PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Mam mieszane uszycia mnie się wydaje ze Izzie przeżyje ale co do George już nie jestem taka pewna

użytkownik usunięty
krystynka26

Z tego co wyczytałem kiedyś na jednym z portali to aktorzy grający Georga i Izzie chcieli odejść z serialu po
piątym sezonie, więc myślę, że to już był ich koniec. Szkoda. Pod koniec odcinka leciała za to fajna piosenka :]

użytkownik usunięty
krystynka26

Hej ludzie! Nie wrzucajcie spoilerów prosto do tematu wątku! Ja na szczęście 5 sezon mam już za sobą, ale może są tacy, którzy do końca jeszcze nie dobili i nie chcą wiedzieć, co się wydarzyło w finale :-/

ocenił(a) serial na 10

Nie wiadomo czy przeżyją. Osobiście liczę na to że chociać jedno z nich (jeśli oboje - fantastycznie ;) ) Co do tych plotek na temat odejścia aktorów grających Izzie i George'a - oni sami nigdy nie potwierdzili że odchodzą. Ostatnio czytałam że Heigl zostaje w serialu. Tak więc nic nie jest na 100 % pewne :)

ocenił(a) serial na 8
palafka

pewnie jest to taka "furtka bezpieczeństwa" - mogą odejśc jeśli jednak bedą chcieli ale zawsze można ich "przywócic ;) - w koncu jeszcze nie umarli
BTW kocham Izzie jest cudowna - bez niej bedzie do .... :/ Jeśli już coś to Georga mogę "poświęcic" ;) chociaż ten wątek z babką co się w nim zakochała może byc niezły :D
ALE
IZZIE NIE WAŻ SIĘ UMIERAC DO CHOLERY!!!!