PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=810557}

Bridgertonowie

Bridgerton
2020 -
6,9 52 tys. ocen
6,9 10 1 52149
5,8 16 krytyków
Bridgertonowie
powrót do forum serialu Bridgertonowie

Świetny

ocenił(a) serial na 8

Serial naprawdę mi się podobał. Nie powiem Maroon 5 czy Shawn Mendes w tle wzbudzili we mnie śmiech ale to tylko serial a nie dokładne pokazanie tamtych czasów.
Co do Lady whistledown miałam swoje podejrzenia jednak uznałam je za mało prawdopodobne by to Pen nią była zwłaszcza że nie szczędziła słów na jej rodzinę. Mimo wszystko bardzo pasuje mi jej rola jako ogromnej plotkary zza kulis, a w życiu nieśmiała słodka dziewczyna. Liczyłam na to że może z Colinem im wyjdzie ale pewnie będą następne sezony więc na ich historie bardzo liczę.
Podobno ma być drugi sezon z Anthonym. On jednak był najmniej przeze mnie lubianą postacią. Irytował mnie przez cały serial.

ocenił(a) serial na 5
Tiina

Właśnie o to chodzi,Że Penelope jest inteligentna i sympatyczna. Jako ona sama nie ma tyle odwagi. Ale swoje inteligentne spojrzenie umie przelać na papier. Penelope i Colin będą mieć szczęśliwe zakończenie, ale minie jeszcze z 10 lat. W następnym sezonie zobaczysz inna twarz Anthonego. Teraz musiał być taki. Ale nowa bohaterka całkowicie go odmieni. Oboje z Kate będą fajniejsi niż Simon i Daphne.

ocenił(a) serial na 8
ignis_2

10 lat.... To dość długo. Z tego co piszesz domyślam się że czytałaś książki, a co do Penelope to jedna z najlepszych postaci w tym serialu.
Co do Anthonego to zobaczymy, mimo wszystko na pewno będę oglądać bo serial ten był jednym z niewielu które mnie wciągnęło i przy którym nie miałam ochoty włączać speedu.

ocenił(a) serial na 5
Tiina

Tak, czytalam. Teraz mają po 18 i 23. Pobiorą się w wieku 28 i 33. Teraz będzie historia Anthonego. Będzie miał fajna partnerkę. Jego Kate i Penelope będą się lubić. Potem ożeni się Benedict i po nim będzie ślub Colina i Penelope. Czyli ich historii trzeba się spodziewać dopiero w 4 sezonie. Penelope nie dość,że jest fajna to idealnie dobrana.

ocenił(a) serial na 8
ignis_2

To prawda, ale jestem ciekawa czy zrobią tyle sezonów, mam nadzieję że tak.