PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

JAK nazywa się facet który trafił do szpitala i ta doktorka Dr Isobel "Izzie" Stevens się w nim zakochała on coś z sercem chyba miał ale nie mogę go znaleźć może w wiecie bardzo was proszę

ocenił(a) serial na 8
kate_73

Denny Duaquette grany przez Jeffreya Dean Morgana:):)

Ten sam, który tak niemiłosiernie wszystkich denerwuje w 5 sezonie:)

Pozdrawiam

Lexie

dziękuję bardzo a odpowiedź. nie widziałam kilku odcinków i chciałam zapytać czy on przeżyje i czy się zejdą z tą lekarką

ocenił(a) serial na 10
kate_73

Denny po transplantacji serca, które "ukradnie" Izzy. On umrze a Izzy się załamie.
Koniec tego odcinka będzie świetny,a zwłaszcza piosenka "Chasing Care" Snow Patrol. W sezonie 5 Denny wróci do Izzy jako duch, który ma jej przekazać wiadomość o jej chorobie.

krystynka26

Super naprawdę dziękuje. szkoda że on umrze fajny aktor

ocenił(a) serial na 9
krystynka26

co do piosenki to "chasing cars" ;) Ale piosenka świetna ;))

ocenił(a) serial na 10
krystynka26

ej! fajnie, że oglądasz 5 serię, ale nie wszyscy chcą wiedzieć skąd się wziął Denny. tym sposobem możesz zepsuć 'nieświadomym' pierwszych 12-13 (jakoś tak) odcinków!

użytkownik usunięty
soninka

jesli ktos zadaje pytanie typu "a oni beda razem??" to chyba mozna sie spodziewac ze bedzie spoiler ;P

albo wszyscy oznaczajmy jakimis gwiazdkami tematy w ktorych ma byc spoiler :P zeby nieswiadomi wiedzieli gdzie nie wchodzic :P

ocenił(a) serial na 10

nie, no jak tak jest w temacie, to spoko. ale tu pytanie było wybitnie elementarne - bo o imię z 2 sezonu a dziewczyna dostaje od razu spoiler na połowę 5.

no ale trzeba się z tym liczyć, w sumie najlepiej w ogóle nie wchodzić na filweb, jak chce się pozostać nieuświadomionym... ;)