Już od poniedziałku (tj. 2 lutego) chirurdzy o 17.00 :)
na polsacie oczywiście :)
Pzdr
ale będą lecieć o 13 i o 17 i na programie patrze w opisy w opisy odcinków i o 13 to nie są powtórki z poprzednich dni, tylko kolejne!!
O co im chodzi....
Jest inaczej, patrze na program poniedziałkowy (02.02.'09). O 13 będzie odcinek 30, a o 17 odcinek 37
Ale klops
Cyba tak. Ale ważne, ze będą o przystępnej porze, bo ja o 13:00 to jestem w szkole;(
Jak prawie każdy:(Dobrze,że przynajmniej trzeci sezon leci o normalnej porze.Tylko szkoda,że drugi leci o tak beznadziejen porze,ale to jak zwykle w polsacie:(
Ja chwalę Pana że sesja mi się kończy i przez dwa tygodnie będę oglądał "Chirurgów" :) ostatnio z braciszkiem obejrzeliśmy dwa pierwsze sezony na PC w seansach w stylu "2 w nocy, czas zacząć serial" :) zatem ładnie się składa z tymi odcinkami na POLSACIE
no ja tak mialam jakies 2 m-ce temu :) 24-3 Aga oglada chirurgow no i skonczylo sie 5 sezonem :D no i o tej 17 ouszczaja 3 sezon :)
troche bez sensu zrobili ze puszczaja 3 sezon o 17 gdy o 13 jeszcze 2 nie skonczyli :/ ja w sumie na kompie wszystko ogladam kiedy chce ale czasami fajnie zobaczyc jest to w tv ;) a wtedy lekkie zamieszanie typu "yyyy...to oni znow sa razem?? :/" ;) powinni drugi przesunac na 17 i go skonczyc a pozniej wskoczyc z nastepnym ;P