http://www.youtube.com/watch?v=M8g_wuy7LCc eee... yyy... O.O po prostu... brak słów... a zobaczymy to dopiero w STYCZNIU!!!
W ogóle zwiastun i muzyka tworzą genialną całość co im się raczej nie zdarza. Aż ciary przechodzą po całym ciele. Ta Cristina w ambulansie to po prostu EPIC, czuję że to będzie jeden z najbardziej pamiętnych odcinków.
nie wiem czy dożyję tego stycznia ...ale zapowiada się swietnie:-) Czuje ze wraca stara dobra Cristina;-) alleluja !!!!!
ja tak właśnie to sobie wyobrażałam. Jeszcze podczas oglądania 10. odcinka myślałam, że może ktoś zacznie się topić albo co i Cristina nie będzie miała wyjścia, będzie musiała go z Derekiem ratować. Więc strasznie się cieszę, że scenarzyści też mieli taki pomysł. Bo wyobrażacie sobie jaka by to była kicha, gdyby ona tak po prostu przyszła z powrotem. Wstrząs spowodował, że odeszła, to i wstrząs musi spowodować, że wróci.
Wiedziałem że od początku, że ona wróci " do siebie"... i to promo... na serio nie mogę się doczekać, ale ciekawe czemu oni płaczą i komu ratują życie ???
Mi się zdaję, że po prostu gdzieś będzie strzelanina albo coś podobnego i dlatego będą to tak mocno przeżywać. Ale to są tylko moje przypuszczenia . ;]
Będzie jakaś zbiorówka i będzie się chyba dużo działo. Dla mnie najwazniejszy będzie powrót Cristiny aż się serce raduje tylko czemu tak długo trzeba na to czekać?połowa stycznia ? chcą mnie wykończyć:-)
sezon 7 można zobaczyć na stronie z darmowymi filmami ( nie podaję nazwy, żeby nie posądzono mnie o spam itp). przetłumaczcie sobie dosłownie na język angielski :) ja już jestem na 10 odcinku i zazdroszczę tym którzy jeszcze nie oglądali, gdyż po finale 6-go sezonu emocje sięgały zenitu a do tego ta ciekawość achhh :) ja już ją powoli zaspokajam, życzę miłego oglądania
Ależ my to wszystko wiemy:-) większość osób tu piszących jest na bieżąco z GA, teraz cierpliwie czekamy na 11 odcinek i próbujemy przewidzieć co może się zdarzyć:-)
Będzie strzelanina (Shepherd mówi że około 20 ofiar) prawdopodobnie w szkole w tych migawkach kiedy pokazane są napisy pisze coś o "niewinnych ofiarach" i Bailey krzyczy na Avery-ego żeby lepiej przywrócił tego chłopaka a Webber mówi,że "znowu to poczujemy i nie ma się czego wstydzić,oni teraz przeżywają to co my przeżyliśmy pół roku temu" ogólnie mówiąc masakra się szykuje. To czekanie mnie dobija :)
Nie miałam zamiaru nic psuć przetłumaczyłam co mówią w promo i tyle a jak go nie oglądałaś no to sorry.
Oglądałam, oglądałam. Ale następnym razem zaznacz proszę, że jest spoiler. ;]
A tak właśnie przypuszczałam, że będzie strzelanina xDD
P.S. Tylko tyle przeczytałam z Twojego postu. ;]
Dobrze następnym razem zaznaczę,ale wiesz jak jest link i każdy obejrzał nie przypuszczałam,że mogę coś zepsuć. Chciałam tylko ułatwić życie ludziom,którzy nie znają angielskiego na tyle dobrze żeby zrozumieć coś z promo i tyle ;].
spoko, spoko. Nie chciałam na Ciebie naskakiwać, jeśli poczułaś się urażona to przepraszam. ;]
BigMovieFan no, ale nie przesadzaj. xDD ;P
a mogłabys jednak podać strone zależy mi na wszystkich sezonach tylko że z napisami bo lektor ...
już się nie mogę doczekać. Jest to jedne z najlepszych seriali jakie kiedykolwiek oglądałam. No i w końcu Christina wraca, już mnie powoli zaczynałam się niepokoić, że nie wróci do szpitala ;D
Mam nadzieję,że Cristina wróci już na dobre a nie tak tylko na chwilkę. A co myślicie o wątku Callie Ari?
Ja poprosty kocham ogladac Callzona-e. Moze nie mysle ze potrzebowaly przerwy, ale jak to Shonda Rhimes powiedziala po rozstaniu jest powrot (I dlatego czekam, i z jednej strony sie ciesze). Zobaczymy kiedy sie pogodza. Mam nadzieje ze niedlugo. Jeszcze miesiac ale juz nie musimy sie martwic ze nie ma Arizony ;)
Aaa zapomnialam, i jeszcze powrot Arizony. WOW! SZOK! Szczegolnie chodzi mi o to co Callie zrobila ;O Moim zdaniem Arizona zawinila ale Callie i Mark NIE! DEFINITYWNIE!
Oglądam i oglądam i tak sobie patrze Arizona w promo jest ubrana tak samo jak pod koniec odcinka 10 hmm czyżby Ari spędziła noc pod drzwiami Callie ; D. Ciekawe jak to się wszystko potoczy w pełni się z Tobą zgadzam Callie i Mark NIE MA SZANS. Mark i Lexie oczywiście,że tak ; )
16. GRUDNIA -NASTĘPNY ODCINEK :-))) no ale ulga sama czytałam ze będzie dopiero w styczniu a tu taka niespodzianka :-))) !!!!!!!! co za radość:-)
tak mi to poprawiło rano humor że sama się do siebie uśmiecham:-)) mąż mówi że jestem stuknięta na punkcie tego serialu:-))) ale co tam !!!!
z tego co widzę na stronie abc, to 16 grudnia będzie niestety pierwszy odcinek "with you i'm born again"
Raczej nie będzie nowego odcinka 16. Powiedziane jest wyraźnie,że nowe odcinki w Styczniu,nie sądzę żeby się to zmieniło. Na stronie abc jest napisane że następnym odcinkiem będzie "With you I'm Born Again" czyli pierwszy odcinek siódmego sezonu.
aż mi wszystko opadło..... ale to bez sensu
" Najbliższy odcinek:
za 6 dni USA s7e11 With You I'm Born Again "
podawali by coś nie będąc pewnymi ??
Przecież "With You I'm Born Again" to tytuł pierwszego odcinka z tego co pamiętam Tytuły nigdy nie były takie same. Chyba,że odcinek był dzielony na części czyli nie tak jak w tym przypadku.
na twitterze piszą, że kolejny odcinek będzie nosił tytuł "Disarm" i wyjdzie 6 stycznia.
poprawili sie , nowy odcinek :
6 stycznia USA s7e11 Disarm
cztery tygodnie .....tragedia
Oni są okrutni, tyle czasu ludzi w niepewności trzymać ;p
Oby stara, dobra Cristina wróciła na dobre, bo ten serial bez Cristiny szurniętej na punkcie kardio traci zbyt wiele.
co to znaczy że zaplanowane są tylko dwa odcinki ??????? to na resztę ile trzeba będzie czekać?? okrutni to mało powiedziane :-)
Mam zle wieści dla fanow Callie i Arizony oraz Marka i Lexie
http://www.greysgabble.com/?p=33387
to co podajesz to bedzie w następnym odcinku nie w 11 a w 12 - "Start Me Up " -który ukaże się po 16 stycznia
sneak peek 2
http://www.youtube.com/watch?v=4Kcur6X7seU
sneak peek 3
http://www.youtube.com/watch?v=Xncx7L1ChAU
Cristina znowu w akcji! SGH bez niej to nie to samo ;D. Trzeci sneak peek jest świetny, już nie mogę się doczekać tego odcinka, a przed nami jeszcze 4 dni czekania!
A co do Teddy - mam nadzieję, że z tej historii nie zrobią nam powtórki Danny'ego i Izzie i całe to małżeństwo wyjdzie jej na dobre...