PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325659
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Pozdrawiam fanów a osoby,które nie miały jeszcze styczności z tym arcydziełem gorąco zachęcam
do nadrobienia.

ocenił(a) serial na 7
Mr_Orange92

ja właśnie się zbieram i mam mieszane uczucia. naprawdę warto?

ocenił(a) serial na 10
magdziamagdzia

ten Ci pisze że najlepszy serial jaki kiedykolwiek powstał a ty z tekstem "czy na prawdę warto"

Mearas_fw

no ja kończę oglądać 2 raz i myślę że na pewno kiedyś wrócę do tego serialu nie raz, po prostu drugiego takiego świetnego nie ma!

ocenił(a) serial na 7
Mearas_fw

kto pyta nie błądzi. pełno jest wątków, że jednak ten serial dupy nie urywa, a że jestem kobietą to potrzebowałam dodatkowego potwierdzenia. tak bardzo Cię to boli?

ocenił(a) serial na 10
magdziamagdzia

skoro pełno jest opinii pozytywnych i negatywnych twoje pytanie jest bez sensu bo tutaj też znajdą się opinie pozytywne i negatywne (mit o kobietach i logicznym myśleniu obalony) :D bez obrazy oczywiście

ocenił(a) serial na 7
Mearas_fw

dlaczego bez sensu? liczyłam na odpowiedzi z subiektywnymi wrażeniami skierowanymi prosto do mnie. nie prościej byłoby napisać "tak, naprawdę warto" zamiast ironizować?

ocenił(a) serial na 10
magdziamagdzia

tak na prawdę warto, ale widziałem lepsze ;)

magdziamagdzia

Ja obejrzałem ten serial 3 razy i za każdym razem tak samo wywiera na mnie ogromne wrażenie pod każdym względem. POLECAM ale tylko dla tych którzy lubią ambitne kino. Jeżeli ktoś tylko ogląda seriale typu dwie spłukane dziewczyny i to mu się strasznie podoba to niech sobie odpuści.