PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122771
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Mark Sloan był mega przystojny,ale w sezonie 8 coś się zmieniło nie wiem schudł czy
coś....a wy co myślicie?

ocenił(a) serial na 8
Kinomaniaczka_tvd

Faktycznie wyglądał momentami nieciekawie, miał dziwną zapadniętą twarz, meeega się postarzał, ale z kolei później można było go zobaczyć w lepszej formie w 8 sezonie. Było widać że zadbał o siebie i chwilami wyglądał lepiej. ( Chociażby odcinek gdzie zostaje szefem) To samo tyczy się Kareva. Gość wziął się za siebie i wygląda młodziej niż w ostatnim sezonie. Co do Marka, myślę, że mogło to wynikać z problemów z jakimi borykał się Eric Dane.

ocenił(a) serial na 9
Sabbath_PL

Faktycznie na samym początku rewelacyjnie wyglądał. Potem tak dziwnie, zastanawiałam się czy on nie jest chory, bo kiepsko wyglądał. Ale w 8 sezonie poprawił się i to o wiele lepiej niż wcześniej, chodź nie tak pozytywnie jak na początku, gdy przyszedł do chirurgów.

ocenił(a) serial na 9
Kacorek89

Z tego co wiem miał raka.

ocenił(a) serial na 10
justareader

Z tego co wiem to ściema.

ocenił(a) serial na 9
labtec

Mówił o tym w wywiadzie...

ocenił(a) serial na 10
justareader

Masz jakieś źródło z ciekawości? Wiem, że ponoć był uzależniony od leków przeciwbólowych i wydawało mi się, że to wpłynęło trochę na jego wygląd, co do raka to gdzieś było, że dementował plotki jakoby był chory.

ocenił(a) serial na 10
labtec

A dokładniej, że miał usuwane coś, co miało komórki rakowe, ale po wycięciu i przebadaniu tego, okazało się, że to nie rak, a jego utrata wagi była spowodowana tym, że przez kilka tygodni bardzo mało jadł.

ocenił(a) serial na 9
labtec

Na jedno prawie wychodzi zachowywał się tak jakby był chory. A tak naprawdę po prostu uzależnił się od tabletek przeciwbólowych, które wpłynęły na niego w ten sposób.