Jestem fanką Merder <3
I to co czytam na temat 5 serii to .... PRZERAŻONA jestem!
Jaka ciąża Rose! Czy derek nie wie, że jest coś takiego jak antykoncepcja?!
Mój Boże! Ale jak to będzie ... On zdradzi Mer czy jak.
A nie bo oni w czwartej serii się pogodzili, nie? Wtedy jak Mer ułożyła ten ich wspólny dom ze świeczek x D
( to było boski x D ).
Pomożcie mi, bo cały czas o tym myślę .
Rose zartowałą, nie jest w ciąży. Powiedziała tak tylko dlatego, aby wkurzyc Dereka. W 5 sezonie Mer i Der są razem.
derek dostanie od swojej matki pierscionek i bedzie chcial go dac mer. prawdopodobnie da ale na razie tego odc nie bylo ;)
moze derek sie znowu rozmysli, albo mer cos zrobi ze go odrzuci ;)
ooooo!!!!! derek zgubi pierscionek!!!!! hahaha ;P zartuje ;) ale pewnie cos wymysla. zeby nie bylo zbyt pieknie.
ale fajny byl tekst cristiny
derek:mer ciagle placze
cristina:oswiadczyles sie??!!
Ach, chciałabym to zobaczyć x D
MerDer. Słyszałam, że o ślubie nie ma mowy? ;(
będzie chciał się oświadczyć i w ogóle już wszystko przygotuje, ale zadzwoni Addie, że jej brat jest chory i Derek musi jej pomóc. Odcinek dzisiejszy (USA) będzie crossover'em z Private Practice. No i jutro sie dowiemy czy udało mu się oświadczyć czy też nie xp
właśnie przeczytałam, że jednak się nie oświadczy. przynajmniej nie w tym odcinku.
no to ja puszcze wodze mojej fantazji i dopisze reszte :)
derek zgubi pierscionek ale znajdzie go addison i zrobi mu wielka awanture o to ze jej nigdy go nie dal. wiec derek przespi sie z addison zeby jej to jakos wynagrodzic albo zeby ja uspokoic ;) ale w trakcie nakryje ich mer. zerwie z derekiem a addison wyrzuci pierscionek do jakiejs rzeki ;) i wszyscy beda zyli dlugo i szczescliwie ;)
juz sie nie moge doczekac tego dzisiejszego odcinka ;)
to przez to ze znaczna wiekszosc filmow ma szczesliwe zakonczenie ktore nieznosnie mnie denerwuje ;) dlatego ja zawsze ukladam swoja wersje zakonczenia kazdego filmu ;) i troche juz mnie nudzi to ciagle zrywanie i schodzenie sie merder :/ sama mer moglabym zniesc ale derek... tak mnie dobija ze jakbym spotkala go w ciemnej uliczce to nie wyszedlby stamtad w jednym kawalku :/