gotowe na wszystko, dexter, hotel babylon, private practice i weronica mars :P detektyw monk tez jest ok ale zauwazylam ze sporo ludzi go nie trawi ;)
Oczywiście że LOST............ najlepiej oglądać przed chirurgami.... a gdy już ochłoniesz to puść sobie chirurgów w trakcie oczekiwania na nowy odcinek LOST. :)
DH oczywiscie, ze ogladam, ale ostatnio sie psuje, ten ostatni odcinek ze zlota raczka:/ hotel babylon ogladam wlasnie:D a dexter, cudny drugi sezon, trzeci juz nie tak bardzo. szukam czegos swiezego :)
Polecam Private Practice oczywiście ;d Jordan, Bracia i siostry, Gotowe na wszystko, Dr House
wlasnie w chirurgach jestem na tych odcnkach, jak addison jedzie do L.A. i szczerze mowiac, strasznie mnie to zmeczylo
Jordan, nigdy nie slyszalam :>
1 sezon PP jest fajny, ale 2 sezon jest o wiele lepszy na pewno Ci się spodoba dużo się dzieje ;d
właściwie oryginalny tytuł to Crossing Jordan fajny serial
Dr. House po prostu wymiata, nie ma lepszego serialu!!ale Chirurdzy tez są fajni;)
Najważniejsze trzy seriale;
` Cold Case <3
` Dr house <3
` Chirurdzy x DD
Chętnie też oglądam Wzór , wszytkie CSI ; ***
POLECAm ; DD
jeśli chodzi o medyczne, to dr house jest całkiem niezly,sama też właśnie zaczęłam oglądać
Dr House jest świetny też niedawno zaczęłam oglądać. Ogląda ktoś z was Private Practice w ogóle?
ja ogladam caly czas ;) staram sie byc na biezaco ale mam chwilowe opoznienie :/ a to wszystko wina neta oczywiscie :/
zaliczyłam Lost'ów, Crosiing Jordan, Bracia i Siostry, Gotowe na Wszystko i ...wszystko mnie znudziło :P
aktualnie oglądam tylko Scrubs (Hoży Doktorzy), Zaklinacz Dusz i Grey's Anatomy
kazdy serial jest swietny ale do czasu... jesli tworza kosmiczne watki (denny i izzie) to juz jest totalne przegiecie i nie chce sie juz nic ogladac. dlatego najlepsze seriale powinni konczyc na 3 sezonie :D
Z medycznych zdecydowanie Doctor House :) A z innych to Dexter, Detektyw Monk i Desperate Housewives :)
Hmm to będzie tak
oczywiście Dr. House
oglądałam Lost`ów ale w sumie tylko 1 sezon mi się podobał, później się wg. mnie zespsuł
z komediowych to "Dopóki śmierć nas nie rozłączy" ("til death") jest niezłe.. Puszczali to niedawno na polsacie, ale zmienili na okropny "świat wg. Malcolma"..
CSI - wszystkie są dobre, najlepsze to wg. mnie Nowego Jorku
To chyba wszystko..