Kontynuacja wyboru najciekawszej postaci Chirurgów!
Zapraszam po przebiciu limitu 1000 postów:)
hehe trzeba było w poprzednim temacie dać link do tego tematu bo nie wiadomo czy ktoś trafi tutaj xD
3- Miranda
2- Mer
1-Alex
PS. To nie jest fałszywe konto, po prostu jestem tu nowa i to mój pierwszy post na tym portalu :)
wyniki podam później(prawdopodobnie jutro rano) za utrudnienia srx, ale myśle że nie sprawi wam to większej różnicy:)
ni...nieeeeXD bo musze jakiś komentarz napisac bo wkoncu koncówka. niech sobie pogłosuja jeszczeXD
czyli można jeszcze głosować jutro rano ?? xD ale to i tak nic nie da, bo dwoje faworytów jest na czele xD
taktak... nie myli was wzrok zaczynamy walkę o pierwszą trójkę.
Na pierwszym miejscu bez zmian. nadal króluje Death(why??). Pozatym ostatnimi czasy dużą wasza sympatią cieszy sie Alex. W każdym razie w tym tygodniu wyniki prezentuja się nastepująco:
Meredith Grey 198
Alex Karev 180
Natomiast pojedynek w ten weekend stoczą:
Miranda Bailey 162
Lexie Grey 113
Powiem szczerze że niespodziewałam się ze jedna z tych osób kiedykolwiek bedzie zagrożona...
No to głosujcie głosujcie ..... a jutro zobaczymy jak prezentuje sie pierwsza trójka:)
nie wiem jak w ogóle można było dopuścić do sytuacji że Bailey jest zagrożona.. oczywiście że Lexie powinna odpaść
Oczywiście,że Lexie powinna odejśc!!
Mdła i taka bezpłciowa. Sama nie wie czego chce i po co tam jest. Prawie jak Meridith, którą w przeciwieństwie do Lexie darzę sympatią.
P.S nowy post mi jakoś nie był potrzebny by dalej głosować...
Co??? To jest cios poniżej pasa, Miranda zagrożona. No nie. Oczywiście głosuję za odpadnięciem Lexie.
mimo że lubię Lexie, jednak od dawna faworyzowałem Mirandę i to Lexie musi odejść :)
Oczywiście że odpaśc musi Lexi, i tak nie wiem dlaczego tak długo się utrzymała w tej grze...
trzymała sie dzielnie ale trafiła na godnego siebie przeciwnika. Z walki o zawyciestwo wypada ...Lexie.
Teraz tak: do czwatku głosujecie normalnie przyznając 3,2,1 pkt.w czwartek wieczorem odpadnie jedna osoba zajmując tym samym trzecie miejsce. Od ogłoszenia wyników do niedzieli walkę o zwycięstwo stocza dwie osoby które pozostaną( wsumnie to logiczneXD)
3 pkt - Miranda (przecież ona nie może zająć 3ciego miejsca)
2 pkt - Meredith
1 pkt - hmm... zastanówmy się.... Alex ? ;)