PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688160}
8,1 6,4 tys. ocen
8,1 10 1 6356
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

Orientuję się ktoś ile ten sezon ma mieć odcinków?
15 czy 22 bo słyszałam różne wersje :)

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Ja na uczelni to już gościem jestem :D
Chasing life, całkiem inne klimaty niż PD. Ale w sumie ja to wszystko chyba oglądam :D
No tak, kto by się nimi nie zachwycał :) Chyba tylko Ci co się Erin zachwycają :D
Nie kracz z tym J bo się jeszcze może okazać że Jay padnie na zawał z niewiadomych przyczyn :P
W sumie to sama nie wiem, bo oglądam to jednym ciągiem przez niecały tydzień wiec nie miałam jakiegoś specjalnego rozdziału na 1 i 2 sezon.

p_o_n_

Słyszałam coś o tym serialu ale chyba nigdy nie oglądałam. Prawdę mówiąc mogę obejrzeć wszystko,znaczy nie ma znaczenia gatunek byleby serial był dobry :)
No dobra może wyjątek stanowią seriale o Zombie,jakoś nie mogę się zabrać by jakiś obejrzeć :D:D
Ja teraz oglądam jakiś średnio udany serial, i szukam czegoś nowego i dobrego,więc jak masz coś godnego polecenia...... to chętnie posłucham.

Haha myślisz tutaj o facetach oglądających to ze względu na Erin? taka sytuacja w ogóle występuje w środowisku,wszystkie moje koleżanki oglądają ten serial wiadomo czemu,ale koledzy jakoś rzucili go po 2 odcinkach,mimo że była tam Erin ;d (pewnie nie mogli patrzyć na przystojnych facetów bo im było żal ^^)

A coś ty, nie miałabym nic przeciwko takiemu scenariuszowi żeby zobaczyć trochę jego krwi ale myślę że akurat Erin i Jay są niebywale bezpieczni w tym serialu więc moje krakanie nic złego nie zdziała :D

Eh szczęściara,czekać tak z tygodnia na tydzień to tragedia,chociaż teraz już nieco się przyzwyczaiłam,najgorzej było na początku.

ocenił(a) serial na 8
drarry55

O matko ja tyle seriali oglądam że masakra, no ale podam Ci parę: Revenge, once upon a time, hart of dixie, chasing life, suits, orphan black i wiele wiele innych - może Ci coś wpadnie w oko ;)
No w sumie racja, jedna Erin a reszta TACY faceci :D
Tak oglądać bez czekania jest fajnie a potem nagle szok - trzeba czekać tydzień na jeden odcinek a w sumie teraz mam tak ze na odcinki czekam miesiąc prawie :D

p_o_n_

Jestem na etapie oglądania revengez znam orphan blank i suits. Resztę zobacze. A tobie polecam homeland dobry serial ;d
No tak nafle taka przerwa to musi byc dziwne ale hak sama mowilas szybko minie ;)

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Revenge trzymało poziom przez pierwsze sezony teraz oglądam ale tak z doskoku bo bardzo juz średnie jest.
Coś słyszałam o tym serialu, jak będę mieć czas to zerknę ;)

p_o_n_

no właśnie nie mogę przebrnąć przez pierwszy sezon!:D
pomysł fajny ale serial wykonany już średnio,ta babka główna mnie wkurza, Emily o :D
Sorki za błędy w poprzednim poście,pisałam z telefonu a on żyje własnym życiem....

ocenił(a) serial na 8
drarry55

To jak przez pierwszy nie możesz przebrnąć to odpuściłabym sobie na Twoim miejscu, wg mnie on był jednym z lepszych. A ja Emily bardzo lubię, za Jackiem nie przepadam ni trochę...
W końcu oglądnęłam PD> Odcinek nawet nawet. Trochę mi się śmiać chciało jak Jay mówił do Alvina że ten może mu się zwierzyć :D

p_o_n_

Dla mnie to było bardzo słodkie;d ciesze się z tej sceny bo przecież e s1 alvin odwiedził Jaya gdy był zawieszony wiec wydaje mi się to bardzo na miejscu ze jay mu to zaproponował i ciesze sie ze na to reżyser wpadł;d choć Nie zrozumialam tego co mówił o jakiś facecie co się pomarszczyl i przestał przychodzić na siłownie hahah a no ja Lubie tego Nolana o;d jestem na przed ostatnim chyba odcinku. Znaczy podoba mi się ale denerwuje mnie ze ona tak wszystko umie i w ogóle idealna ;d ale chyba cię poslucham choc cześć mnie chce wiedzieć co będzie dalej ;d
Co do pd to dobra akcja jak udawali złodziei prawda?;d

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Słodkie słodkie ale ta jego historyjka mnie właśnie rozśmieszyła :D
Oj ja Nolana uwielbiam i do tego momentu jest jedną z moich ulubionych postaci :)
Ten początek odcinka z napadem był MEGA, szczęka mi opadła jak się okazało, że to oni :D Choć w sumie jak Erin mierzyła do tego właściciela to coś mnie tknęło że kobitka w takiej akcji jest.

p_o_n_

Ona tam była? Ja myslalam ze ona tylko auto prowadziła;d ale tak akcja świetna oby więcej takich było gdy serial wróci w styczniu.
No może nie mieli co wymyślić bo historii kompletnie nie zrozumialam ale sama idea chęci konwersacji była dobra. jedyne ci mnie denerwowalo to ten wątek Erin i tej oferty. Myslalby kto ZE wszyscy ja tak wręcz blagaja żeby dołączyła do ich jednostki. Jak dla mnie to przecięcie i to spore szczegilniebze jakimś fenomenem jeśli chodzi o prace to Erin chyba nie jest?

ocenił(a) serial na 8
drarry55

O kurde masz racje, jej tam nie było :D To chyba Antonia z kobietą pomyliłam :D
Ja już tam nie wiem, jakoś bardzo mi to przeszkadzało w tym odcinku. Chce to niech odchodzi, jakaś akcja musi być. Jakby chcieli podkraść np Antonia to by nie robili takiego szumu bo wg mnie jest mniej ważny niż Erin.

p_o_n_

Nooo tak,Antonio ma takie kobiece ruchy hahaha!
No może masz rację ,ogólnie sam pomyślę z jej odejściem nie jest zły ani nic ale ten szum właśnie mi przeszkadza,bez przesady by jakiś obcy koleś poza Kotem jeszcze przychodził (Nie wiadomo nawet skąd niby ją zna) i ją wręcz prosił by dołączyła do nich,niestety ale to zaowocowało tym że Erin przestałam lubić :(a lubiłam ją bardzo na początku!

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Ja tam do niej nic nie mam raczej.
Jest już promo kolejnego odcinka? Bo jakoś nie mogę znajść :/

p_o_n_

Bo chyba nie ma. Skoro miesiąc przerwy to pewnie wstawia później. Szkoda ale tez sprawdzam co kilka dni i na razie nie ma;d

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Jakbyś zobaczyła że już jest to daj znać ;)

p_o_n_

nie ma sprawy ;)

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Czy to normalne że nadal nie ma zwiastuna odcinka choć będzie on już za 3dni? :/

p_o_n_

zrobię ci niespodziankę :)

Jest promo bodajże zobaczyłam wczoraj w nocy.lecz nie mogę tutaj wkleić linka więc przesyłam ci na prywatną wiadomość :)
Ale powiem że jakoś nie czekam aż tak bardzo na powrót serialu odkąd przeczytałam opisy przyszłych dwóch czy tam trzech odcinków... Niestety ale kompletnie mnie załamało to co tam piszą....
Co myślisz o promo? czy mi się wydaje że Voight na końcu krzyczy żeby Jay wynosił się z domu bo tam jest bomba?

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Niestety nie dostałam żadnej wiadomości :(
Pomimo że nie widziałam promo to myślę, że i tak miło mi się będzie oglądać bo przez pisanie pracy świruje więc odcinek na odstresowanie będzie w sam raz :D

p_o_n_

Ponieważ mogłam wysłać dopiero gdy zaakceptujesz zaproszenie.
teraz już masz link do promo. Jakby coś nie działało to szukaj na stronie spoiler tv, ale powinno działać:)

Oh to współczuje z pisaniem pracy, mnie to czeka na wiosnę:)
Ale fakt czekać tyle na odcinek to nic fajnego nawet jeśli nie podoba mi się to co mnie czeka :D
to i tak kocham ten serial.

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Działa, dziękuje :)

Wg mnie zapowiada się ciekawy odcinek :D Kim pewnie nic dramatycznego nie jest bo Adam nie hasałby po ulicach :) Wziełam moją siostrę jako ekspertkę i ona twierdzi, że Voight krzyczy żeby wynosić się z domu czyli się zgadzacie :D Ale wątpie żeby się coś stało Twojemu Panu. No chyba że coś mu się stanie i wtedy wróci Erin. A tak wogóle to ja myślałam że ona od tego odcinka będzie już w tym nowym wydziale a tu dalej ze starą ekipą.

p_o_n_

Haha nic mu się nie stanie niestety tego jestem pewna. Raczej by nie skrzywdzili kolejnej osoby tak zaraz po tym jak Burgess została postrzelona;) eh cóż będę czekać na to w następnym sezonie choć wydawało mi się ze to powód dla którego Erin wroci. Ale raczej nie. Czytalam kilka spoilerow ze Erin zostanie dłużej zęby pomoc przy sprawie Bourges. Poza tym nawet jak będzie w innej jednostce to zapowiada się to tak ze ja będą z tym oddziałem wpychac do scenariusza. Czytalam ze przy kolejnej sprawie poprosi pd o pomoc. Wcale mi się to nie podoba ze będzie nadal jej sporo mimo ze nie pracuje w wywiadzie juz. Jak dla mnie to za dużo i stracilam do niej cala sympatie.
No ciekawie się zapowiada przyznam ci racje;) jeszcze tylko trzy dni więc bardzo niedługo. A co do kim to zgadzam się. Bo ona chyba dostała jakoś w ramie choć ta krew to moglabyc również i w klatce piersiowej;d
wiec pewnie w przeciągu odcinka wróci. Ale powiem ci ze chyba szykuje się teraz historia dla ruzeka ;d no i 13odxinek chyba ma mieć wspólna historie ze strażakami.

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Czekać żeby swojej ulubionej postaci się coś stało - genialne :D
Tak myślałam, że mogą połączyć ten nowy zespół Erin z naszą ekipą. Jak dla mnie za dużo ludzi będzie.
Wspólny odcinek ze strażakami jakoś mnie nie cieszy specjalnie ale za to z moim Adamem mnie zaciekawiłaś ;) o co chodzi? :)

p_o_n_

zawsze tak mam ;) Lubie kiedy mojej postaci się dzieje cos tragicznego. najlepiej jak cierpi i umiera oczywiście nie tak całkiem bo w ostateczności umrzeć nie może ;d
myslalam ze wspólny z fire to będzie ten wtorkowy bo wiem ze Jay w nim jest i ta sprawa z millsem ale to chyba bedzie chodzic o cos innego.
dokładnie poza tym serial miał być o wywiadzie a nagle wtykaja tam zupełnie innych ludzi. poza tym nadal uważam ze to niesprawiedliwe iz erin dostała ta posadę jak się niczym nie wyroznia;d kurczaki nie mogę się z tym pogodzić;d
wiedziałam ze cie zainteresuje ale nie wiedziałam czy mam ci pisać spoilery. wiem ze w którymś chyba 11lub 12odcinku pojawi się na miejscu zbrodni tata Adama i będą jakieś spięcia miedzy nim synem i hankiem wiec zapowiada się odcinek o historii ruzeka i jego relacjach z ojcem może ;d nie wiedziałam ze on żyje. całkiem sie cieszę na taki pomysł muszę przyznać. liczne ten ze ten pomysł z Erin i jednostka na ekranie jest chwilowy bo cos czytalam ze ma gdzieś na dłużej jechać w serialu. krzyż na drogę i niech mi tu nie wraca jeśli nadal będzie zajmować większość miejsca na ekranie. ale jestem wredna ;d

ocenił(a) serial na 8
drarry55

O to fajnie że włączą historię o nim szczególnie że Panowie się znają :)
Ja aż tak drastyczna co do swoich ulubionych postaci nie jestem, choć dziać się ma koło nich jak najwięcej :) A co do Erin to mi to już lotto, denerwowały mnie tylko odcinki z jej matką. Jak dla mnie nie musi wyjeżdżać :P

p_o_n_

Czemu cie denerwowaly? Haha 14odcinek nazywa się mama Erin to się podenerwujesz ;d myslalby kto ze po historii z teddym i oddziałem historia skupi się na kims innym ;d
No właśnie o to chodzi jak jest dramatycznie to się dużo dzieje dlatego to Lubie;d
No tak może być ciekawie jsl wiemy Voight nie jest zbyt koleżeński a zapomnialam ZR zna on tate ruzeka. To może być serio serio ciekawy odcinek.

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Nie wiem, jakoś ta kobieta mi działa na nerwy. Sama jej postać - mamuśka nawrócona z nowym mężem, nie lubię takich.
Ja uwielbiam jak serial zaskakuje i przysłowiowa szczęka opada ale jakoś tutaj tego specjalnie nie doświadczyłam jeżeli mnie pamięć nie myli.
Tak skoro i Voight i Alvin znają tate Ruzka to nic tylko czekam na odcinek :D

p_o_n_

Nie zdziwie się jak pojawi się ojciec Erin zaraz....
Mnie kilka razy zaskoczyli. Chociażby śmierć kija czy Jules. Tego to się Nie spodziewał am i przyznam sie ze Nie mogłem asię zdecydować czy uwazam ze jina zabił Voight czy ten agent z wewnętrznego.
Tak samo nie spodziewałam się tej historii z Jayem. Znaczy na poczatku Nie miałam pojęcia co chodzi z tym sąsiadem i myslalam ze ben to jego brat. Ten ppmysl byl dla mnie wyjatkowp ciekawy szczerze mówiąc i wcale nie dlatego ze chodzilo o jaya. Po prostu byl inny. Szkoda ze to sie juz skończyło.
i podobalo mi sie ze choc jedna osoba z jednostki jest inna e sensie ze nie zgadza sie z voightem. I pomysl szpirgowania dla wewnetrznych tez super. To tez sie juz skonczylo ;d i pomysl alvina w garażu też mega! ilka razy mnie zaskoczyli ale wiesz oni te pomysly trz skads bipra. To pewnie coś podobnegp co gdzies czytali slyszeli czy widzieli. Co tu ukrywać ;d przyznam ze podoba mi się kreacja bohaterów to chciałabym by wyciągali od nich więcej. Wiem ze to policyjny dramat itp. . . ale skoro Erin ma tak bardzo rozbudowana historie chce tez by inni mieli.
Jakoś sezon 1ppdobal mi się bardziej. Było więcej znacznie akcji i ciekawsze rzeczy ale to może dlatego ze nie znalismy bohaterów jeszcze.

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Oj nie, ojca to ja już napewno nie chcę oglądać. Choć w sumie jak podałaś ten pomysł to się nie zdziwię jeżeli się tak stanie. Nie przypominam sobie żeby była kiedyś jakaś wzmianka o nim.
Tak, tak mieli sporo fajnych momentów też zaskakujących. Ale ja potrzebuje totalnego zaskoczenia które sprawi że zaniemówię na parę minut. I muszę przyznać, że choć jestem serialomaniaczką to takie zaskoczenie przeżyłam może kilka razy co można policzyć na palcach jednej ręki. Mam jednak nadzieje że coś takiego tutaj mnie spotka. W sumie jakby zabili Erin lub kogoś innego z głównych to by było coś takiego może :D

p_o_n_

chyba mówiła o nim Jay'owi gdy siedzieli w tej restauracji po tym jak nie poszli na jej szkolne spotkanie...o ile dobrze pamiętam. No ej jakoś nic nie wiemy o rodzinie innych wywiadowców.

No tak,trudno znaleźć coś co jednak tak bardzo zaskoczy ludzi bo nawet jak się czegoś nie spodziewałam to jednak nie jest tak że jak mówisz,,zaniemówiłam" to przyznaję ci rację :) Mimo tych wad to i tak PD jest jednym z lepiej zrobionych seriali,byle tylko go nie zniszczyli....

Myślę że kto jak kto ale Erin,jay,Adam i Antonio są bezpieczni,no i Voight ;d
mają za dużo fanów,szczególnie Jay i Erin.
jeśli już to mogliby zabić pozostałych ale też w to wątpię. przez dwa sezony dziwnym trafem wszystkich omijają i inne niebezpieczeństwa i tylko raz Antonio dostał. Oczywiście przeżył.
Umarli ci mniej ważni członkowie jak Jules której nie zdążyliśmy poznać lub Jin który nie był chyba tak głównym bohaterem jak reszta.
teraz dostała Kim,też nieco mniej ważna postać iż któryś z góry.
Zdziwiłabym się gdyby zranili chociaż jakąś główną postać a co dopiero zabili,nie nie nie :) Chociaż patrząc na Shay w Chicago Fire to facet jest nieobliczalny ;d

a znasz serial gdzie zabito główną postać?:D bo ja chyba nie... a znam jednak ale zabili dopiero po 3 sezonie i troszkę nie było innego wyjścia :D

ocenił(a) serial na 8
drarry55

No ej przepraszam ale Ruzek też ma sporo fanów :P

Tak serial dobry i oby nie zszedł na psy... A co do zabicia innych postaci kluczowych to robią tak czasami ale w późniejszych sezonach. Ale "zaniemówienie" nie tylko śmierć u mnie powoduje :D

Już się nie mogę doczekać odcinka jak zobaczyłam zdjęcie na fb gdy Erin rozdziela Ruzka i Romana :D

p_o_n_

Hej to ja wiem ze Adam ma rzesze fanów nie mowie ze nie;d sama go Lubie i to bardzo ;d
Antonio tez ma dużo. Chodziło mi o to ZE tak najwięcej chyba ma linstead i jest promowany na twiterze dużo. Mowie tylko co czytalam;d tak? Nie widziałam tego zdjęcia! Super. Pewnie ruzek się wkurzy za to ZE roman się kłócił zamiast być z Burgess.i słuszność ma.nigdy go nie lubilam i teraz jeszcze mniej Lubie. Mam nadzieje ze Adam da mu w pape ;d

ocenił(a) serial na 8
drarry55

No wiem wiem, mogliby się wkońcu zejść już.
Tak, niech go Ruzek spieprze :D Nie lubimy Romana :D

p_o_n_

No i na nieszczęście chyba w środowym odcinku będzie go sporo albo tak to tylko wygląda na promo;d

No pewnie Erin go powstrzyma by go uderzył a szkoda! to bym chciała zobaczyć hahah

A co ty nie zejdą się na bank w tym sezonie Derek tak mówił jeszcze chyba przed premierą:D

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Może zdąży mu chociaż raz przyłożyć zanim Erin go powstrzyma :)
Jaki Derek?

p_o_n_

Derek Hass, to jest ten pan odpowiedzialny za CHicago Fire i Chicago PD i nieraz wstawia różne spoilery na twittera,nie wiem czy to reżyser czy producent,chyba producent :D

No mam nadzieję,dowiemy się już jutro rano bo ja oczywiście zaraz jak wstanę ściągnę ten odcinek i przejrzę co się w nim dzieje a dopiero potem poczekam na polskie napisy:D

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Ha! Znalazłam plus pisania pracy do godzin rannych - można obejrzeć odcinek :D
Tak pobieżnie tylko ale całość się fajnie chyba zapowiada ;)

p_o_n_

Zgadzam się! oglądałam powierzchownie żeby zobaczyć co gdzie i jak i z tego co widzę to ten odcinek baaaardzo mi się spodoba! Akcje z bombami wyglądają naprawdę super mimo ciągłej asysty Romana<ble>

w dodatku,promo kolejnego odcinka mimo początku który mnie nie zadowolił końcówka sprawia że chce już następną środę!
Na bank nie będzie tak jak w promo, ale nie mogę przestać się uśmiechać:D

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Jeżeli będzie tak jak w promo to będę w szoku. Ale rzeczywiście bardzo dobry odcinek się zapowiada bo ja nie mam takiej alergii na Erin jak Ty :P

Obejrzałam pierwszy odcinek strażaków - co oni mają z tym zabijaniem w pierwszym odcinku i wprowadzaniem nowych postaci? Trochę dennie że tak samo zrobili w PD...

p_o_n_

Hahah ja ja bardzo lubilam co mnie dziwilo bo nigdy nie Lubie damskich postaci. Ale ja lubilam póki nie zaczęli jej tak wszędzie wpychac; p ale kto wie może to niedługo się zmieni o ile trochę z nią zwolnia. i spełnia to co pokazali w promo choć jakoś nie daje rady uwierzyć ze to będzie to na co wygląda. To by było nie w ich stylu ;d nie widziałam całości ale jakoś bardziej polubilam Adama dziś był słodki w cholerę.
Zastanawia mnie cos ale o tym porozmawiamy jak obejrzysz cały odcinek tak samo ja ja.
Faktycznie podobnie. może dlatego ze To ten sam producent. Ale tamtego strażaka Nie znalismy w ogóle a Jules choć minimalnie. A wiesz ze twój Adam był w strazakach? Ale dopiero w 3sezonie ;d

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Ruzek był kochany choć na samym początku mnie trochę zdenerwował bo nie wyglądał na zbyt przejętego.

Mnie też coś zastanawia, a mianowicie ostatnia scena :P

Kurczaczek to teraz będę dążyła do tego żeby jak najszybciej dobić do 3 sezonu :D a długo był? W sumie jeszcze go nie widziałam jako strażaka ale mi pasuje zdecydowanie jako policjant ;)

p_o_n_

Znaczy z tymi strażakami jest tak ze praktycznie wszyscy z tych poprzeszkodzię tam pojawia co jakiś czas;)
Sama zobaczysz w przeciągu kilku odcinków i nagle stwierdziwsz ze kojarzysz o co chodzi. Hej to nigdy się nie zastanawialas czemu Voight siedział w wiezieniu?;d cala idea chicago pd wzięła sie pd strażaków;)
1 i 3 sezon Sa fajne! No i będziesz wiedziała dzięki temu niektóre rzeczy które były pokazane czy wspomniane w Chicago pd a nie wyjaśnione.
Co do ruzrka był na razie w jednym odcinku albo dwóch i pomagał strazakom w pewnej sprawie.nie było go dużo ale mimo to fajnie było go tam zobaczyć;d
No zauważyłam ze troska nie jest mocna strona serialu bo rzadko kiedy pokazują bohaterowie ze tak naprawdę się martwica;( szkoda!
A no myślę ze w tej osT scenie cos wyjdzie nie tak. nie wiem ktoś przeszkodzi albo cos bo to by było zbyt piękne no i skoro Erin ma wrócić do jednostki....to nie eirm jak chcą to rozwiązać tsl samo fakt kim i Adama i pustego miejsca w jednostce;d

ocenił(a) serial na 8
drarry55

A ja myślałam że on był strażakiem :D Głupia ja :D

No w sumie się zastanawiałam ale jakoś za bardzo nie wnikałam :)

Pogubiłam się w ostatnich akapitach Twojej wypowiedzi :P

p_o_n_

Wybacz pisalam chaotycznieprzeszkodzi Haha Adam strażak i potem policjant? Nir on RAM pojwwi się zęby pomoc strażakom w czymś. Nie będę ci spoilerowac;)
Ni to sir dowiesz w sezonie 1 jaka jest historia voighta i jak Jay znalazł się w jednostce i tak dalej. Powiem ci ze to fajne uzupełnienie do serialu.
chodziło mi o ta ostatnia scenę w promo. Napisze pr
osto z mostu. Na bank cos przeszkodzi w
tym pocałunku.

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Właśnie jestem na odcinku gdy pojawia się Antonio i Voight :D
Tak, nie zdziwię się jak Severide się pojawi znikąd zaraz przed tym na co czekamy dzięki promo :/
Zaraz się biorę za odcinek bo napisy już są :)

p_o_n_

Severide jest żonaty więc niech spada i się trzyma z dala od Erin;D

Są już?Hej,to też dziś obejrzę rzecz jasna :D

Aaa to już który to odcinek że Voight jest?
Właśnie dlatego prawie 3 miesiąca się broniłam przed oglądaniem Chicago PD bo nie lubiłam Voighta po tym jak zobaczyłam go w Chicago Fire.
Ale ciekawy z nim watek jest w Chicago Fire ;) No i Antonio się pojawia całkiem często w sezonie 1

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Żonaty?? No to ciekawie :D

Są ale nie wiem czy już ktoś je wgrał i wrzucił do neta.

No niestety właśnie 6odc włączam. Głupia ja zamiast pisać to serial zaczęłam nowy oglądać :/
Taak niezły z niego (żeby nie używać wulgaryzmów) dupek. Też jakoś bym nie chciał go oglądać w serialu tylko o jego ekipie. Ciekawi mnie bardzo jak to się wszystko potoczy że będzie miał w Chicago PD taką a nie inną ekipę i chyba dlatego tak oglądam.
Mam pytanie: w strażakach ekipa z PD zacznie się pojawiać w 2sezonie?

p_o_n_

O boże przepraszam! Zapomniałam że ty tego jeszcze nie oglądałaś:D
Zapomnij że cokolwiek mówiłam o Severide :D Rozwiódł się,chyba ,nie wiem:D

No strażaków nawet warto obejrzeć dla samej historii tego jak powstała jednostka Voighta, więc polecam.
Sam serial też jest całkiem niezły jak dla mnie przynajmniej dwa pierwsze sezony :)

Co do twojego pytania. NIe.
Znaczy się w sezonie 1 jest Voight i Antonio,to już wiem jaka historia w sezonie drugim będzie Jay i Erin, to będzie pokazane jak Erin poznała tego Severida i czemu Jay trafił do jednostki Voighta. W trzecim Adam i wszyscy naprzemiennie:)
No i crossovery więc tam pojawiają się wszyscy....
w każdym sezonie pojawia się ktoś z PD,czasami często,czasami rzadziej urywkami,zależy.
Nie wiem czy jasno napisałam?:D

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Haha spoko jakaś istotna informacja to to nie jest, po prostu on mi na żonatego nie pasuje :D

Mi bardziej się PD podoba ale właśnie strażaków oglądam żeby bardziej ekipę Voigtha zrozumieć.

Tak zrozumiałam :) Chodziło mi o to w którym momencie w Strażakach ekipa z PD jest już taką jaką jest aktualnie i jeżeli dobrze rozumiem to jest 3 sezon. Ale mniejsza o to. Szkoda że o Jayu będzię dopiero w drugim bo to mnie ciekawi bardzo :)

p_o_n_

Mi też bardziej się podoba Chicago PD,zdecydowanie szczególnie że sezon 3 strażaków nie jest tak dobry jak pierwsze dwa przynajmniej jak dla mnie.
Ale dla zabicia czasu którego nie masz można oglądać:D

Znaczy w drugim powinni być już tacy są teraz:) na początku drugiego o.
teraz jeśli oglądasz początek to tej ekipy jeszcze nie ma co nawet chyba mówi Antonio bo pracuje w innym wydziale o ile dobrze pamiętam?ekipa Voighta powstanie pod koniec bodajże 1 sezonu strażaków i wtedy też się o tym dowiesz. Tylko Jay dołączy później, początek drugiego sezony no i Adaś też później,wiadomo :)

ja źle zrozumiałam pytanie,sorki:)