Serial genialny oglądałem z 12 odcinków i nie widzę niczego głupiego, złego.
Złego może nie ale poziom humoru rozkręca się powoli. Dopiero druga część sezonu jest bardzo dobra (dawno tak się nie śmiałem przy ekranie).
Dokładnie, pierwsza połowa jest przyzwoita i rozumiem, że może nie wciągnąć, ale druga to mistrzostwo :D Od odcinka z randką zaczyna być mocno śmiesznie ;)
Dzięki twojemu komentarzowi, po obejrzeniu pilota ( który szczerze mówiąc, nie zrobił na mnie wrażenia) zdecydowałem się obejrzeć kolejny odcinek i.... właśnie oglądam szósty. Serial faktycznie, z każdym odcinkiem jest coraz lepszy, stąd dziwi mnie tak niska średnia. Chyba że większość oceniających zatrzymała się właśnie na pilocie
Serial nieudolnie udaję The Office w wersji The Cop.
Co do opinii o słabym humorze to się zgadzam, dopiero druga część pozwala się pośmiać, co i tak nie zmienia faktu, że serial jest po prostu słaby.
Dla mnie np. Pierwsza połowa jest świetna środek makabra i koniec super .Każdy ma inne poczucie humoru więc trudno trafić w gust każdej osoby .
Weług mnie to obecnie najlepszy serial komediowy jaki leci. Mało co mnie tak bawi jak B99. Wszystkie postaci genialne!