PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Oczywiście od 5.01.(poniedziałek) o 13.00:/
Oczywiście jak większość jest w szkole lub w pracy.;/;/;/

użytkownik usunięty
Valenciaa

gratuluje polsatowi wyczucia czasu.

gdyby puscili o 20 mieliby zdecydowanie wieksza ogladalnosc i na chirurgach zarobiliby duzo wiecej niz na tych glupowatych filmach i programach, ktore wtedy puszczaja :/ albo o 18 zamiast tego serialu powinni dac chirurgow

Może nie za "Pierwsza miłość" o 18.00, ale np. za "Mamuśki", które lecą od 17.30. Wcześniej jeszcze coś wyciąć z ramówki i czas emisji,jak znalazł.:)
Takie seriale powinni puszczać mniej więcej po 15.00-16.00. Tak myślę,że byłoby dobrze.

ocenił(a) serial na 8
Valenciaa

Przecież oni nic na tym nie zyskają jak puszczą to o 13. Bo kto to będzie wtedy oglądał? Chyba przedszkolaki i emerytki...

Lexie

No tak, masz rację.:] Ja nie wiem skąd oni biorą te pomysły,żeby tak zaczepiste seriale puszczać o 13.:[

Za niedługo pewnie wpadną na super(!)pomysł i puszczą mój serial "Dawson's Creek" gdzieś o 11.00 rano,a wtedy to już się chyba powieszę...:]:]

Valenciaa

o 13??? masakra ... chyba wysle do nich meila, pewnie nic to nie da, ale jelsi protestujacych byloby wiecej :):):) ja wtedy dopiero zajecia koncze :( sezon 2,tak?

LivingDeadGirl

Heh.:P Musieliby chyba napisać wszyscy użytkownicy FW łącznie z redaktorami.:P Wierzysz w cuda?:P
Który sezon? Ja tam nie wiem, przy tytule w tg pisze (10) czyli jakiś 10 odcinek,ale jaka seria to nie wiem.
Kurde jeszcze niedawno puszczali ok.17.00 i było dobrze, a teraz to masakra.:/:/:/

Najpierw TVN wytrzelił z "Przyjaciele" o 11.00, teraz Polsat z "Chirurdzy" o 13.00.:[

Hm... A może jeśli tak dalej pójdzie to puszczą coś fajnego w późniejszych porach?:D:D Ale w to nie wierzę.:]

Pozostaje nam tylko pomarzyć xD

użytkownik usunięty
Valenciaa

o 13??? masakra ... chyba wysle do nich meila, pewnie nic to nie da, ale jelsi protestujacych byloby wiecej :):):) ja wtedy dopiero zajecia koncze :( sezon 2,tak?

Co kopiujesz?;> :D

użytkownik usunięty
Valenciaa

Nie kopiowalam :) Bylam na koncie siostry zalogowana, wiec sie przelegowalam i zglosilam do usuniecia :):):)

Aha.:P:P
Myślałam,że chciałaś powiedzieć to samo,co LivingDeadGirl <LOL>

użytkownik usunięty

kiedys juz ktos tu zorganizowal akcje protestacyjna i wszyscy wysylali maile. moze tym razem tez sie cos zrobi ;)

oni wiedza jak uprzykrzyc ludziom zycie. najlepsze filmy i seriale puszczaja albo wtedy gdy nikt nie obejrzy albo pozno w nocy gdzie nikt nie bedzie tak dlugo czekal bo nastepnego dnia musi wczesnie wstac :/ a takie debilne seriale i programy wyswietlaja o najlepszych godzinach :/

a pozniej jeszcze sie dziwia ze maja slaba ogladalnosc :/
i jakies horrory albo inne filmy typowo dla doroslych puszczaja o 20 ale jakies komedie dla mlodziezy albo calych rodzin o 22 :/

gratuluje idiotom ktorzy ukladaja ramowki

"(...) albo pozno w nocy gdzie nikt nie bedzie tak dlugo czekal (...)" --> a jak już czeka, to się okazuje, że gala bosku leci. <wrrrrrrr> !!!

A tak wogóle coś wyszło z tej akcji protestacyjnej?

użytkownik usunięty
Valenciaa

Napisalam meila do Polsatu z pytaniem czy nie moga zmienic godzin transmisji i czy beda robic powtorki w innych godzinach, tak jak robia to w przypadku innych seriali. Ciekawa jestem co odpisza i czy w ogole odpisza :)

Kraishi dodałam Cię do ulubionych, bo odpowiedziałaś na mó temat:P:P; jesteś fajna, bo walczysz o Nasze dobro:D:D; i z całym szacunkiem do Ciebie - ale czy Ty, cholera:D, wierzysz w cuda? :D:D

To miało być śmieszne, jakby co <LOL2>

P.S. podaj mi szybko meila do Polsatu. :D

Valenciaa

Już nie musisz, napisałam im:D:D

ocenił(a) serial na 8
Valenciaa

Hej może założymy tamat na FW, w ktorym poprosimy o przesuniecie godziny emisji Chirurgow. Jak wiele osob sie podpisze pod tym to moze to coś da?
Jak myslicie?

ocenił(a) serial na 8
Lexie

i ja też bym poprosiła o maila do polsatu jesli ktos ma:):)

użytkownik usunięty
Lexie

Dzieki Valencia :) Wiesz, jak moglabym nie walczyc, skoro zaduzylam sie w tym serialu ? :):P Tez Cie dodam :d I jezeli moge jeszcze Lexie :):):) Lexie, meila znajdziesz na stronie oficjalnej Polsatu, po prawej stronie, przynajmniej ja tak znalazlam :) a co do Twojego pomyslu, to jak najbardziej sie zgadzam :):):) Mow tylko o i jak :)

Lexie

Kliknij na oficjalnej stronie Polsatu w "kontakt" i tam im napiszesz.

Valenciaa

Tragedia ta godzina . W Polsacie pracują sami bezmózgowcy ;/ . Kiedyś wyskoczyli z "Chirurgami" ok.23-1 w nocy , a teraz o 13... to sobie pooglądają rencistki , emerytki i bezrobole ;///

użytkownik usunięty
LegallyBrunette

mysle jednak, ze ich taki serial nie zainteresuje :(:(:(

Dokładnie.
Taki serial, jak "Chirurdzy" to serial dla młodzieży, a nie dla rencistek itd.. Te wolą oglądać "Moda na sukces". :D:D
Chyba bd musiała zrezygnować ze szkoły i z praktyk. :P ;((

użytkownik usunięty
Valenciaa

ja wilyczylam, ze jezeli wyjde z zajec o czasie, to mam 20 minut na dojechanie do domu, co raczej z centrum nie jest mozliwe :( spoznie sie z 10 minut, jak dobrze pojdzie, ale lepsze to niz nic:D

A co ja mam powiedzieć.
Kończę praktyki o 18.00, a szkołe o 15.00. :(:(:(:(:(
Zostaje mi tylko przeczytać opis odcinka w TG.

A co ja mam powiedzieć.
Kończę praktyki o 18.00, a szkołe o 15.00. :(:(:(:(:(
Zostaje mi tylko przeczytać opis odcinka w TG.

Valenciaa

Zawsze można nagrać ;D

Valenciaa

No normalnie na DVD lub Video ;] Nastawiasz na 13 do 14 i nagrywa .

LegallyBrunette

I'm sorry, ale ja nie mam tak 'nowoczesnego' sprzętu w domu xd

ocenił(a) serial na 9
Valenciaa

To pozostaje Ci poszukać w internecie :P.

ocenił(a) serial na 8
Valenciaa

Moze piszcie na forum polsatu moze tam ktoś czyta posty w co wątpię :)

sylwia9o

Oni mi jeszcze są winni odpisania na email, w co wątpię:)

ocenił(a) serial na 10
Valenciaa

CO? oni to maja naprade pory,żeby puszczać fajne seirale.Kiedyś przeiceż lecieli po 11 w nocy:/

othandbones_rulez

Stracili rozum, cóż. Takie seriale powinni puszczać wieczorami najlepiej. Pamiętam właśnie, że kiedyś leciało w okolicach 23 i myślę, że tak powinno być z tymi wszystkimi serialami jak i GNW itd.

TVN kiedyś OTH [Pogoda na miłość], serial młodzieżowy puszczał o 14. Nie wiem kto normalny to oglądał, bo większość tak jak już napisaliście jest wtedy poza domem.

użytkownik usunięty
pannaannowata

ja ogladalam:D ale tylko dlatego, ze nie chcialo mi sie isc na zajecia :( no i mnie tez nie odpisali :(

ocenił(a) serial na 9

A ja oglądałem kawałek, (w sumie to tylko końcówkę) w przerwie między zajęciami :D. Jak dobrze, że mieć TV na korytarzu ^,^

pannaannowata

Ja to oglądałam,bo to też leciało w wakacje:)
Ale nie o tym tu mowa :D

Valenciaa

UWAGA! He he:)
Polsat odpisali mi na meila:)
Ja im napisałam tak:
"Witam!
Chciałabym zapytać,czy serial "Chirurdzy" emitowany od 5.01. o godzinie 13. będzie miał jakieś powtórki,ponieważ bardzo dużo osobom na tym zależy. Albo najlepiej zmienić godzinę emisji.
Pozdrawiam."

W odpowiedzi dostałam to:
"Witam,
Niestety nie emitujemy serialu "Chirurdzy" w paśmie powtórkowym, ponieważ tak właśnie została obrana strategia emisji tego serialu. A wszystko to zgodnie z wytycznymi wynikającymi z umowy z dystrybutorem serialu.
Pozdrawiam
Ewelina Smolińska"

Co Wy na to?:]
Bo ja jakoś nie bardzo;/;/

Valenciaa

Zresztą macie:
file:///D:/Ati/Nowy%20folder/bez%C2%A0tytu%C5%82u0.JPG
:):)

użytkownik usunięty
Valenciaa

ta... bankowo... bajer, bajer poszedl frajer:/

Dokładnie;/ Ciekawe co teraz odpiszą.:P Napisałam im znowu xd

Valenciaa

Lipa;/
MOJE:
"Czy serial "Chirurdzy" moze zmienic godzine emisji serialu?
I mam takie pytanie: czy na antenie telewizji Polsat bedzie jeszcze emitowany serial "Jezioro marzen", i "Szkola przetrwania"? Jak tak to kiedy?
Pozdrawiam.:)"
POLSAT:
"Witam,
Dziękujemy za przesłany list.

Niestety nie mogę udzielić jednoznacznej odpowiedzi na Pani pierwsze pytanie, ponieważ godziny emisji poszczególnych produkcji ustala zarząd oraz dział planujący naszą ramówkę programową.
Pani prośbę przekażę oczywiście do zarządu oraz do tego działu.

Emisje seriali na antenie Telewizji Polsat są uzależnione od licencji na te produkcje, które jednak pozostają naszą tajemnicą handlową firmy i dlatego nie mogę udzielić Pani jednoznacznej odpowiedzi na pytanie, czy będziemy emitować Pani propozycje serialowe.
Na dzień dzisiejszy, żaden z proponowanych przez Panią tytułów nie jest uwzględniony w naszych najbliższych planach emisyjnych.
Do Działu Kontaktów z Widzami trafia dużo listów z ciekawymi propozycjami programowymi i chcąc pomóc naszym widzom, przekazuję wszystkie Państwa głosy do Działu Handlowego i Działu Planowania Programowego.
Proszę śledzić naszą ramówkę w prasie telewizyjnej, gdzie odpowiednio wcześniej przekazujemy nasze propozycje programowe."
;/

ocenił(a) serial na 9
Valenciaa

i tak dobrze, że w ogolę odpisali.. ja na szczęście oglądać mogę serial bo mam studia weekendowe a jeszcze nie pracuje więc czas wolny jest :D

Tom_89

He.:) No my teraz też będziemy mogli oglądać.:) (chodzi mi o tych, co mają ferie zimowe) Ja mam:)
Odpisali ale wogóle nic z tego nie czaje ;/

Valenciaa

Nie ważne co leci o 13.00 bo i tak o tej godzinie oglądalność jest bardzo niska .Polsat pościł chirurgów by zapełnić luki w programie.

ocenił(a) serial na 10
luki13

Chyba jednak Polsat dostał duzo maili bo od lutego Grey's Anatomy będzie 2 razy dziennie. Poza 13:00, bedzie nadawany o 17:00, od odcinka 37 (o 13:00 tego dnia bedzie nr 30). Wyglada na małą nadzieje, że puszcza potem 4 sezon (o ile zakupili)

kardines2

Haaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Faajnie:)
To prawda? Super,megakosmos!:D:D
Dzięki za info!

ocenił(a) serial na 8
Valenciaa

no tak tylko jak ktos zaczal ogladac serial od 2 sezonu i go nie skonczyl a tu nagle zaczynaja puszczec 3 sezon to ogladanie tego 2 do konca chyba nie ma sensu bo w 3 bedzie juz wszytsko wyjasnione? kto z kim itp. wiec troche dziwnie:)

ewcia0133

No fakt:) Ale fajnie,że będą puszczali po 17:)