpla że serial został zawieszony.

ocenił(a) serial na 9
air_hunk

Bezapelacyjnie - The Killing. Pierwaszy sezon mozna obejżeć jednym tchem ;)
Homeland, właśnie startuje 3 sezon.

ocenił(a) serial na 10
air_hunk

Właśnie zacząłem ponownie oglądać,niedokończone wcześniej Six Feet Under,ale nawet nie wiem czy dotrwam do poprzedniego etapu,bo jest po prostu nudne,jedynie na plus to gra Halla i jego serialowej siostry,reszta jakoś do mnie nie przemawia

Póżniej myślałem nad Oz-też niedokończony i wreszcie Sopranos zaczne może

ocenił(a) serial na 10
air_hunk

Zdecydowanie DEXTER.
1 sezon jest arcydziełem i moim zdaniem najlepszym sezonem w historii serialów (moje zdanie podkreślam). Serial trzyma ten najwyższy poziom do 4 sezonu (czyli połowy), później jest już trochę gorzej, ale poziom jest nadal dopuszczalny. Reasumując - Naprawdę warto obejrzeć, bo 1 połowa jest wybitna.

ocenił(a) serial na 8
air_hunk

ktoś już wcześniej wymienił, ale jak dla mnie najlepszy serial to deadwood. Inny klimat, ale jak chcesz inteligentnych i zaskakujących akcji to się nie zawiedziesz:)
Dexter to był naprawdę świetny serial ale 8 sezon to porażka totalna, więc możesz obejrzeć do 7;)

najlepszy serial z pogranicza SF, choć nie ma nic wspólnego ze star trekiem czy czymś takim (przede wszystkim kosmos to tylko tło) to FIREFLY

ostatnio fajny serial, który oglądam to Sherlock.

ocenił(a) serial na 9
abnegacja

TWD
Dexter
Oz
Kompania Braci
Spartacus (najlepszy serial jaki w zyciu widzialem)
Gra o tron
Vikings
Rome

ocenił(a) serial na 10
dante4774

miaem podobny dylemat. W Six feet under wymiękłem jakoś pod koniec 1szego, w The Wire, gdzieś niestety w połowie 1szego. Teraz póki co Sopranos, jakoś się wciągnąłem. Zobaczymy, co dalej :)

ocenił(a) serial na 8
karamuczo

The Shield , a z nowszych Banshee