Orientuję się ktoś ile ten sezon ma mieć odcinków?
15 czy 22 bo słyszałam różne wersje :)
Fajniej zabija się czas którego się nie ma niż ten który się ma :D
Tak właśnie główkuje co przekona Antonia żeby z Voightem pracować skoro właśnie go aresztował w odcinku co oglądałam :D Ale jednak zwolnię tempo bo wystarczająco czasu zabijałam :D
tęsknie za czasem który mogłabym zabić bez wyrzutów sumienia,niestety Chicago PD obejrzę pewnie dopiero w czwartek lub środę :(
hmm wiesz to niekoniecznie musi być tak że Antonio chce prawda?:D Ale racja,trochę to dziwne.
hahah jak dojdziesz do dalszych odcinków daj znac jak ci się podoba :)
Strażaki mnie zszokowały. Byłam pewna, że widziałam Hallie w jakimś odcinku z Crossoverami a tutaj ją zabili :O Ale ekipa Voighta już jest (chociaż częściowo) :D
Widziałaś jak na facebooku nakręcają Linstead :D
Widziałam! już drugie zdjęcie dzisiaj polubiłam hahaha :D
Zawsze Linstead najbardziej promują zauważyłaś? Ciekawe co z tego jutro wyniknie ,czy to znów fałszywe podkręcanie czy jednak coś się wydarzy....
to już skończyłaś sezon 1 widzę ? szybko ci idzie,też byłam zaskoczona że ją zabili. I masz zagadkę więzienia Voighta rozwiązaną i uczestnictwo w tym Antonia,jak ci się podoba ta historia?:D
narazie jest Hank, Antonio no i chyba Erin tylko jej w strażakach nie ma,dopiero w 2 sezonie tak samo jak Jay, bo chyba ich w 1 nie bylo?
No najbardziej bo w sumie od początku serialu wszyscy na to czekają, zdjęć Ruzka i Kim razem to można na palcach jednej ręki chyba policzyć. Może jednak coś z tego będzie skoro robią taką akcje na fb.
Nie wiem czemu ale jakoś denerwuje mnie postać Casey'a sama nie wiem czemu. I zdecydowanie wole Dawson z Millsem.
Właśnie obejrzałam ostatni odcinek 1 serii i wogóle odcinek był świetny więzienny :D Historia fajna, teraz już wszystko wiem :) Narazie jest Hank, Antonio i Julia czy jak jej tam było.
No tak zauważyłam..w sumie nie wiem czemu ale zazwyczaj w serialach tak jest że ktoś jest najbardziej promowany.
tak samo w Strażakach większość się podnieca Gabby i Casey'm nie wiem co wszyscy w nich widza tak a propo;d
i też wolałam Gabby z Millsem,ale teraz to w ogóle jej nie lubię bo zrobiła się durna i bezczelna.
A faktycznie ta Julia co zginęła w Pd w pierwszym odcinku tak?zapomniałam że ona tam występowała :D no tak powoli zbierają się do kupy i masz jaśniejszy obraz PD :)
Uhmm ja obejrzałam dzisiejszy odcinek strażaków i o ile w poprzednim tygodniu byłam wniebowzięta bo występował Jay, to dziś atwater a to już mniej ładny obrazek,ale nie jest zle :D
A ja właśnie jestem na odcinkach gdzie Jay jest :) I to z Dawson mnie rozwaliło :D
Ale mnie ciekawi co się rano okaże po obejrzeniu premierowego odcinka :D
Hahahs śmiesznie koleś wyglądał ;d pamiętam jak to oglafslam to wydawał mi się jskid taki mroczny; d na bufoelanca to Nir wygląda zdecydowanie ehm;d
No to kolejna osobka do kompletu;)
W sumie szczerze To jakby teraz Jay miał inna pannę niż Erin to chyba mi by to pasowało; d spójrz wszystko w jednostkowej rodzinie. Jay sypiał z siostra Antonia. Antonio zamknął Hanka;d
No Ja też rano oczywiście obejrze co najważniejsze!
No nie! Cóż te mendy uczyniły z Shay ! Jak mogli :( Jednak zmieniłam zdanie Dawson powinna być z Casey.
W którym momencie jesteś bo Nie wiem o co z shay chodzi ;,d jesteś juz NA 3 sezonie?
EJ nie .... tragiczna z nich para. oboje SA jacyś dziwni jak dla mnie ;d
W sumie ZE strażaków najbardziej lubilam shay i severide'a jeśli mialabym kogos wybrać. A i tak mialabym trudności ;d w pd takich nie mam ;d
1 odcinek 3 sezonu :(
No właśnie oboje są dziwni, bo rzeczywiście Gaby zaczęła wydziwiać i właśnie że oboje są inni razem są fajni :) Teraz mi Mills dla niej wydaje się niedopasowany.
Ja uwielbiałam relacje Shay i Severide'a, poprostu genialna.
Czytałaś może co się wydarzy w 13 odcinku PD?
A czyli śmierć? Tez nie mogłam uwierzyć ale aktorka chciała odejść tak slyszalam. Wiesz ze aktor grający severida spotyka się z lady Gaga? Ale zdziwnie co nie;d
Hmm chyba nie ale jak czytalas to mi powiedz bo nie mam jak na Neta wejść a ciekawosc mnie zzera teraz;d
Ja tez to lbilam i szkoda ze shay juz nie ma. Wielka szkoda;( najciekawsza relacja w serialu. Biedny Kelly! No w sumie milss tez do niej nie pasował. Ani Jay. W sumie nikt mi do gabby nie pasuje. Tak samo jak Kelly do Erin ;d
Nie no jeszcze komuś zaspojleruje. Wyśle Ci w wiadomości prywatnej ;)
No nie, on i Lady Gaga? :O
Kelly jakoś rzeczywiście mi nie pasuje do Erin, teraz gdy wiem co nie co więcej dalej mam takie samo podejście do nich jak wtedy co nie oglądałam strażaków. Ale jednak jestem za Gabby i Casey'em :)
No to wyslij bo mnie zaciekawilas az ;d cos gdzieś czytalam ale nie wiem czy to był opis 12 czy 13 czy którego tam;)
No każdy lubi cos innego pewnie ja ogolnie za nimi nie ptzepadam wiec sa mi raczej obojętni ale serial Lubie. Jestem jednak odcinek lub dwa w tyle. Niedługo będziesz ma bieżąco szla;)
Poszło :) No tak nie każdy lubi to samo :) Ja muszę przyznać ze z czasem zaczęłam strażaków bardziej lubić. Choć jak widzę niektóre sceny to aż mi słabo :D Bardzo możliwe ze za niedługo będe już na bieżąco.
Czemu słabo?; d ze SA głupie czy mocne czy co masz na myśli? 1i2 sezon uwielbialam. Teraz mniej ale nadal ogladam bo nadal Lubie ;d
Slyszalam cos takiego ze podobno ma powstać Chicago med! Trzeci serial z kolekcji Dereka. I będą tam aktorzy którzy pojawiali się dotąd w pd i FIrE jako lekarze czyli pewnie ci z crossovera szpitalnego. O ile to prawda co pisali ;d całkiem ciekawy pomyśl pewnie nieraz byśmy tak widzieli naszych aktorów no i kolejne crossovery ;d
Chodzi mi o sceny gdy kogoś coś przygniecie, rozetnie albo coś w tym stylu :)
Denerwuje mnie za to Dawson jako strażak, jako sanitariuszka była ok.
O to w sumie ciekawe może być. Lubie seriale medyczne. Trzy seriale w jednym to by było coś :D
Prawda. Mam nadzieje Że się im to uda ;d
AA wiem o co ci chodzi. Najgorsza dla mnie byla ta akcja gdzie gabby i Shay przyszły do galerii bo babce wcieli włosy pod schody ruchome. no fuj odtąd będę spinac włosy w galerii;d
Tak na poważnie trzeba przyznać ze te akcje strażaków SA Ripbione świetnie.
Ioo właśnie! Ona mnie wkurza odkat jest strażakiem bo jak w przypadku pd denerwuje mnie takie naginanie zasad dla jednej osoby kiedy dla reszty nie można. Wolalam jak ona była medykiem
Serial może wiele nauczyć jak zabezpieczyć się przed wypadkiem :D
Tak akcje są świetne i właśnie m.in. dlatego lubię ten serial.
I wogóle Platt i Mouch są świetni :D
Jak zobaczyłam Cruza na zumbie to padłam :D Nie mogłam się przestać śmiać :D Możesz mi zaspojlerować czy Brett czasem nie podoba się Severide? Czy tylko mi się tak wydaje?
Haha wiem to było przezsvawne ;f
Hm tez się nad tym zastanawiałam swego czasu bo tak dziwne to pokazywali ale z tego co wiem nic między nimi nie będzie jak dotąd ;d
Ona będzie z kimś innym i on tez ;)
Już jestem na bieżąco czyli Cię przegoniłam :)
Trzeci sezon jak dla mnie zdecydowanie odstaje od poprzednich dwóch. Tutaj sporo rzeczy wydaje mi się na siłę. A co do Brett to zdecydowanie pasuje mi jej partner :) fajni są oboje :)
Cruz i Brett ?haha w sumie jak się tak przyjrzeć to faktycznie całkiem niezłe się prezentują :D
No jak dla mnie też,wkurza nie ta sytuacja Gabby/Casey
Chyba by lepiej było gdyby była w innej remizie,już na siłę nie musieli jej wpychać pod skrzydła Matta no ale zobaczymy co to dalej będzie.
Ja jestem w tyle o dwa odcinki chyba teraz,ostatni jaki widziałam to ten z Jaye'm i Millsem.
Ale zgadzam się poprzedni dwa sezony były zdecydowanie lepsze. Mam nadzieję że w PD taki schemat się nie powtórzy...
Mnie tak samo. Tyle latała, świeciła oczyma za nim a jak przyszło co do czego to wybrała pracę, no litości... I denerwował mnie jeszcze Kelly jak szalał po stracie Shay ale teraz już jest ok z nim.
Tak czekam i czekam, mogliby już dodać napisy do PD :)
nie ma jeszcze?a myślałam że dziś zerknę bo mam z dwie godzinki czasu łaskawie :D No ale trzeba czekać.
Za tydzień crossover chyba,prawda?
Tak samo,sama nie wiem albo mogła być już tym medykiem, albo chociaż wybrać inną remizę...nawet już nie chodzi o ich utrudnione stosunki ale po prostu przesadnie dużo się wokół niej już dzieję.
A co do Pd na ogólną chwilę Erin zaczyna wracać do moich łask ;d
Ja właśnie wczoraj miałam pytać jak Ci się odcinek podobał ale sobie uświadomiłam że nie ma jeszcze napisów :/ Ale podobno dzisiaj mają być.
Za dwa tygodnie wracają strażaki i PD (3/4.02) więc jeszcze trochę trzeba poczekać :(
Hmmm ciekawe czemu powraca do Twoich łask, wogóle nie mam pojęcia :D
Ale zdjęcia na fb PD z Jayem są fajne, widziałaś ;)
Obejrzałam. Odcinek genialny. Jak dla mnie znajduje się w ścisłej czołówce wszystkich odcinków. Warto było czekać miesiąc :)
Ale po jego obejrzeniu mam złe przeczucia. Jak obejrzysz to je z Tobą skonsultuje :D
Ja nie mam zlych przeczuc. Chce tylko zeby przez czas pobytu Erin w jednostce specjalnej cos z Halsteadem sie rozwinelo. 2x10 rozczarowal mnie koncowka, myslalam, ze jakos ladniej to zrobia. :(((( Ale ogolnie Lindsay chce widzic jak najszybcie ju Voighta z powrotem. :P
Tez tego chce ale skoro ma zamiar powrócić to jak oni to rozwiążą tą sytuację?
Dojdzie miedzy nią i Jayem do czegoś a potem wróci i eee znów będą się omijać?
tak w ogóle to niesprawiedliwie i mam nadzieję że promo nas nie oszuka znów.
Erin i Jay nie powinni przejmować się Voightem szczególnie teraz kiedy bezczelnie pozwolił być Kim w wywiadzie.
Wiadomo że nie wyrzuci Jaya bo jest za dobry a Erin jest dla niego jak córką więc też jej nie wyrzuci :D
Kurczę,mam taki nawał projektów i egzaminów że wstyd się przyznać ale nie mam kiedy obejrzeć odcinka co mi się zdarzyło po raz pierwszy.
Mimo że nie oglądałam całości i tak wiem że to będzie chyba mój ulubiony zaraz po 3 odcinku. Obejrzałam urywkami dosyć dokładnie i mam nadzieję nadrobić jak tylko się da!
Aaa co chciałaś skonsultować:D bo ciekawa jestem.
Rozumiem Cię, ja 9odc ładnie odkładałam bo na egzamin kułam, życie studenta ogranicza życie serialoholików ;)
Ciekawi mnie o co chodzi z Kim. Bo oni wg mnie coś napewno namieszają. Ta jej dziwna scena ostatnia. I poza tym skoro ma zająć miejsce Erin a jak się domyślamy Erin wróci to boje się co z nią zrobią. Początkowo wogóle jej nie lubiłam i nawet mi do Ruzka nie pasowała ale teraz ją lubię i nie chcę żeby ją wykopali z serialu :(
Obejrzałam odcinek właśnie.
genialny jak podejrzewałam i jest jednym z moich ulubionych w tym sezonie,w sumie to jak dotąd chyba najlepszy!
No więc,teraz możesz mi powiedzieć o swoich obawach. O co chodzi?;>
Jednak obejrzałaś wcześniej niż zapowiadałaś :P
Już napisałam, dokładnie w poście wyżej. Chodzi mi o Kim.
A tak poza tym goodbye hug był fajny ;)
No obejrzałam bo mam takie szczęście że babka z którą miałam mieć jutro egzamin skręciła kostkę i odwołała właśnie :D
aaa o to. No nie sądzisz że jązabiją chyba?
To jej spojrzenie było faktycznie zastanawiające. Myślę po prostu że skoro dostała kulkę to nie przyjmie oferty Voighta i dlatego Erin będzie mogła wrócić bo nadal będzie miejsce....
nie sadze by ją zabili. Kurcze Ruzek byłby naprawdę biedny! a Kim lubię bardziej od Erin teraz więc nie chce by ją zabili:D Jakby ją zabili musieliby chyba wprowadzić kogoś nowego, chyba że Jen by dołączyła do Romana do patrolowania...ale nie, nie chce tego scenariusza ;d
No to szczęście, choć ja jakbym się uczyła na egzamin dużo czasu to mogłoby mnie to zdenerwować :)
No w sumie nie myślę ze ją zabiją ale coś z nią wymyślą. Będzie mieć jakąś traumę i może będzie chciała odejść z policji wogóle. Poza tym nie powiedziała Adamowi o propozycji Voighta...
Mam nadzieje ze kolejny odcinek będzie na podobnym poziomie :)
też jesteśmy zdenerwowani bo byłoby już z głowy no ale co poradzić.
No właśnie też nie wiem czemu mu nie powiedziała,ale może powie w kolejnym odcinku? Albo może się boi jego reakcji,bo w końcu pracować w takiej pracy ze swoją dziewczyną,która w dodatku byłaby partnerem kogoś innego,czyli Adam nie mógłby jej ,,pilnować"
trudna sprawa zapewne....
Nie wiadomo czy Adam by sobie poradził.
Faktycznie dziwny odcinek bo na początku Adam nie był jakoś przejęty,dopiero gdy wybuchł na Romana(podobało mi się to bardzo!)
W sumie możesz mieć rację, ale podejrzewam że oferty nie przyjmię,skoro Erin wróci.
w sumie to skąd wiemy że Erin wróci tak w ogóle ?:D
Nie ma egzaminu jest PD :D
Nie no, raczej jakoś by go to nie obchodziło. Przecież pracując tak jak do tej pory była narażona na ryzyko i pracowała z Romanem. A na akcje to oni wszyscy razem jeźdzą wiec lotto mu to czyją byłaby partnerką chyba :D
Taakk :D Mi się bardzo podobało jak na niego wybuchł. A wogóle Roman już się darł jak Ruzek podnosił bagażnik, czyli za późno żeby zapobiec wybuchowi.
Powiem Ci że nie wiem :D Ostatnio też się nad tym zastanawiałam :D Ale chyba założyłyśmy tak dlatego że Erin jest jedną z głównych postaci czyli musi być w serialu.
Pd ciekawsze ;d
W sumie masz racje ale na pewno cos wykombinuja żeby TP skomplikowac ;d
Racja. Myślał ze taki mądry jest a af juz mógł wyleciec w powietrze. Durny. Mam nadzieje ze Adam jeszcze mu cos szepnie nie dobrego choć w środę pewnie Burgess będzie czuła się znacznie lepiej i cala sprawa ucichnie.
No właśnie będzie zdziwienie jak jednak nie wróci. Ale nie sadze. Bo chyba nie dadza rady w każdym odcinku pokazywać co ona robi w pracy bo nie dadzą razy czasowo w ciągu 45minut wyjaśniać dwóch spraw a nie odepchna Erin na dalszy plan. Wiec pewnie wróci niebawem ;) ciekawe tylko jak To zrobią ze wróci ;d
Ona musi raczej występować a jak piszesz takie dwie ekipy to by była przesada.
Może Roman zejdzie sie z ta swoja partnerką i odejdzie w siną dal :D
Na twitterze podają(i na angielskiej wiki jest też) że oba Chicago po 23 odcinki :-) Pogodzili więc wersje 22 czy 24 hehe :-)
Teraz tak, najgorzej było w trakcie 1 serii, wielki znak zapytania czy jak Chicago Code na 13 odcinkach się nie skończy :-D
O tak. Przyznaje racje bo pamiętam ze chwile się balam czy nie anuluja ale na ti sue nie zapowiada. Chicago code tez fajny serial ale pd nie dorównuje: d
Kolejny spin-off Chicago Fire!
To jest oficjalne, powstaje drugi już spin-off popularnego serialu Chicago Fire - Chicago Med.
„Chicago Med” to serial, o którym spekulowano od dawna i naturalny kierunek rozwoju marki, jaką na przestrzeni ostatnich kilku lat stworzyła stacja NBC. Do obsady „Chicago PD” dołączył aktor – Nick Gehlfuss, znany m.in. z występów w „Shameless”. Aktor wcieli się w Ryana, który jest bratem Jaya Halsteada i co istotne – Gehlfuss ma znaleźć się również w obsadzie „Chicago Med”.
Amerykańskie media podają, że postać jaką zagra Gehlfuss to playboy i jednocześnie odnoszący sukcesy doktor, który nie potrafi zbyt długo przebywać w jednym miejscu. Postać ta ma być mocno rozwijana w „Chicago PD” na nastepnie zostać przeniesiona do „Chicago Med”. Jeszcze w tym sezonie stacja NBC planuje emisję „wewnętrznego” pilota „Chicago Med”, który pokazany zostanie w jednym z odcinków „Chicago Fire„. W zależności od jego przyjęcia, podjęta zostanie decyzja związana z zamówieniem całego sezonu. (za naekranie.pl)
Zbyt piękny to ten aktor nie jest. Chyba że go dobrze obrobią z brodą i takimi ładnymi włosami w nieładzie jak Ruzek :D
Ha! ale jaja:D
To Jay ma brata?nie wiem czemu ale jakoś im to tak nie pasuje,może dlatego że pamiętam jak w 3 odcinku S2 mówił że nie ma żadnych spadkobierców...no i ten typek jak go opisują jakoś dziwacznie mi nie pasuje na brata Jaya.
Pomijam fakt że nie jest tak piękny jak jego brat... no cóż najbrzydszy też nie jest ale masz akcję , może jak go zrobią to będzie wyglądał lepiej,na jednych zdjęciach wygląda lepiej na innych gorzej.
Ciekaa jestem co to za wątek w Chicago PD z nim ma być skoro będzie jakoś mocno zarysowany?
czego ma tam szukać niby doktor ?:D
Coś czuje że Jay się z nim nie będzie dogadywał :)
Super że powstaje Chicago Med. więcej crossoverów będzie i nasze postaci z trzech seriali będą się mieszać,plus skoro robi to Derek Hass to na pewno będzie tak dobry jak Fire i PD,nie mogę się doczekac a wiadomośc o tym bracie mnie zainteresowała.
Czekałam aż dowiemy się czegoś o rodzinie Jaya Romana i Atwatera z wiadomego powodu:d)