PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=328341}

Brzydula Betty

Ugly Betty
2006 - 2010
6,7 16 tys. ocen
6,7 10 1 15881
6,0 6 krytyków
Brzydula Betty
powrót do forum serialu Brzydula Betty

Nie ma co ukrywac- jest tu nudno! Skasowali wszystkie posty, w ktorych gadalismy o napisach;), musimy sie jakos rozruszac i... dlatego zachecam wszystkich do napisania swojej ulubionej DAMSKIEJ i MESKIEJ postaci z serialu :)

Moimi ulubiencami sa: Amanda i Marc :)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Ja mam dwie ulubione postacie kobiece - Amanda (jest bezbłędna - uwielbiam ją :) ) i Wilhelmina.
A faceci to Mark no i Justin :)

mrauek

Wilheliminy nie lubie [chociaz to jak wykupila Marca od Fabii.. to bylo takie mile:)], juz przyjemniejsza jest szkocka pijaczka ;)

ocenił(a) serial na 8
mrauek

Zgadzam się w 100 procentach. Uwielbiam całą czwóreczkę, ale Wilhelmina dla mnie namber łan

Gryzio

damska- Amanda (od pierwszego odcinka, uwielbiam ją)
męska- Henry, jest naprawdę przeuroczy :)

smerfetka

Henry jest uroczy, ale taki maminsynek z niego ;)

Gryzio

hehe raczej nie maminsynek bo o mamusi nie było słowa ale wiem co masz na myśli ;)
ten typ tak ma ;) ale i tak go lubię, mam nadzieje, że im sie ułoży :)

smerfetka

Wiadomo o kogo chodzi, jesli pada haslo "maminsynek". Ale to troche bedzie glupio, jesli oni sie zejda- jedna ofiara losu z druga.. I Betty gra gape i Henry gra blazna..

Gryzio

Oooooooooooo, widze, ze Amanda, Mark i Justin kroluja ;D, cooooo, nikt Betty nie lubi? :(

Gryzio

damska Amanda/Hilda, męska Justin/Marc (jeśli Justina można w ogóle nazwać mężczyzną ;)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

szkocka pijaczka jest boska i ten jej akcent!!! ach&och:P

the248

O nie.. ja jej nie lubie.. akcent ma fajny, ale przez to, ze tak chleje jej nie lubie..

Gryzio

a gdzie ona niby chleje, ze taka z niej pijaczka wg was?
z dwa czy trzy razy byly na jakiejsc imprezie i koniec, ja zadnego wielkiego chlania nie zauwazylam w jej wykonaniu

Margoth

dokładnie, nie ma sie co czepiać, ze 2 razy coś piła
poza tym jest bardzo fajna, a Gryzio sie znowu czepia

Gryzio

Amanda. I Marc! Jest nieziemski! Kocham te jego minki:D

Nav

Smerfetko wkurzasz mnie! Wyrazam swoje zdanie. Nie bede ulegac innym, jesli mam cos do powiedzenia (napisania), to mowie (pisze)!

Gryzio

Po prostu cały czas marudzisz! Ja też wyraziłam swoje zdanie i nie ma sie o co wkurzać

smerfetka

To jezeli wyrazam swoje zdanie, nie pisz, ze sie czepiam

Gryzio

Ok, wyrażaj sobie ale co widze jakiś twój komentarz to jest zgryźliwy.
Wyraziłam swoją opinie, że marudzisz, ty wyraziłaś, że Cie wkurzam i już :]
Koniec dyskusji bo jest niepotrzebna i nieadekwatna do tematu

smerfetka

Ja sie nie kloce, po prostu nie zycze sobie, by ktos, kto mnie nie zna pisal, ze moj komentarz jest zgryzliwy, bo to znacyz, ze i ja jestem taka..
Oczywiscie, z ekoniec tej.. "rozmowy"

użytkownik usunięty
Gryzio

ulubiona postać ? oczywiście Betty :)

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Amanda i Marc ... niestety nie bede oryginalny xD
Gryzio sie czepia xD ... (żartuje, to nie jest zgryzliwe)

Dean

Oooooooooo, widze, ze Dean sie odezwal po latach;> [to nie jest zgryzliwe:)]
Cos nie ejstesmy sympatykami glownej bohaterki, a powinnismy;P

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

Zdecydowanie Wilhelmina, a z męskich ról to ojciec Betty, jest niesamowity.

użytkownik usunięty
Meryl

hahah tata Betty jest najlepszy..no isama Betty jest bezbłędna..:D

Meryl

nooo tata jest ekstra :D "musiałem czymś popić" ;)

ocenił(a) serial na 10
smerfetka

Tak, ten tekst wymiata:D
A, jeżeli chodzi o Amandę, to co w niej takiego fajnego?
Mnie się jeszcze podoba postać Christiny.

Meryl

też ją lubie, taka szczera i naturalna :)
co jest w Amandzie hmm... podoba mi się jej mimika, to zapatrzenie w siebie , po prostu dobrze zagrana rola + przyciągająca uwage twarz ;)

smerfetka

Amanda jest taka sympatyczna, nie udaje jej sie byc zlosliwa, chociaz tak sie stara;).. Uwielbiam jej i Marca teksty.. Szczegolnie te do Betty:D

Gryzio

"jesteś przed...?"
;)

Gryzio

Nie będę oryginalna: Marc i Amanda- uwielbiam ich- teksty Amandy i minki Marc'a! Ale Daniel- jego po prostu kocham- uwodziciel o dobrym serduszku i jest naprawdę dobrym przyjacielem. Lubię też Alex- jest taka samotna, a zasługuje na szczęście.

balex

Alex wydaja sie taka.. zimna s uka.. Ja jej nie lubie

Gryzio

i tu sie z tobą zgodze... no bo co jej Daniel zawinił??

Gryzio

No tak, Alex ma dziwne akcje z Danielem. Ale ja się jej nie dziwię- chodzi mi o relacje z ojcem. A jeśli chodzi o jej relacje z Danielem- po prostu gdyby ze sobą porozmawiali od serca w cztery oczy na pewno by się pogodzili. Alex kocha Daniela i on ją też kocha, tylko nie potrafią znaleźć wspólnego języka- jeszcze. Ale pokazała, że jej na nim zależy np w 23. odcinku gdy jadą do szpitala. Poza tym żal mi jej, bo nie potrafi sobie ułożyć życia z tego powodu, że jest osobą publiczną i znaną w świecie mody, no i jest bardzo samotna- to widać.

Gryzio

justin. to jest najlepsze serialowo filmowe dziecko jakie zdażyło mi sie wiedzieć, nikt jeszce nie wymyślil takiej postaci. ciekawe co z niego wyrośnie? drugi Marc? czy moze bedzie raczej swym zachowaniem sugerował że jest gejem i łapał na to laski?
to dobry patent!!

matzerath

fakt, chłopak świetnie sobie poradził z rolą ;)
jeśli powstanie jeszcze pare sezonów Betty to pewnie poznamy perypetie Justina-nastolatka, to dopiero ciekawie będzie :D

a serial się nawet mojej mamie spodobał i ogląda na tvp2 hehe

smerfetka

u mnie to nawet tata oglada cichcem prawie jak tata betty tą ich telenowelę:P
swoja drogą w tej telenoweli to tez sie dzieje...szkoda że juz nie wystepuje w niej salma która chyba rzuciała ta role na recz roli Sofi.

matzerath

bo w tych tenelowelach różne gwiazdy występują, już sie kilku znanych aktorów dopatrzyłam ;)
fajne akcje są tam, ksiądz-ojciec, próba morderstwa kończąca sie gorącym całusem, taka troche satyra tego typu tenelowel ;))

smerfetka

A ten aktor, ktory gra ksiedza to wystepowal w "Rubi"

Gryzio

a ta służąca też była w "Rubi", żona czarnowłosego :)

ocenił(a) serial na 9
smerfetka

Witam.Ja Betty dopiero zaczelam sie interesowac gdy nasz polska tv pokazala,ale od razu mnie wciagnelo.Co do ulubionych bohaterow nie bede zbyt oryginalna,oczywiscie przecudna Amnada kocham ja za caloksztalt plus super ciuszki,pozniej jest super loczek czyli Marc no i jeszcze Justin.Oczywiscie sama Betty tez jest super.Za to,moze pewne osoby beda zle, ale nie znosze Waltera,wkurza mnie na mksa i pozbylabym sie go od zaras.Sori za brak polskich znakow, pisze z komputera ktory nie posiada takich.

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

hahah! :D wiem, też właśnie jak oglądałem telenowele w domu Suarez to sie zastanawiałem skąd go znam xD wiec zapytałem kumpeli a ona : 'Rubi !'

Gryzio

Betty i Daniel. Narazie bo obejrzałem dopiero 3 epizody na TVP2 (piratów nie chce mi się oglądać). Poza tym i tak wiedziałem że warto to oglądać i nagrywać bo Yo soy Betty, la fea na TVN była ciekawy i śmieszny. Ciekawe czy u nas wyemitują specjalny epizod s-18? Pewnie nie.

squallaz

Dean, ogladales "Rubi"?

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

nie wszystkie 'babskie' seriale oglądam xD
Czasem jak u kumpeli byłem a ona oglądała to też poznawałem historie Rubi xD

Dean

Ah, to byl serial.. bardzo mi sie podobal:)
A jakie ogladasz seriale oprocz Betty?

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

oglądam : Prison Break, Brothers & Sisters, Scrubs, How I meet Your Mother, Niania, Ekipa, Desperate Housewives, Gilmore Girls.

Friends, Sex And The City (powtórki)

Dean

A tak z ciekaowsci- ile masz lat?

ocenił(a) serial na 10
Gryzio

20, a co to wywiad ? :))

a ty ile masz ? :P

ocenił(a) serial na 9
Gryzio

Jeśli aktorka wcielająca się w rolę Amandy nie jest pustą blondynką, a aktor grający Marc'a nie jest gejem to zdecydowanie zasługują na miano ulubieńców publiczności.

Oglądam ten serial z narzeczoną i gagi, w których występują te postacie są najlepsze!

MyKell

Eeeeeeeeeeee.. stary jestes:), ja 17