PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122771
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Nowe wieści

ocenił(a) serial na 10

"Grey’s Anatomy" bez Dereka? Koniec świata! A może tylko koniec serialu? Patrick
Dempsey ogłosił, że po 8. sezonie zamierza opuścić szpital.

W wywiadzie dla włoskiego "Vanity Fair" Patrick Dempsey ogłosił, że ma dość
"Chirurgów". Po następnym, 8. sezonie, zamierza odejść. Stwierdził, że łatwo nie będzie,
ale to już postanowione:

To będzie mój ostatni sezon. Nie wiem, co się stanie z innymi postaciami, ale dla mnie
to sprawa zamknięta.

Kontrakt aktora kończy się po 8. sezonie – podobnie zresztą jak kilkorga jego kolegów:
Ellen Pompeo, Chandry Wilson, Sandry Oh i Justina Chambersa.

Producent wykonawczy "Grey’s Anatomy" Shonda Rhimes powiedziała, że tworząc serial
zdawała sobie sprawę, iż sezon 8. może być ostatni dla oryginalnej obsady. Jak dodała,
to indywidualna decyzja każdego, czy zostanie.

A co jeśli Dempsey odejdzie, a Pompeo zostanie? Twórczyni serialu mówi, że para
Derek i Meredith na pewno będzie razem, cokolwiek by się nie działo.

Teraz uśmiercą pewnie Dereka on tam usypia pewnie uśnie i zamarznie albo po prostu
ściągną go z anteny bo ręka nie będzie nadawała się do ocealenia.Swoją drogą to
zakończenie okropne tego sezonu 8.Nie przywiązuje się do postaci ale jak Lexie zmarła
wyłam jak bóbr.Nie zajęli się Arizoną a ta pluje krwią,nie interesują się gdy ona
kaszle...w tym odcinku tylko Mer i Derek zachowali się jak chirurdzy jak pomogli
Mrakowi..Cristina sztucznie grała,jej postać i Owena jest irytująca w tym serialu a 8
sezon był w zasadzie ich serialem od czego było mi nie dobrze.Kepner też mnie
wkurza,rozkapryszony bahor który nie wie czego chce.Mam nadzieje że sezon 9 będzie o
wiele ciekawszy i czekam z niecierpilowścią na spoiler seoznu 9.Jak ktoś znajdzie niech
wrzuca.

ocenił(a) serial na 10
Sarah1989

Aktorzy wcielający się w postaci Meridith, Dereka, Christinę, Bailey, Alexa podpisali już kontrakty na 2 lata. :)
Przyłączam się do prośby, jak będzie jakiś spoiler dotyczący 9 sezonu to proszę o napisanie.

ocenił(a) serial na 10
Molinezja1996

Jeszcze aktor wcielający się w rolę Webbera ma kontrakt przedłużony :) a do co Patricka to już parę dni temu na onecie nawet trąbili, że podpisał kontrakt :) Pozdrawiam

ocenił(a) serial na 10
labtec

Masz rację, wiedziałam że o kimś zapomniałam. Dzięki :)

ocenił(a) serial na 10
Molinezja1996

oby tylko juz nikogo nie usmiercili.

ocenił(a) serial na 10
Sarah1989

Z góry przepraszam, ale ile jeszcze tematów i postów powstanie o tym, że Dempsey odchodzi z serialu? Wiem, że nie każdy śledzi na bieżąco newsy, ale podawanie informacji sprzed wielu tygodni jako "nowych wieści" jest dziwne. Warto popatrzeć na datę rewelacji, zanim napisze się coś na forum.

ocenił(a) serial na 10
Sarah1989

Wszystko pięknie i fajnie, ale wypadałoby użyć słowa SPOILER bo nigdzie nie zrobiłaś ostrzeżenia, że zamierzasz opisać fabułę ostatniego odcinka 8 sezonu.

http://desira.pl/

ocenił(a) serial na 10
Xantyt

Ups faktycznie,przepraszam z góry...