Nie ma co ukrywac- jest tu nudno! Skasowali wszystkie posty, w ktorych gadalismy o napisach;), musimy sie jakos rozruszac i... dlatego zachecam wszystkich do napisania swojej ulubionej DAMSKIEJ i MESKIEJ postaci z serialu :)
Moimi ulubiencami sa: Amanda i Marc :)
Ja mam dwie ulubione postacie kobiece - Amanda (jest bezbłędna - uwielbiam ją :) ) i Wilhelmina.
A faceci to Mark no i Justin :)
Wilheliminy nie lubie [chociaz to jak wykupila Marca od Fabii.. to bylo takie mile:)], juz przyjemniejsza jest szkocka pijaczka ;)
Zgadzam się w 100 procentach. Uwielbiam całą czwóreczkę, ale Wilhelmina dla mnie namber łan
hehe raczej nie maminsynek bo o mamusi nie było słowa ale wiem co masz na myśli ;)
ten typ tak ma ;) ale i tak go lubię, mam nadzieje, że im sie ułoży :)
Wiadomo o kogo chodzi, jesli pada haslo "maminsynek". Ale to troche bedzie glupio, jesli oni sie zejda- jedna ofiara losu z druga.. I Betty gra gape i Henry gra blazna..
a gdzie ona niby chleje, ze taka z niej pijaczka wg was?
z dwa czy trzy razy byly na jakiejsc imprezie i koniec, ja zadnego wielkiego chlania nie zauwazylam w jej wykonaniu
dokładnie, nie ma sie co czepiać, ze 2 razy coś piła
poza tym jest bardzo fajna, a Gryzio sie znowu czepia
Smerfetko wkurzasz mnie! Wyrazam swoje zdanie. Nie bede ulegac innym, jesli mam cos do powiedzenia (napisania), to mowie (pisze)!
Ok, wyrażaj sobie ale co widze jakiś twój komentarz to jest zgryźliwy.
Wyraziłam swoją opinie, że marudzisz, ty wyraziłaś, że Cie wkurzam i już :]
Koniec dyskusji bo jest niepotrzebna i nieadekwatna do tematu
Ja sie nie kloce, po prostu nie zycze sobie, by ktos, kto mnie nie zna pisal, ze moj komentarz jest zgryzliwy, bo to znacyz, ze i ja jestem taka..
Oczywiscie, z ekoniec tej.. "rozmowy"
Amanda i Marc ... niestety nie bede oryginalny xD
Gryzio sie czepia xD ... (żartuje, to nie jest zgryzliwe)
Oooooooooo, widze, ze Dean sie odezwal po latach;> [to nie jest zgryzliwe:)]
Cos nie ejstesmy sympatykami glownej bohaterki, a powinnismy;P
Tak, ten tekst wymiata:D
A, jeżeli chodzi o Amandę, to co w niej takiego fajnego?
Mnie się jeszcze podoba postać Christiny.
też ją lubie, taka szczera i naturalna :)
co jest w Amandzie hmm... podoba mi się jej mimika, to zapatrzenie w siebie , po prostu dobrze zagrana rola + przyciągająca uwage twarz ;)
Amanda jest taka sympatyczna, nie udaje jej sie byc zlosliwa, chociaz tak sie stara;).. Uwielbiam jej i Marca teksty.. Szczegolnie te do Betty:D
Nie będę oryginalna: Marc i Amanda- uwielbiam ich- teksty Amandy i minki Marc'a! Ale Daniel- jego po prostu kocham- uwodziciel o dobrym serduszku i jest naprawdę dobrym przyjacielem. Lubię też Alex- jest taka samotna, a zasługuje na szczęście.
No tak, Alex ma dziwne akcje z Danielem. Ale ja się jej nie dziwię- chodzi mi o relacje z ojcem. A jeśli chodzi o jej relacje z Danielem- po prostu gdyby ze sobą porozmawiali od serca w cztery oczy na pewno by się pogodzili. Alex kocha Daniela i on ją też kocha, tylko nie potrafią znaleźć wspólnego języka- jeszcze. Ale pokazała, że jej na nim zależy np w 23. odcinku gdy jadą do szpitala. Poza tym żal mi jej, bo nie potrafi sobie ułożyć życia z tego powodu, że jest osobą publiczną i znaną w świecie mody, no i jest bardzo samotna- to widać.
justin. to jest najlepsze serialowo filmowe dziecko jakie zdażyło mi sie wiedzieć, nikt jeszce nie wymyślil takiej postaci. ciekawe co z niego wyrośnie? drugi Marc? czy moze bedzie raczej swym zachowaniem sugerował że jest gejem i łapał na to laski?
to dobry patent!!
fakt, chłopak świetnie sobie poradził z rolą ;)
jeśli powstanie jeszcze pare sezonów Betty to pewnie poznamy perypetie Justina-nastolatka, to dopiero ciekawie będzie :D
a serial się nawet mojej mamie spodobał i ogląda na tvp2 hehe
u mnie to nawet tata oglada cichcem prawie jak tata betty tą ich telenowelę:P
swoja drogą w tej telenoweli to tez sie dzieje...szkoda że juz nie wystepuje w niej salma która chyba rzuciała ta role na recz roli Sofi.
bo w tych tenelowelach różne gwiazdy występują, już sie kilku znanych aktorów dopatrzyłam ;)
fajne akcje są tam, ksiądz-ojciec, próba morderstwa kończąca sie gorącym całusem, taka troche satyra tego typu tenelowel ;))
Witam.Ja Betty dopiero zaczelam sie interesowac gdy nasz polska tv pokazala,ale od razu mnie wciagnelo.Co do ulubionych bohaterow nie bede zbyt oryginalna,oczywiscie przecudna Amnada kocham ja za caloksztalt plus super ciuszki,pozniej jest super loczek czyli Marc no i jeszcze Justin.Oczywiscie sama Betty tez jest super.Za to,moze pewne osoby beda zle, ale nie znosze Waltera,wkurza mnie na mksa i pozbylabym sie go od zaras.Sori za brak polskich znakow, pisze z komputera ktory nie posiada takich.
hahah! :D wiem, też właśnie jak oglądałem telenowele w domu Suarez to sie zastanawiałem skąd go znam xD wiec zapytałem kumpeli a ona : 'Rubi !'
Betty i Daniel. Narazie bo obejrzałem dopiero 3 epizody na TVP2 (piratów nie chce mi się oglądać). Poza tym i tak wiedziałem że warto to oglądać i nagrywać bo Yo soy Betty, la fea na TVN była ciekawy i śmieszny. Ciekawe czy u nas wyemitują specjalny epizod s-18? Pewnie nie.
nie wszystkie 'babskie' seriale oglądam xD
Czasem jak u kumpeli byłem a ona oglądała to też poznawałem historie Rubi xD
oglądam : Prison Break, Brothers & Sisters, Scrubs, How I meet Your Mother, Niania, Ekipa, Desperate Housewives, Gilmore Girls.
Friends, Sex And The City (powtórki)
Jeśli aktorka wcielająca się w rolę Amandy nie jest pustą blondynką, a aktor grający Marc'a nie jest gejem to zdecydowanie zasługują na miano ulubieńców publiczności.
Oglądam ten serial z narzeczoną i gagi, w których występują te postacie są najlepsze!