PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=685359}

Brooklyn 9-9

Brooklyn Nine-Nine
2013 - 2021
8,0 43 tys. ocen
8,0 10 1 43020
7,8 30 krytyków
Brooklyn 9-9
powrót do forum serialu Brooklyn 9-9

Złoty Glob dla serialu w kategorii: SERIAL KOMEDIOWY LUB MUSICAL oraz Złoty Glob dla Andy'ego
Samberga w kategorii: AKTOR W SERIALU KOMEDIOWYM LUB MUSICALU! Teraz to już muszą
zamówić drugi sezon... Mam nadzieję, że Amerykańce w końcu docenią serial.

http://h atak.pl/artykuly/rozdano-zloty-globy

elenkaa

też mam taką nadzieję...

ocenił(a) serial na 8
IOOI

Wydaje mi się, że byliby idiotami nie zamawiając drugiego sezonu po takim sukcesie :)

użytkownik usunięty
delicatepl

Dokładnie :)

ocenił(a) serial na 7
elenkaa

W sumie zasłużone. Miłe zaskoczenie

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

Zaskoczony byłem samą nominacją, a tu wygrana w 2 kategoriach. To całkiem fajny serial, ale te nagrody to nieporozumienie...

ocenił(a) serial na 8
elenkaa

I bardzo dobrze, że doceniono B99. Chociaż szczerze nie spodziewałam się, że serial albo Andy zgarnie statuetkę to w zasadzie bardzo miłe zaskoczenie. Trzymam kciuki za dalsze losy B99, w końcu to całkiem fajny serial komediowy.

ocenił(a) serial na 9
elenkaa

Dla mnie w sumie niezasłużenie, Teoria Wielkiego podrywu zabawniejszym serialem jest, aczkolwiek Brooklyn 9-9 to ogólnie bardzo udana produkcja na pewno ma fajne postaci, dwie seksowne laski, śmiesznego Sandberga i Crewsa, także ogólnie zawsze z utęsknieniem czekam na kolejny odcinek.

ocenił(a) serial na 10
Roy_v_beck

mowimy o tym serialu gdzie widzowi podpowiadaja kiedy sie smiac za pomoca smiechu z puszki?

wersja bez wycietym smiechem - http://www.youtube.com/watch?v=jKS3MGriZcs
boki zrywac!

ocenił(a) serial na 9
Crunik

Taki format, jeszcze się można przyczepić, że akcji nie ma, że wszystko dzieje się praktycznie w tych samych miejscach przez wszystkie odcinki, to po prostu jak ktoś nie lubi sitcomów to wiadomo, że mu nie spodoba się raczej ten serial, tym nie mniej, jeśli przyzwyczaić się do technicznych reguł gatunku to można się naprawdę dobrze bawić.

ocenił(a) serial na 9
Crunik

To nie jest śmiech z puszki. Serial jest nagrywany przy żywej publice.