PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Moja mama bardzo chciałaby wiedzieć, czy Meredith wypłynie. Nie może się doczekać do poniedziałku...

ocenił(a) serial na 6
aniakonda

nie utopi się Derek ją wyciągnie z wody i ją uratują w szpitalu ;d

ocenił(a) serial na 9
aniakonda

Dziękuję za odpowiedź, bardzo...! :) :* W końcu się kobieta uspokoi.

ocenił(a) serial na 10
aniakonda

chyba normalne, że skoro kręcą dalsze sezony to chyba się nie utopi. ;>

ocenił(a) serial na 10
strawberryfields_

niestety nie ;D ..................

tomekhk

oczywiste że sie nie utopi ale mimo to trzymalo w napięciu.

ktos wie jaki obecnie sezon leci na polsacie?? i czy następny też wyemitują?

użytkownik usunięty
rpd0

teraz leci 3 sezon a czy nastepny wyemituja... kto wie ;) to polsat :P robi co chce i kiedy chce ale zawsze na zlosc ;)_

Zgadzam się doma.,,Robi co chce i kiedy chce ale zawsze na zlosc'' to motto polsatu.Pozostaje nam tylko się modlic żeby wyemitowano dalsze sezony;)
pozdr.

ocenił(a) serial na 8
SmallCrime

ja na szczęście od niedawna mam foxlife. A polsat rzeczywiście wkurza. Kiedyś pamiętam, że Chirurdzy byli emitowani we wtorkową noc, ale nigdy nie wiedziałam o której, bo to chyba zależało od filmu, który leciał wcześniej. I tak włączałam o 23 TV, a GA zaczynało się na przykład o 23.20.

Lexie

ale teraz trzeba przyznać że polsat nie zawiodł, chirurdzy lecą 5 razy w tygodniu i ta godzina mi najbardziej odpowiada

użytkownik usunięty
rpd0

mi bardziej odpowiadalaby 20 ;) ale nie wszystkim mozna dogodzic ;)
dobrze ze leca tak czesto tylko mogliby od razu po 3 puscic sezon 4. bo zawsze jak puszczali jakis sezon to na nastepny trzeba bylo czekac kilka miesiecy albo w ogole zaczynali puszczac powtorki od nowa :/

niee, o 20 to ja sie ucze (albo chociaż próbuje xD) a o 17 to w sam raz, przychodze do domu, wlaczam kompa i 'zaraz' chirurdzy xD
jakby puścili 4 sezon to by byle swienie, chociaż wątpie. zrobią tak jak tvp zrobiło z herosami