Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 123307
6,6 7 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Odcinki Chirurgów

ocenił(a) serial na 8

Na tym temacie piszemy wrażenia po odcinku oglądanym każdego dnia..
Moim zdaniem dziśejszy odcinek był bardzo dobrze zorganizowany było dużo wzruszeń ;(( Meredith ..
Addison bardzo fajnie zagrała .. Derek biedaczek płakał też fajnie grał.

Bardzo podobał mi się dziśejszy odcinek Tylko szkoda ,że się tak skończył ale musza trzymać w niepewności w koncu ;PP.
Ale ona Przeżyje mam racje nie .!?

umc__

Masz rację masz ;) Ja też uważam że ten odcinek był świetny;) Jak oni płakali to myślałam że też się rozpłacze ;(

Frantic_Girl

A no i jeszcze jedno ;) Jak widziałam Dereka to aż mi żal go było ;(

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Fajny pomysł z tematem.Super odcinek,niby od początku nie martwiłam się o Mer bo to główna bohaterka i dziwne byłoby gdyby umarła,ale odcinek był wzruszający i trzymał w napięciu.Jeden z moich ulubionych.No i ta końcówka...szok:)Denny się pokazał na moment:D
Na początku serialu średnio lubiłam Dereka i Meredith,ale teraz coraz bardziej podobają mi się razem

ocenił(a) serial na 8
_malena_

Tak. oni są Boscy aa Derek ma coś w sobie .. Jest taki no łądny i wgl. ;)

umc__

Ale jutrzejszy odcinek też będzie ciekawy ;)

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

nie zaprzeczę .. i to nawet bardzo ciekawy..

umc__

Tylko ja znowu będe musiała ściągać bo jade na wycieczke z klasą i nie będe mogła oglądnąć ;(

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Heh nie martw się a podaj stronę z której ściagasz ;)).

umc__

torrenty.org czy jakoś tak ;P Ale muszę obejrzeć ten odcinek ;)

Wpis został zablokowany z uwagi na jego niezgodność z regulaminem
ocenił(a) serial na 8
umc__

A już nie mogę się doczekać dzisiejszego odcinka!

ocenił(a) serial na 8
redsylwia

Ja też nie mogę się doczekać ;) Bardzo lubie odcinki Chirurgów

umc__

Dzisiejszy odcinek był świetny! Jeden z najlepszych- te spotkania Mer i duchów ludzi, którzy zmarli w szpitalu. Szczególnie jej rozmowy z Dannym. A końcówka, gdy Izzie i Danny się minęli na korytarzu...aż mi łzy popłynęły ;(

ocenił(a) serial na 8
Lady_From_Burton_World

No fantastyczny był, tlyko moim zdaniem za dużo przeskakiwanek z życia do świata zmarłych a Addison jak zagrała ;DD ,,60 dni bez seksu i kobiet'' To był dobry pomsył

umc__

Jak dla mnie to był jeden z najgorszych odcinków ze wszystkich. Motyw życia po śmierci Meredith był beznadziejny, rozmowy z duchami - to nie jest poziom GA, tylko jakiegoś badziewnego thrillera. Od tego serialu oczekuje dużo więcej. No i w ogóle bardzo przewidywalny odcinek. Wiadomo było przecież, że nie uśmiercą głównej bohaterki

wlochacz

Według mnie w tym był właśnie urok dzisiejszego odcinka- zazwyczaj stawiający na realizm scenarzyści postanowili pójść inną drogą i pokazać nie tylko co się działo z ciałem Meredith po utonięciu, ale też z duszą. Oczywiście, że było wiadomo, że jej nie uśmiercą, ale ja oglądając cały czas czułam lekki niepokój i wolałam, żeby zaraz się obudziła. Mam nadzieję, że wiecie o co mi chodzi. To było tak oczywiste, że ona się obudzi, że aż można było pomyśleć- a co, jeśli jednak nie? Mimo to szanuje twoje zdanie, nie wszyscy muszą lubić tego typu urozmaicenia ;). Dla mnie np.: był świetny też ten odcinek z bombą, albo z ludźmi przebitymi drągiem, albo stażystą, który spowodował wypadek samochodowy- oni po prostu grają na emocjach widzów i czasami aż trudno, żeby łzy nie poleciały.

Lady_From_Burton_World

Wymieniłaś odcinki z drugiego sezonu, moim skromnym zdaniem najlepszego, w którym właśnie realizm rządzi i humor. III sezon jest jakiś taki drętwy bez pomysłu. Po prostu Derek i Meretith są już razem i scenarzyści kombinują jakby to popsuć, a sposób który wybrali - deprecha Meredith, jest taki trochę naciągany

wlochacz

Szczerze powiedziawszy ja też wolę II sezon, ale oglądałam go już dwa razy, a trzeci dopiero pierwszy raz i interesuje mnie co będzie dalej. Z jednej strony to dobrze, że Mer i Derek są razem, z drugiej tak jak napisałeś- troszkę się drętwo robi. Mam nadzieję, że jutrzejszy odcinek trochę namiesza i znów będzie ciekawie ;). Zresztą- bez względu na wszystko Chirurdzy to mój ukochany serial, więc obejrzę nawet najgorszą kaszanę ;).

ocenił(a) serial na 10
wlochacz

Dziewczyny, oświećcie mnie.. Aktualnie w TV leci, który sezon? Bo ja póki, co jestem kompletnie poza tematem, nadejdą wakacje to się zacznę wdrązać w temat. Sesjaaa... ;/

Izzz88

Aktualnie leci sezon III- codziennie od pn do pt o 16:30 :))

Lady_From_Burton_World

Zapomniałam- na Polsacie ;)

ocenił(a) serial na 8
Lady_From_Burton_World

Mnie się też 2 sezon najbardziej podobał,ale wszystkie są super
Pomysł odcinka,z pokazaniem co się działo w świadomości Meredith kiedy była nieprzytomna dosyć ryzykowny,to mogło być głupawe,ale jak dla mnie wyszło świetnie,nie przeszkadzało mi a nawet podobało się to odrealnienie,to,że pokazali te wszystkie martwe osoby.No i Mer,która na samym początku olała faceta od pocisku i Dennego ale ucieszyła się na widok swojego psiaka;)Pierwszy raz było widać w tym odcinku jak bardzo zależy Christinie na Mer:)No i ostatni raz pokazali Dennego,strasznie go lubiłam i to była piękna scena kiedy Izzie "poczuła" Dennego na końcu odcinka,wzruszające.Ogólnie super odcinek,na pewno w pierwszej piątce moich ulubionych.Kocham ten serial:)
A co do Dereka i Mer,pisałam już w tym temacie,że na początku jakoś za nimi nie przepadałam,ale teraz naprawde mi się podobają jako para,szczególnie w tych kilku ostatnich odcinkach

ocenił(a) serial na 8
_malena_

Dzisiejszy odcinek był lepszy od wczorajszego tlyko ,że wczoraj byłą taka adrenalina z Meredith aa Addison jak dzioś zagrała Cudo. wgl ona super gra.

ocenił(a) serial na 10
umc__

Witam dziewczyny:) przyłączę się dzisiaj do dyskusji. Rzeczywiście dzisiaj był fajny odcinek. Niestety wczoraj nie oglądałam i trochę żałuję, głownie ostatniej sceny z Izzie i Dannym, więc chyba ściągnę sobie ten odcinek i go obejrzę na komputerze:)

kamila_7

Koniecznie ściągnij- ta scena była super! Dzisiejszy odcinek jeszcze lepszy- mi najbardziej spodobał się wątek Christiny i Marlowa

ocenił(a) serial na 8
Lady_From_Burton_World

Tak i to wejście do schowka Meredith i Christiny xP

umc__

A końcówka...ciekawe jak to sie rozwinie? Izzie i George, kto by pomyślał ;). Czyżby Callie miała rację?

Lady_From_Burton_World

No dzisiejszy odcinek świetny ;D Zresztą jak wszystkie ;)

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

No .. Szkoda ,że nie kręcą dalszej część tylko już koniec bo za jakiś mies się skończą odcinki i co dalej ;(((((((((.

umc__

Mam 2 pytania .. Po pierwsze co się wydarzyło w odcinku 4 czerwca i skąd można pobrać wszystkie odcinki GA ?

ocenił(a) serial na 8
laura16

Streszczenia odc można znalezć np na tej stronie: http://www.seriale.pl/news/opisy/chiru.htm .Czwartego czerwca leciał 17 odcinek

Dzisiejszy odcinek trochę zwolnił tempo po 3 poprzednich,ale to dobrze.Biedna Mer,ma przerąbane z tą rodziną:)
George&Izzie-uwielbiam ich oboje,ale osobno.Byli świetnymi przyjaciólmi,a wiadomo,że teraz sporo się zmieni.Wiadomo było,że Callie ma racje jeśli chodzi o Izzie,od kilku odcinków było widać,że jest o Geroge`a poprostu zazdrosna.No ciekawe,jak się to rozwinie,na razie nie bardzo mi pasują razem.Ale jak się upili było fajne;P
Jaka z Christiny uwodzicielka nauczycieli;)
A Alex bardzo się zmienił przez te trzy sezony,jest poprostu świetny jeśli chodzi o pomoc tej dziewczynie w ciązy,ze zmasakrowaną twarzą

ocenił(a) serial na 8
_malena_

No.. popieram Cię ale za bardzo mi Izzie do George`a nie pasuje ;)) ale Addison Z Alexem się świetnie dogadują..

ocenił(a) serial na 8
umc__

ja bym tez wolala chirurgow:)
Dzisiaj byl swietny odcinek. Wzruszajacy...i smieszny jak Mark i szef podrywali ,,kobitki". super pierwszy raz go ogladalam żałuje ze nie nagralam

ocenił(a) serial na 8
Lexie

Ja tak samo i Addison końcowy moment sprubuj na mnie hahaha.. Boskie ona wgl super jest

ocenił(a) serial na 8
umc__

no jest ekstra, zgadzam sie:)) Ogladalam flasnie na necie pierwszy odcinek prywatnej praktyki. super;))) ale chyba jednak wole chirurgow...

ocenił(a) serial na 8
Lexie

mogłabyś mi podać stronkę do tego filmiku z Prywatne praktyki

ocenił(a) serial na 8
umc__

A ten filmik po prostu geniaLNY ;pp
http://www.youtube.com/watch?v=cSKFOHYE0TA

ocenił(a) serial na 8
umc__

Aaa i zna ktoś piosenkę z tego filmiku który wkleiłam wyżej co ona tańczy ;)).?
Z góry dziękuję

użytkownik usunięty
umc__

Piosenka jakiej szukasz to:

Scissor Sisters - I Don't Feel Like Dancing

Ps. Mam tą piosenkę na komputerze.

ocenił(a) serial na 8
umc__

nie moge teraz znalezc w historii:(( ale wpisz sobie w googlach:
,,watch private practice online" i poszukaj:))

ocenił(a) serial na 8
Lexie

Ten filmik jest fajny. xP Polecam do oglądnięcia.
http://www.youtube.com/watch?v=sfoslD5_HxM

umc__

Aguś świetny ten filmik ;D ;)

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Shann. napisz mi jak to ściągnąć .. chyba ze trzeba byc zalogowanym <lol2>
Dziśejszy suiper Adi. jesteś genialna..

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Tak wiem Shann. Jest dużo fajnych tylko wiesz nie moge znaleść prawidłowych napisow do 1 odcinka Pp. ;(

ocenił(a) serial na 8
umc__

ona jest ekstra:)) Czemu ja taka nie jestem?!?

Lexie

http://www.youtube.com/watch?v=cSKFOHYE0TA&feature=related
Bardzo fajny filmik polecam ;D

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

No Shann oglądałam już go kiedyś aa z 2 tyg temu znó na niego wpadłam i chyba z 30 razy oglądałam ;D

umc__

Ten filmik można na okrągło oglądać ;D Jest świetny ;) ;D

ocenił(a) serial na 8
Frantic_Girl

Aaaa jak :):). Jak bym umiała robić filmiki też bym robiła mixy dziśejszy odcinek Bomba !!. Shannn xD

umc__

No ja też bym chętnie taki filmik zrobiła ;) A dzisiejszy odcinek cudowny ;D :)