PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

No właśnie w dzisiejszym odcinku Izzy odcina taką rurkę co utrzymywała Dannego przy życiu, ale, że tego lekarza postrzelili to jestem bardzo ciekawa czy Danny przeżyje...No i chciałabym się tylko dowiedzieć czy przeżyje, bo po prostu muszę to wiedzieć.

babcia1230

operacje przeżyje i serce będzie pracować...
ale niestety później będą komplikacje i umrze :(

ocenił(a) serial na 8
finka_3

szkoda, w sumie Izzy nie powinna być lekarką jak ma takie odpały.

ocenił(a) serial na 7
babcia1230

Każdemu się to mogło zdarzyć.. gdyby taki Derek był pacjentem a nie chirurgiem tą samą sytuację miałaby Meredith .. W każdym razie popłakałam się kiedy Danny umarł, wtedy kiedy Izzie przy nim leżała i jeszcze też kiedy usypiali Doktora.. A ja nigdy nie płaczę na filmach.. ja w ogóle nie płaczę, nie wiem to chyba hormony xd Opuściłam ten odcinek kiedy leciał po raz pierwszy na Polsacie, w takich sytuacjach błogosławię powtórki.

calin_a

Mam to samo. Ryczałam jak bóbr. Chyba jestem aż za wrażliwa;))

dizziexd

Ja tak samo, strasznie mi jej żal było...

ocenił(a) serial na 10
Sachi

Moze mi ktos napisac dlaczego ta rezydentka stwierdzila ze Izzy zabila Dannego?Nie ogladalam przez tydzien chirurgow:((I jestem nie na czasie....Prosze o odpowiedz:)

użytkownik usunięty
Lianna

bo to izzie przeciela kabel od lvad ktory podtrzymywal go przy zyciu. przyczyna zgonu byl chyba skrzep ktory powstal w wyniku transplantacji serca ale tak jakos wszystko poszlo na izzie ;)