PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Wiecie może coś na temat dr. Prestona Berka? Czy całkowicie już odszedł z serialu? Bo z tego co wiem to Addison ma sie pojawic, wiec moze on tez?

ocenił(a) serial na 10
mikimisia

Burke już nie powróci do GA ABC nie przedłużyła z nim kontraktu po 3 sezonie.Wiadomo, ze na pewno i wróci

mikimisia

Burke już nie wróci, zwolnili go podobno za to, że nazwał George'a (tzn. aktora go grającego) pedałem.

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
Peter_Kurten

Po pierwsze: napisałam PODOBNO, wiem, że na pewno chodziło o jakąś aferę z gejami ;).
Po drugie: przeczytałam to na The People albo gdzieś indziej, już nawet nie pamiętam. Może ta gazeta jest tabloidem, ale na pewno nie Pudelkiem. Poza tym myślę, że potwierdzenie znajdziesz sobie na YT.
Po trzecie: może trochę mniej sarkazmu? :)

ocenił(a) serial na 8
Dzasmin

Ja czytałam, że go wywalili za to, że nazwał T.R Knighta pedałem i wdał sie w bójkę z Dempseyem.
To chyba jest już powód do zwolnienia go.

użytkownik usunięty
Lexie

na pocZatku jeszcze nie chcieli go wywalac ale pozniej na jakiejs waznej uroczystej gali rozdania jakichs nagrod (byc moze zlotych globow) washington podszedl do mikrofonu i jeszcze raz nazwal go gejem czy cos takiego. mam jakis amerykanski kanal i tam byl program o dempsey'u i wlasnie mowili ze stanal w obronie knight'a i wdal sie w bojke z washingtonem i byl tez pokazany ten moment jak washington na zlotych globach znowu go obrazil. atmosfera zrobila sie napieta i musieli cos z tym zrobic ;P i po tym chyba posypaly sie jakies skargi i protesty tej ich organizacji gejow i lesbijek, nie pamietam jak ona sie nazywa ale oni sie bardzo tym oburzyli. a kilka miesiecy wczesniej serial dostal od nich jakas nie wiem czy nagrode czy jakies oficjalne poparcie i podziekowanie za jeden z odcinkow ktory nakrecili a w ktorym byl motyw gejow przedstawiony w bardzo dobrym swietle ;P

użytkownik usunięty

a to wszystko ciekawe :) ja myslslam, ze chodzi o pieniadze :)

użytkownik usunięty

o pieniadze podobno tez sie troszke sprzeczali bo bylo cos takiego ze ellen dostaje ok 250 tys (nie wiem czy za odcinek czy za ile) a inni ok 100 tys i troszke im sie to nie podobalo. chyba katherine heigl sie z nimi klocila zeby dali jej podwyzke albo odejdzie i chyba nawet wywalczyla co chciala ;)

ocenił(a) serial na 10

widze, ze temat sie rozwinal....:) Bardzo ciekawe rzeczy mozna sie dowiedziec, dzieki za odp!

to był odcinek where the boys are. oglądałam wywiad z T. R. i on właśnie tak mówił, że Washington obraził go, nazywając go pedałem. A Dempsey stanął w jego obronie.

jeśli chodzi o Heigl to wydaje mi się, że nie chodziło o kasę, tylko o to, że chcieli dość znacznie obciąć jej rolę, a po nominacjach to złotego globu i wygranej emmy nie spodobało się jej to. i wtedy chyba poszła to plotka, że shonda rhimes chce uśmiercić postać Izzy'ie rakiem mózgu.