PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=430668}

Breaking Bad

2008 - 2013
8,8 326 tys. ocen
8,8 10 1 325525
9,1 64 krytyków
Breaking Bad
powrót do forum serialu Breaking Bad

Skyler

ocenił(a) serial na 10

Jestem na 2 odcinku 3 sezonu. Ta sucz denerwuje mnie od samego początku serialu... Czy kogoś jeszcze? -,-

ocenił(a) serial na 7
Yanek107

Ona denerwuje każdego. Na początku jest z nią dużo beznadziejnych scen. Potem jest trochę lepiej :)

ocenił(a) serial na 10
Yanek107

Czemu ? Jej mąż zmienił się diametralnie. Ma przed nią same tajemnice. Kobieta stopniowo zaczyna tracić do niego zaufanie. Trudno się jej dziwić

ocenił(a) serial na 7
Gladiator1000

Nie mówię że jej sytuacja jest łatwa i rozumiem, że jest jej mega ciężko. Nie zmienia to faktu, że ciężko się ogląda sceny z nią i że tych scen jest zdecydowanie za dużo.

ocenił(a) serial na 10
Kaczibuczi

No jak z nią nie mogę wytrzymać... Z nią jest trochę jak z Darylem z The Walking Dead, nie da się wytrzymać -,-

ocenił(a) serial na 10
Yanek107

Z Darylem ? :) Czemu ? :)

ocenił(a) serial na 10
Kaczibuczi

Kwestia odbioru. Mi nie przeszkadzała,może przez to,że potrafiłem zrozumieć jej sytuację. Co do ilości scen związanych ze Skyler,to musiało być ich sporo. To żona głównego bohatera. Walt kocha ją całym sercem i od początku mówi,że wszystko co robi,robi dla rodziny

ocenił(a) serial na 10
Yanek107

Mnie jakoś wyjątkowo nie irytowała. Były momenty, że miałam ochotę wytargać ją za włosy, ale ogólnie postać całkiem okej :)

Yanek107

Mnie również.