PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=688160}
8,1 6,4 tys. ocen
8,1 10 1 6358
Chicago P.D.
powrót do forum serialu Chicago P.D.

Orientuję się ktoś ile ten sezon ma mieć odcinków?
15 czy 22 bo słyszałam różne wersje :)

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Kurde ale Ty pamiętasz takie szczegóły :D Ja wogóle nie kojarzę żeby coś mówił o rodzinie.
Hmmm ostatnie zdanie to była jakaś ironia? Bo nie łapie za bardzo :D Wiem, że z wymienionej trójki to tylko do Jaya pałasz miłością :P

Nie wiem czy już słyszałaś:
"Chicago Med” zostanie zaprezentowane widzom w postaci tzw. backdoor pilot, który zostanie wkomponowany w 3. sezon „Chicago Fire„. Dojdzie do tego w 19 odcinku serialu strażakach, który zostanie wyemitowany wiosną. (za naekranie)

p_o_n_

Pewnie że pamiętam,mówił że nie ma żadnych spadkobierców więc założyłam że nie ma nikogo:)
Przepraszam,to ostatnie zdanie..po prostu urwało mi połowę wypowiedzi.
Chodziło mi o to że, dowiedzieliśmy się co nieco o rodzinach innych członków wywiadu. Erin dosyć obszernie, Voight,Antonio czy nawet Alvin lub Ruzek,no i nawet Atwater pokazał że ma siostrę.
Tylko Jay dotąd nie miał żadnego powiązania ze swoją rodziną i czekałam na to by się czegoś dowiedzieć o nim:) A że Atwater miał minimalnie zarysowany rodzinny wątek,a Roman w ogóle to jakoś nie nie zasmuca bo i tak ich nie lubię ;d o to mi chodziło ;)

Tak ten artykuł już widziałam ale jakoś,no nie wiem dziwne to,wolałabym by miał osobny pilot ale zadowolę się też tym.
Fajnie potem będzie widzieć crossover między 3 tymi serialami!

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Oj ze mną jest źle bo siostry Atwatera też nie kojarzę :D
Przekonamy się za 6odc co to będzie :) Tak te crossovery będą fajne :) Szczególnie że będę wiedziała o co chodzi we wszystkich serialach :D Ale przeraża mnie, że kolejny serial mi dojdzie do oglądania :D

p_o_n_

Takie małe coś na dwóch nogach ta jego siostra :D
Ja skończyłam sesje i mam wolne chwilę więc zaczynam na nowo oglądać seriale bo nie miałam przez ost miesiąc na to czasu,także ja czekam z niecierpliwością na nowy :)

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Kojarzę jakąś małą z czupryną loków ale nie wiem czy to ona :D
Ja już od 1,5tyg mam wolne do marca aż więc rozważam czy nie powrócić do Chirurgów bo wszystko inne już nadrobiłam :)

ocenił(a) serial na 8
drarry55

Oglądałaś?
Musze powiedzieć że dobre odcinki. Niektórzy narzekają na odc Strażaków ale mi się podobał i był idealnym wstępem do PD :)

p_o_n_

Oglądałam dzisiaj PD, przyznam że odcinek całkiem mi się podobał mimo że Gabby się tam pojawiała ;d
No i doskonała kreacja tego świra od podpaleń,aktor którego znam ze Skazanego na śmierć dobrany rewelacyjnie!
Na nowo zaczynam lubić Erin,i podoba mi się cały ten wątek,zastanawia mnie zy w końcu ujawnią się Voightowi,gdzieś tam czytałam że ich przyłapie i oczywiście zagrozi Jay'owi o nie wydaje mi się tutaj sprawiedliwe skoro Burgess miała być w jednostce tylko dlatego że była postrzelona,ale zobaczymy.
No i jakoś polubiłam bardziej Ruzeka,zawsze go lubiłam ale..koleś jest uroczy ;d
no i Platt! to było boskie,choć nie spodziewałam sie że okłamała tak paskudnie z ta gazetą.
Co do strażaków jeszcze nie widziałam (tylko urywkami)ponieważ muszę nadrobić chyba dwa odcinki,ost jaki widziałam to ten z Jayem i Millsem i Brett jako zakładnicy.
ale z urywków wygląda całkiem ciekawie chociaż myślałam że skoro to crossover to jakieś postaci z PD pojawią się w fire (nie liczę 10 sekundowej rozmowy Gabby z Antonio)
ale faktycznie stanowi dobry wstęp dla PD,obejrzę mam nadzieję jutro :)

ocenił(a) serial na 9
drarry55

Jay chyba jest z domu dziecka w jednu z pierwszych z odcinkow na jakby przez ogródek o tym mów....kiedy opowiada o rodzicach tego chłopczyka zabitego przez pedofila.....chyba ze zle zrozumiałam........

moni35

Wiem ze rodzice tego chłopca pojawili się jak kończył akademie ale Nie mogę sobie przypomnieć by o tym mówił. Nie wiem dokładnie o który moment ci chodzi i co dokładnie powiedział....teraz mnie będzie zastanawiać czy cos przeoczylam;d

ocenił(a) serial na 9
drarry55

mogłam cos zle przedłumaczyc sobie....oprócz przeszłosci Jay ciekawi mnie jeszcze jedno matka Erin zapraszajac ja na slub mowi jej ze jest jej jedynym dzieckiem a tu nagle wyskakuje braciszek Teddy............w piejszym momencie myslałam ze to rodzenstwo po ojcu ale 2 razy ogłdałam i wychodzi ze maja wspolna matke.......

moni35

nie pamiętam by tak mówił a oglądałam serial 2-3 razy,ale kto wie :)
Mam nadzieje że wraz z pojawieniem się Rayana dowiemy się czegoś o jego rodzinie bo przyznam iż mnie to ciekawi tak samo jak jego pobyt w armii. chciałabym ujrzeć jakiś odcinek związany z tym tematem. Trochę nie widać po nim że był na wojnie...
Tak tak wspólna matka.
Podejrzewam że po prostu zrobili Erin jedynaczką a potem wpadli na pomysł Teddy'ego.
Nie wiem właśnie czy sobie o tym zapomnieli ale nie powinni takich wpadek zaliczać.
Nie mniej,może jej matka miała tak na myśli ponieważ nie widziała syna od kilkunastu lat,i dlatego tak się wyraziła?

ocenił(a) serial na 9
drarry55

nie zdziwiła bym sie ze gdyby okazało sie ze Erin jest córka Hanka i dlatego sie nia zaopiekował. A co do dziecinstwa Jaya musze ten odcinek jeszcze raz przeanalizowac ..............

moni35

Przeanalizuj i daj mi znać o wyniku analizy :)

ocenił(a) serial na 10
p_o_n_

Mnie najbardziej cieszy że wreszcie Chicaga będą miały swoją serię, a nie jak teraz należą teoretycznie do franczyzy/serii Prawa i porządku, poza tym szykuje się pierwsza seria trzech seriali gdzie będą regularne crossovery czego nie ma w CSI, NCIS czy Prawach i porządkach gdzie jest max. jeden na dwa lata albo rok. :-D Obstawiam że Chicago Med jak zamówią to pewnie na mind-season 2015/16 czyli od stycznia 2016 ;-) DO tego czasu pewnie regularne występy jego postaci w Fire i PD...