Kontynuacja wyboru najciekawszej postaci Chirurgów!
Zapraszam po przebiciu limitu 1000 postów:)
Głos oczywiście na Mer,
bo jakoś od początku mnie przekonała i to jak pieknie jej postać się rozwija, każdy sezon inne wcielenie :D To u niej kocham, że nigdy mi się nie znudzi.
Głos na Mer jest to jedyna z pozostałych postaci które chciałbym widzieć na 1 miejscu. Zawsze ją lubiłem, ma świetny charakter i choć nie których irytuję to taki już jest jej urok. składam cześć usuniętych z gry : Iz, Christina i Derek żegnajcie ....
jupi Bailey wygrała z Alexem :)
i oczywiście chciałabym oddać mój głos właśnie na Mirande !!!
Mer też lubię jednak jej postać nie wzbudza we mnie tyle emocji co właśnie Bailey. poczynając od śmiechu poprzez łzy. To jest to czego potrzebuje widz!
Big Głos na Mer, chociaż Mirandę też lubię, ale wydaje mi się, że to jednak Mer jest ciekawszą postacią. :)
Oddaje głos na Mirande.
Jest najbardziej wyrazistą postacią i przez wszystkie odcinki nie miałam jej nic do zarzucenia. Zachowanie Mer iestety od dłuzszego czasu mnie irytuje, a szkoda bo kiedyś na prawdę ją lubiłam...
na szczęście nie ma Alexa więc mi to lotto czy wygra Mer czy Mir xD
ale żeby nadać pikantności grze i trochę emocji to zagłosuję na tą która ma chyba mnie czyli Mirandę ;)
Głos oddaje na Meredith :) Miranda też jest świetna i te jej komentarze... :D Ale Od początku głosowałam na Mer...
Mer! Mer! Mer! jej postać jest moim zdaniem naprawdę najciekawsza. Od początku przeszła dużą metamorfozę [choć jak już kiedyś mówiłam wolałam tę dark&twisty Mer], co sprawiło, że jest taka ciekawa. Oczywiście nie ujmując tu Mirandzie, zgadzam się, że aktorka ją grająca jest prześwietna, ale oceniamy tu postać fikcyjną. I choć Miranda jest śmieszna i taka, że nie da się jej nie lubić, to nie wydaje mi się, żeby była najciekawsza- wszystko praktycznie mamy podane jak na tacy i jest dość przewidywalna [co nawet George zauważył jak mówił, że odchodzi do armii], co oczywiście nie przeszkadza, ale moim zdanie przechyla szalę na stronę Mer. Do 6 sezonu nie wiadomo było właściwie co znowu wymyśli, w 6 jak dla mnie zbyt zpotulniała, ale chyba chodzi o całokształt więc, powtórzę jeszcze raz: Meredith!
Meredith musi wygrać ! Od początku ją polubiłam. Miranda też jest spoko, ale głosuję na Meredith ;)
Mój głos dla Meredith.. Bardzo lubię obie, jednak Meredith od zawsze jest moją ulubioną postacią..
Muszę trochę wcześniej zagłosować, ale myśle, że to nie problem... :))
A głos oczywiście na Mer!!
ja też muszę wcześniej zagłosować, bo później nie będę miała dostępu do kompa..
Głos na Meredith ! Ona musi wygrać !
Bez dwóch zdań głos mój jest na Mirande!!! Jej postać jest o niebo lepsza od Mer chociaż Mer też lubię.
Miranda !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
do końca głosowania jeszcze kilka godzin. na razie nie zdradze kto wygrywa choc róznica jest potężna... ale wszystko może się jeszcze zdarzyc wiec nie uprzedzajmy faktów. :)