PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122696
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Odcinek 5x23-24 wreszcie jest :)
Wreszcie się pojawił jeszcze godzina ściągania.
Nie mogę się już doczekać.
Ktoś wie kiedy ma być pierwszy odcinek szóstego sezonu?

użytkownik usunięty
maka4_2

Bez obrazy, ale bez angielskiego teraz ani rusz, a jeśli nawet nie potrzebny ci jest w pracy, szkole czy na uczelni, to na pewno jego znajomość ułatwia życie, bo na przykład, nie trzeba szukać napisów do filmów. Tak się składa, że uczę się angielskiego już dłużej niż przez połowę swojego życia i, owszem, zamierzam tę naukę nadal kontynuować.

ok też się ucze bardzo dlugo nawet nie tylko angielskiego ale nie łatwo nieraz coś przetłumaczyć a czasami mozna cos nie doslyszeć ale nie lubie takiego gadania. może ma ktoś dopasowane napisy??

ocenił(a) serial na 10
maka4_2

Proszę bardzo na tej stronie można sobie ściągnąc serial z dopasowanymi napisami: http://peb.pl/seriale/467838-rapidshare-chirurdzy-greys-anatomy-2005-season-47.h tml

aga1320

na tej stronie http://peb.pl/seriale/467838-rapidshare-chirurdzy-greys-anat...
ktore to te napisy??

ocenił(a) serial na 10
Worf_PL

Zakończenie genialne (jak cały finał ;) ). Gdy zobacyzłam Izzie z Georgem cały czas miałam wrażenie że ona wciśnie guzik tej windy i pojedzie na górę do yhm jakby to ująć - "życia" . Nie mogę się doczekać września. Ktoś tu się pytał dlaczego Mer poznała George'a po 007. Otóż George po swojej pierwszej operacji w jakiej uczestniczyl (a w której spanikował) dostał taką mało chlubną ksywkę :)

ocenił(a) serial na 10
Worf_PL

Kurcze przywróciliscie mi wiarę xD
ja juz bylam przekonana ze oni oboję umarli :(
Ale zgadzam sie ostatnie pięć minut to SZOK TOTALNY, genialna koncowka...Nawet mi przez mysl nie przeszlo, ze to moze byc George, jak zapewne 99,9 uzytkownikow tego forum :D
Mer super zagrała ten moment jak sie dowiedziala, ze to 007..Jak usłyszlam te jej Oh Good...Normalnie masakra :D A potem to juz tylko plakalam :)
Jakoś nie wyobrazam sobie nastepnego sezonu bez nich :( Jestem zdania, ze juz lepiej bylo zakonczyc ten serial, niz go ciągnąć bez tak znaczącej dwojki bohaterów. I piszę to mimo mojego uwielbienia do serialu :D
Tak samo jak zrobili z Zyciem na Fali, gdy usmiercili główną bohaterkę, to juz nie bylo to samo :(
:D :**

ocenił(a) serial na 8
kasia12088

Skąd mogę ściągnąć piosenkę "Off I Go". Bearshare mi nie działa, a emule ma chyba za mało źródeł. Próbowałam też z rapidhare'a ale nie znalazłam.

ocenił(a) serial na 10
Nymph

www.wkretka.pl lub www.wrzuta.pl (wrzucasz link z wrzuty na http://www.sciagnik.net/ ). Nie patrzyłam czy tam są bo osobiście mam ją z youtube :)

ocenił(a) serial na 7
Worf_PL

To był totalny szok...wcisneło mnie w fotel. Scena z winda po prostu genialna. Po raz pierwszy podobał mi sie george. wygladal fenomenalnie w tym munudrze i wlosach na jeza...Ale to jak na siebie patrzyli..najpierw radosni, z kazda chwila w ich oczach pojawiala sie panika. Bo ktos z nich musi umrzec moim zdaniem. A oni bardzo tego nie chcieli. Bo mimo ze tak malo bylo pokazanej tej ich przyjazni w 5 sezonie, to bardzo sie kochali. Nie chce zegnac zadnego z nich..:( sezon byl swietny. owen genialny. duzo izzie i alexa. :) Izzie gra cudownie. Wreszcie derek przestał mnie wkurzac. Ale to co powiedziala mer na koncu...genialne: powiedziałeś to? kocham cie...nie chce zyc bez ciebie...zmieniles moje zycie...nie powiedziales tego? robiles plany...zdobywales cele...zmagałes sie z tym..ale rozejrzyj sie.rozkoszuj sie tym.bo to jest to. to wszytsko moze jutro zniknac. ehh. nie wytrzymam do wrzesnia. ale musimy byc dzielni! ;)

ocenił(a) serial na 9
Worf_PL

nigdy w życiu tak nie przeklinałem.
nigdy w życiu mnie tak nie nosiło, jak po obejrzeniu ostatnich 5min z 23/24x05.

i teraz czekać 4 miesiące!

znowu zacznę przeklinać!

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 9
Robak_92

Świetne zakończenie,wydaje mi się,że przeżyje Izzie a z O'Malleyem się niestety pożegnamy,nic tylko czekać do września