Orientuję się ktoś ile ten sezon ma mieć odcinków?
15 czy 22 bo słyszałam różne wersje :)
Kurde ale Ty pamiętasz takie szczegóły :D Ja wogóle nie kojarzę żeby coś mówił o rodzinie.
Hmmm ostatnie zdanie to była jakaś ironia? Bo nie łapie za bardzo :D Wiem, że z wymienionej trójki to tylko do Jaya pałasz miłością :P
Nie wiem czy już słyszałaś:
"Chicago Med” zostanie zaprezentowane widzom w postaci tzw. backdoor pilot, który zostanie wkomponowany w 3. sezon „Chicago Fire„. Dojdzie do tego w 19 odcinku serialu strażakach, który zostanie wyemitowany wiosną. (za naekranie)
Pewnie że pamiętam,mówił że nie ma żadnych spadkobierców więc założyłam że nie ma nikogo:)
Przepraszam,to ostatnie zdanie..po prostu urwało mi połowę wypowiedzi.
Chodziło mi o to że, dowiedzieliśmy się co nieco o rodzinach innych członków wywiadu. Erin dosyć obszernie, Voight,Antonio czy nawet Alvin lub Ruzek,no i nawet Atwater pokazał że ma siostrę.
Tylko Jay dotąd nie miał żadnego powiązania ze swoją rodziną i czekałam na to by się czegoś dowiedzieć o nim:) A że Atwater miał minimalnie zarysowany rodzinny wątek,a Roman w ogóle to jakoś nie nie zasmuca bo i tak ich nie lubię ;d o to mi chodziło ;)
Tak ten artykuł już widziałam ale jakoś,no nie wiem dziwne to,wolałabym by miał osobny pilot ale zadowolę się też tym.
Fajnie potem będzie widzieć crossover między 3 tymi serialami!
Oj ze mną jest źle bo siostry Atwatera też nie kojarzę :D
Przekonamy się za 6odc co to będzie :) Tak te crossovery będą fajne :) Szczególnie że będę wiedziała o co chodzi we wszystkich serialach :D Ale przeraża mnie, że kolejny serial mi dojdzie do oglądania :D
Takie małe coś na dwóch nogach ta jego siostra :D
Ja skończyłam sesje i mam wolne chwilę więc zaczynam na nowo oglądać seriale bo nie miałam przez ost miesiąc na to czasu,także ja czekam z niecierpliwością na nowy :)
Kojarzę jakąś małą z czupryną loków ale nie wiem czy to ona :D
Ja już od 1,5tyg mam wolne do marca aż więc rozważam czy nie powrócić do Chirurgów bo wszystko inne już nadrobiłam :)
Oglądałaś?
Musze powiedzieć że dobre odcinki. Niektórzy narzekają na odc Strażaków ale mi się podobał i był idealnym wstępem do PD :)
Oglądałam dzisiaj PD, przyznam że odcinek całkiem mi się podobał mimo że Gabby się tam pojawiała ;d
No i doskonała kreacja tego świra od podpaleń,aktor którego znam ze Skazanego na śmierć dobrany rewelacyjnie!
Na nowo zaczynam lubić Erin,i podoba mi się cały ten wątek,zastanawia mnie zy w końcu ujawnią się Voightowi,gdzieś tam czytałam że ich przyłapie i oczywiście zagrozi Jay'owi o nie wydaje mi się tutaj sprawiedliwe skoro Burgess miała być w jednostce tylko dlatego że była postrzelona,ale zobaczymy.
No i jakoś polubiłam bardziej Ruzeka,zawsze go lubiłam ale..koleś jest uroczy ;d
no i Platt! to było boskie,choć nie spodziewałam sie że okłamała tak paskudnie z ta gazetą.
Co do strażaków jeszcze nie widziałam (tylko urywkami)ponieważ muszę nadrobić chyba dwa odcinki,ost jaki widziałam to ten z Jayem i Millsem i Brett jako zakładnicy.
ale z urywków wygląda całkiem ciekawie chociaż myślałam że skoro to crossover to jakieś postaci z PD pojawią się w fire (nie liczę 10 sekundowej rozmowy Gabby z Antonio)
ale faktycznie stanowi dobry wstęp dla PD,obejrzę mam nadzieję jutro :)
Jay chyba jest z domu dziecka w jednu z pierwszych z odcinkow na jakby przez ogródek o tym mów....kiedy opowiada o rodzicach tego chłopczyka zabitego przez pedofila.....chyba ze zle zrozumiałam........
Wiem ze rodzice tego chłopca pojawili się jak kończył akademie ale Nie mogę sobie przypomnieć by o tym mówił. Nie wiem dokładnie o który moment ci chodzi i co dokładnie powiedział....teraz mnie będzie zastanawiać czy cos przeoczylam;d
mogłam cos zle przedłumaczyc sobie....oprócz przeszłosci Jay ciekawi mnie jeszcze jedno matka Erin zapraszajac ja na slub mowi jej ze jest jej jedynym dzieckiem a tu nagle wyskakuje braciszek Teddy............w piejszym momencie myslałam ze to rodzenstwo po ojcu ale 2 razy ogłdałam i wychodzi ze maja wspolna matke.......
nie pamiętam by tak mówił a oglądałam serial 2-3 razy,ale kto wie :)
Mam nadzieje że wraz z pojawieniem się Rayana dowiemy się czegoś o jego rodzinie bo przyznam iż mnie to ciekawi tak samo jak jego pobyt w armii. chciałabym ujrzeć jakiś odcinek związany z tym tematem. Trochę nie widać po nim że był na wojnie...
Tak tak wspólna matka.
Podejrzewam że po prostu zrobili Erin jedynaczką a potem wpadli na pomysł Teddy'ego.
Nie wiem właśnie czy sobie o tym zapomnieli ale nie powinni takich wpadek zaliczać.
Nie mniej,może jej matka miała tak na myśli ponieważ nie widziała syna od kilkunastu lat,i dlatego tak się wyraziła?
nie zdziwiła bym sie ze gdyby okazało sie ze Erin jest córka Hanka i dlatego sie nia zaopiekował. A co do dziecinstwa Jaya musze ten odcinek jeszcze raz przeanalizowac ..............
Mnie najbardziej cieszy że wreszcie Chicaga będą miały swoją serię, a nie jak teraz należą teoretycznie do franczyzy/serii Prawa i porządku, poza tym szykuje się pierwsza seria trzech seriali gdzie będą regularne crossovery czego nie ma w CSI, NCIS czy Prawach i porządkach gdzie jest max. jeden na dwa lata albo rok. :-D Obstawiam że Chicago Med jak zamówią to pewnie na mind-season 2015/16 czyli od stycznia 2016 ;-) DO tego czasu pewnie regularne występy jego postaci w Fire i PD...