Nie mogłam ogladać wczoraj trafiałm na końcowke odcinka na Polsacie nie wiem o co chodzi ( tak wogole jak nazywa sie ta piosenka lecąca wczoraj na końcu)
A dzisiaj wracałam w godzinach pokazywania tego serialu i też nie wiem?
Ktos pomoze?
Z góry dziękuje...
Ojciec Geogra zostaje poddany operacji usunięcia guza. Prosi on przed zabiegiem, aby lekarze wycieli guza w całości. Podczas operacji okazuje się, że Herold ma już przerzuty na inne narządy.Meredith ciągle chrapie w nocy, więc Derek śpij na kanapie w salonie. Siostrzenica Grey musi być operowana. W szpitalu pojawia się Thatcher ojciec Meredith, który jest bardzo troszczy się o swoją wnuczkę.Addison przyznaje się Callie, ze poddała się aborcji, a ojcem dziecka był Sloan.Do szpital trafia Heather Douglas, której ma skrzywiony kręgosłup 90 stopniach. Callie proponuje operacje na wyprostowanie za pomoc tytanowego pręta. Izzy chce asystować w czasie tej operacji, ale Bailey nie chcę się zgodzić. Stevens nadal nie zrealizowała czeku od Denniego. Postanawia ona go zrealizować, aby uczestniczyć w tak rzadkiej operacji. Okazuje się że firma ubezpieczeniowa nie pokryje kosztów operacji.Burke poddaje się operacji usunięcia krwiaka, który powodował drżenie ręki. Nie chcę on powiedzieć Christinie czy operacja się udała. Preston i Yang nadal z sobą nie rozmawiają.Rodzina O’Malley musi podjąć decyzje o podtrzymywaniu życia Harolda przez maszyny czy pozwolić jemu umrzeć. Bailey mówi Georgowi o przerzutach raka jego ojca. Postanawiają odłączyć Harolda od maszyn.Anonimowy darczyńca wpłaca pieniądze na operacje skoliozy Heather Douglas. Miranda wie że to Izzy. Nie pozwala jej operować, gdyż znowu się zaangażowała emocjonalnie. Burke nie ma drżenia ręki, ale nadal nie rozmawia z Christiną. Derek namawia Meredith, aby porozmawiała ze swoim ojcem. Dowiaduje się ze to jej matka zabroniła jemu spotykać się z nią.
Jedna z nich
* "It Goes Again" – OK Go
* "Fidelity" – Regina Spektor
* "The Way That I Am" – Ingrid Michaelson
* "Love Will Tear Us Apart" – Susanna & The Magical Orchestra
* "Falling Awake" – Gary Jules
* "Life in Disguise" – The Slip