mi bardziej podoba sie addison ;) ma swoj niepowtarzalny charakterek ;) i odzywki :P a do tego jest bardzo ladna :P i w ogole fajna :P
Zgadzam się. Addison jest o wiele fajniejsza.Jest zabawna i ładna.Meredith jest jakaś dziwna.Wiecznie ma jakieś problemy ze sobą;/
Ogólnie nic do niej nie mam ale wolę Addison :):)
Ja wolę Addie ;)
Jest ładna [i ma fajny kolor włosów x D]. Jej teksty [np. "Tam skąd pochodzę windy działają jak afrodyzjaki"] sa powalając. Jest świetnym chirurgiem i wgl. ^^
ja jednak jestem wierna Mer :) jak po raz pierwszy zobaczyłam na polsacie chirurgów, a było to ładnych kilka lat temu, nabrałam jakoś do niej sentymentu :) i kiedy w 9 odcinku pojawiła się żona Sheperda, byłam wściekła :) no i jakoś Addisson mnie się wtedy nie spodobałam z tymi całymi kreconymi włosami i krzywym wzrokiem :) Owszem odzywki ma całkiem, całkiem, no i w następnych sezonach (niekoniecznie 2) wyładniałą (:)) - jednak zostaję przy Mer :)
Ja uwielbiam Addie,jest ładna, ma klasę, twardo stąpa po ziemi, wie czego chce, jest niezależna. O tak jej teksty są powalające ;d