PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nie wiem czy wiecie ale Izzie(Katherine Heigl) po 5 sezonie odchodzi z chirurgów... ;( straasznie szkoda.. bo bez niej to nie to samo ;((

ocenił(a) serial na 10
Kama06

A ja słyszałam trochę co innego rzeczywiście miała odejść ale trzyma ją kontrakt a poza tym wypowiadał się ktoś z ekipy grey'sa ( chyba producent ) ze to tylko plotki . Mam jedynie nadzieje że nie będzie się to prawdą :P

użytkownik usunięty
KeDi777

katherine ma chyba kontrakt do 5 sezonu i sama mowila ze odchodzi bo nie chce byc cale zycie w jednym serialu.

ocenił(a) serial na 10

Yhh szkoda ze odejdzie... a czytałam to w Bravo Girl ;)

użytkownik usunięty
Kama06

to tam pisza o takich rzeczach?????!!!!! jak czytalam to jakies 5 lat temu to nic o serialach nie bylo :/ chyba znowu zaczne czytac ;)

ocenił(a) serial na 10

Hehehe xDD niestety trzeba czytac dokładnie... bo dali tam małym druczkiem i pisze jedynie ''Po 5 sezonach Katherine Heigl żegna się z serialem ,,Chirurdzy''. i tyle z tego ;)) takie wiesz... plotki ;))

ocenił(a) serial na 8
Kama06

mam nadzieję że to tylko plotki,bo głównieoglądam to dla Izzie

Kama06

a ja za to słyszałam na E! że heigl nie odchodzi na zawsze, chce sobie tylko jakąś przerwę zrobić i że w serialu izzie zachoruje i raczej nie odchodzi na zawsze...
oby to była prawda....

ocenił(a) serial na 10
Mithra

To mi narooobiłas nadziei ;)) fajnie by było jak by wróciła ;)

Kama06

no...szkoda by było żeby jedna z głównych bohaterek odeszła...
wystarczy mi że burke odszedł ale przy nim bynajmniej mieli powody a Katherine co niby przeszkadza w tym że pracuje w najlepszym seriali wszech czasów ? :/
bezsens...

Mithra

miało być w jednym z najlepszych seriali wszech czasów (jak dla mnie) :P

ocenił(a) serial na 10
Mithra

Noom ;) zgadzam się ;) szkooda wielka szkooda jak odejdzie bo naprawde jest niezła w tym co robi ;)) ogólnie zawaliscie gra ;D w 27 sukienek tez grala świetnie :)

Kama06

ja też widziałam 27 sukienek, film mi się średnio podobał a co do katherine to co by nie zrobiła to i tak widziałam w niej ukochaną izzie :P

ocenił(a) serial na 8
Mithra

pewnie dlatego chce odejść,żeby ludzie zobaczyli w niej więcej niż tylko Izzie

ocenił(a) serial na 10
Kama06

dziś trafiłam na stonkę z wypowiedzią chyba reżysera, cy kogoś takiego, że nikt Izzie będzie nadal. Zatem wydaje się, że wszystko jest ok. Nie mogę się doczekać 17 odcinka.

ocenił(a) serial na 10
svartboni

Wiecie co Wam powiem? ;/ jestem całkowicie zdezorientowana... na jednej stronie pisze ze nie odejdzie z Chirurgów http://www.gadulek.pl/plotki-ze-swiata/katherine-heigl-jednak-zostaje-w-chirurga ch.html a na innej pisze ze odchodzi.. http://poszkole.pl/news,Katherine_Heigl_odchodzi_z_Chirurgow,20802,1.html ja już całkowicie nie wiem ;/;/ a Wy co na to? i jeszcze do tego T.R. Knight niby odchodzi.. http://www.stopklatka.pl/wydarzenia/wydarzenie.asp?wi=52422 ja nic juz nie wiem :PP

ocenił(a) serial na 10
Kama06

Katherine chciała odejść jak jej rola była mało znacząca w 4 sezonie, po tym jak scenarzyści przewidzieli na 5 sezon jej rozwój to miała zostać, ale już sama nie wiem jaka jest prawda... Strasznie byłoby szkoda, więc mam nadzieję, że jednak nie odejdzie, bo bardzo lubią tą postać:))

ocenił(a) serial na 10
lucy1989

Nom...było by stasznie szkoda. ;)) juz od 1 sezonu sie tam z nią działo ;DD xDD i świetnie gra ;D ja teraz ogladam sobie od 1 sezonu na komórce ;P jestem juz pod koniec 2 ;)) fajnie tak sobie jeszcze raz obejrzec :)

ocenił(a) serial na 7
Kama06

Czytałam newsa na Yahoo.com, że Izzie i T.R Knight mają odejść z chirurgów, mam nadzieję, że to tylko plotka... ;/

ocenił(a) serial na 10
_Jessie_

Hehe ;)) każdy ma taką nadzieje ;)) masakra bedzie jak odejdą...

ocenił(a) serial na 1
Kama06

http://www.greysanatomyinsider.com/2009/02/shonda-rhimes-katherine-heigl-tr-knig ht-not-leaving/

ocenił(a) serial na 10
Kama06

kto wszedł na stronkę, którą podała Cattheriine, już wie co i jak:))))