No właśnie jak wam się podobał?
Bo mi bardzo wogóle wydaję mi się że scenarzyści odwalili kawał dobrej roboty ,po tak długiej przerwie (od stycznia do teraz) tak fajnie się ogląda grey's anatomy i wogóle nowe odcinki sa super i fajnie że w tym odcinku wystąpiła Addison;p
dla mnie bomba - fabuła świetna - nawiązanie do poprzednich odcinków, człowiek z tym guzem już chyba kiedyś był...
Pojawienie się Addison uświadamia jak dużo zmian zaszło
Humor jak zawsze świetny (Addison i jej McPomyłka) choć może jestem tak stęskniona...
No i rozwijająca się postać dr. Hahn - no tego kierunku bym nie podejrzewała, a Ava kurcze myślałam że Alex zazna w końcu trochę szczęścia i spokoju...
A na koniec scena w windzie świetna, świetna, świetna...
Piszcie dalej jak wasze wrażenia
Scena w windzie była po prostu genialna, a zwłaszcza reakcja Marka;))
I wreszcie coś się znowu zaczyna dziać między Meredith i Derekiem
Dziwna sprawa z tą Avą. Kłamała że jest w ciąży czy rzeczywiście tak myślała??
Ogólnie odcinek był po prostu rewelacyjny
Dokładnie sytuacja w windzie była super:P No i kontunuacja z poprzedniego odcinka z tym gościem z guzem .. Ava widać chce za wszelką cenę zdobyć Alexa i na pewno oszukała że jest w ciąży..
w sumie odcinek odkrył wiele kart:
- dr Hahn - biedna Callie chociaż może z Markiem wyjdzie coś więcej niż tylko próba udowodnienia że nie jest się lesbijką;
- Addison uzmysłowiła Meredith wiele rzeczy - myślę że wszysko zaczną składać sobie od nowa;
- moim zdaniem dobrze że Izzie już nie kręci z Georgem - mnie osobiście ten wątek irytował;
a przy okazji to mam nadzieję że Alex będzie z Izzie chociaż wątek Avy na początku zapowiadał się bardzo obiecująco sami przyznacie.
Odcinek świetny , rzeczywiście ,strajk wyszedł wszystkim na dobre. A co do Avy i ciąży. Myślę, że się pomyliła i że to może być coś o wiele poważniejszego bo:
UWAGA SPOILER!!!!!!
4x15:(...) Alex learns the truth about Rebecca's medical condition.
4x16: (...) Izzie helps Alex care for Rebecca.
KONIEC SPOILERA!!!!
Nie, z http://feeds.feedburner.com/spoilertv-greysanatomy
No i kolejny SPOILER:
In other Grey's news, I'm also told that Ava/Rebecca is actually sick, and that will be a big storyline for both Alex and Izzie.
Kurczę, z Avą naprawdę źle.
KONIEC SPOILERA!
mi podobał się tekst Georga od Izzie, parafrazując: zawsze kiedy ktoś powie coś zabawnego, szukam cię wzrokiem, aby sprawdzić czy się śmiejesz. Taki oryginalny komplement.
Właśnie, odcinek był genialny, bo z nowym scenarzystą...
Mnie najbardziej podobało się jak Calli rozmawiała z Addi a potem z Mer i Cristiną...
Ale uwaga coś mi się wydaje że w 4x14 (sądząc po wieściach zza oceanu)
Coś połączy spowrotem MerDer, a w odcinku finałowym 4x16 (tym dwugodzinnym) znowu do siebie powrócą i to tak na serio.
oj to juz zaczyna byc nudne :/ ciagna to przez 4 sezony i jeszcze w piatym nie maja zamiaru skonczyc??? mnie juz to wkurza
a w ostatnim odcinku Mark oczywiscie byl swietny jak to on "jestem Bogiem!!" hahaha :)
Addison tez niezle wypadla :)
Dla mnie najlepsze było jak Mark powiedził: And God admired his amazing skin flap... And he saw that it was good.
Genialne xD
Racja...
SPOILER
A w nastepnym odcinku Cristina będzie śpiewać "Like A Virgin"... to dopiero będzie zabawne.
świetny po prostu. bałam się, że będzie źle po tej przerwie. ale było super.
świetna scena w windzie. fajnie, że pojawiła się znów Addison. Strasznie mi jej brakowało.
Meredith i Derek muszą się zejść. Nie ma innej opcji. Dobrze, że Addie przemówiła Mer, a Mark Derekowi.
Szkoda mi Alexa. Widać, że chłopak porządny jest jednak i się zmienił. To okropne, że Rebecca go tak zrobiła. Nie lubię jej. Mam nadzieję, że będzie z Izzie, bo bycie parą z Georgem też mnie wkurza;
Nie chcę zakładać nowego tematu, więc spytam się tutaj, jaka leci teraz seria na polsacie?
4x14 widział już ktoś???
Ja właśnie jestem po i po prostu uważam że przerwa (ta z powodu strajku) odmieniła ten serial. ostatnie trzy odcinki były po prostu świetne. O ile 12 i 13 były bardzo zabawne to 14 pokazał największą klasę dramatu. Wyciskacz łez, tak można nazwać ten odcinek... ogromnie podobał mi sie wątek żołnierzy. Za to nie wiem co miałby znaczyć śmiech Callii i Erici, to był śmiech zaprzeczenia czy potwierdzenia tezy Addison???
no właśnie ciekawe... jeden ze spoilerów mówi że tą serię może zakończyć niespodziewany pocałunek a więc może to być Callie i Erica.Co o tym sądzicie?