PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122796
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Zdecydowałam, że aż napisze na forum, zaciekawiona nowym wątkiem - wspóllokatorów Christiny i Alexa.
jakie widzicie szanse na takie połączenie?
Mi nigdy do głowy nie przyszło, że w ogóle scenarzyści wpadli by na taką mieszanke wybuchową ale może jednak skoro razem w jednym domu.
Chyba, że nadal widzicie szanse na powót Christiny do Owena? (oni maja rozwód czy nie? chyba nie?)
a Alex do nowej stazystki> (takie nawracanie kobieciarza w stylu Mark i Lexie)

Piszcie ;)
ja bym sie cieszyła, jakiś nowy ciekawy wątek miłosny. Świeże i ciekawe połączenie (A+C)

carnation

osobiście to uważam że ten wątek by się nie sprawdził. oni do siebie po prostu nie pasują. może i jakaś jednorazowa przygoda mogłaby być ale jakiegoś poważnego związku się nie spodziewam i uważam że to by była klapa scenarzystów. Bardzo kibicuje Owenowi i Cristinie (o ile dobrze pamiętam nie mają jeszcze (!) rozwodu), dlatego uważam że powinni skupić się na tym wątku - by do siebie wrócili.

carnation

jeżeli jesteś wielką fanką greysów i znasz ich od deski do deski to wstydź się, ze w ogóle mogłaś tak pomyśleć ;)
w życiu, cristina + alex to najgorsze połączenie jakie mogłoby zaistnieć w tym serialichu. osobiście także kibicuje Owenowi ;)

olaaa11-11

niestety fanka na tyle ze stali sie dla mnie przewidywalni i troche nudni
wolalabym cos zaskakujacego niz dlugi kryzys malzenski Ch+O, kłopoty z powrotem do zdrowia Dereka i Arizony, Meredith uczaca dziecko sikać.
Taki wątek byłby pozytywnie zakręcony i humorystyczny a tego w greysach bardzo mi w tym sezonie brakuje :(

ale to takie dywagacje, bo wszystko wskazuje na dluga meczaca walke o malzenstwo z Owenem tak jak na zapowiadajace sie oswiadczyny Averyego i pare innych oczywistych rozwiazan.