Na tym temacie piszemy wrażenia po odcinku oglądanym każdego dnia..
Moim zdaniem dziśejszy odcinek był bardzo dobrze zorganizowany było dużo wzruszeń ;(( Meredith ..
Addison bardzo fajnie zagrała .. Derek biedaczek płakał też fajnie grał.
Bardzo podobał mi się dziśejszy odcinek Tylko szkoda ,że się tak skończył ale musza trzymać w niepewności w koncu ;PP.
Ale ona Przeżyje mam racje nie .!?
O maj gat jaki smutny odcinek niee ;((((((( Biedna Adi. ;((
Kurczę czemu ona;((.
No biedna biedna ja bym tam chciala zeby w koncu byla z Markiem on sie zmienil ale pewnie niedlugo zniknie z serialu
Niestety tak muszę sobie zamówić na internecie Prywatne praktyki nie rzeżyje nie oglądając fiulmów z nią xDD.. ;(( wgl jeszcze jakies 20 odc i koneic chirurgów...
boze ja umre bez ogladania chirurgow!! Mam tylko pierwszy sezon na dvd. Dalszych wogole nie mozna dostac po polsku, a ja nie moge sciagac. A prywatna praktyke juz mozna kupic???
Właśnie nie wiem musze posuzkać na internecie bo jak tak to już zamawiam jak znajdziesz stronkę na której można zamówić podaj tutaj ;]
Niestety tak, ale to chyba nie jest ostatni odcinek 3 serii.
Chociarz sama nie wiem. ale będzie mi smutno bez oglądania ich w tV. Szczególnie Addison i Dereka,, no i Marka Meredith wszystkich ;D
O móój Boże biedna Adi, wszyscy o ciąży a ona dzieci nie może mieć, Adel też ciekawe co jej jest krwawiła, Omale`y z nim bd wporządku.
Ojciec Meredith jest beznadziejny ostatnio ją uderzył teraz zwyzywał ham!
No i na końcu taa kobita w ciąży też biedaczka.
Aa co do tego z wyprawy górskiej to mi się wydaje ,że oni się pokłócili i zaczęli się bić i któryś z nich wbił mu to coś w głowę..dlatego go zostawili
.
Super Odcinek, czekam na jutrzejszy.!!
No ,ale wiecie co ,jest mi smutno z tego powodu ,że jutro ostatni odcinek ;((((((. !!
Mi też jest bardzo smutno :( Ale to pewnie przez to że wakacje. Mam nadzieje że puszczą dalsze odcinki.
chlip chlip:( super odcinek! ale szkoda, ze takie zakonczenie, ale przeciez cos musi sie dziac w nastepnej serii:) no pieknie, a na polsacie nie bedzie 4 serii! dlatego ja juz dzisiaj sciagam sobie nastepne odcinki:D
mam takie same odczucia, i tez już wzięłam się za ściaganie:).Najbardziej mi żal że pREstona nie będzie ;(.I pewnie Meredith z Shepardem tez nie.A ja chce żeby byli !!!!
Ten dzisiejszy odcinek... wszystko co budowali przez 3 sezony dzisiaj sie rozsypało...a Ci nowi stażyści- jakaś beznadzieja. Szczególnie ta siostra Mer, Lexie czy jakoś tak. Może to tylko pierwsze wrażenie, ale 4 sezon z nimi to chyba nie to samo...Ale wiadomo, że Mer, Izzie, Alex i Christina nie mogą do końca życia być na stażu- bo George pewnie będzie powtarzał rok?
Ale mam dla was dobrą wiadomość nasi stażyści nadal oczywiście będą tylko teraz w roli rezydentów:D jedynie George będzie stażystą, bo oczywiscie poprawia rok. Nie będzie Burke'a no i Addison, a szkoda:/
mam taką wielką prośbę. streśćcie mi proszę ten dziesiajszy odcinek bo włączyłam (aż!) na samym końcu jak christina płakała. z góry dziękuje :*
Strasznie smutny odcinek,wszystkie wątki poszły w złym kierunku i skończyły się zle.Dziwnie się zapowiada czwarty sezon,który również zaczęłam właśnie ściągać;P,w kilku gazetach czytałam już że polsat ma zamiar wyemitować go we wrześniu,ale pewnie jak zwykle o jakiejś kosmicznej porze koło północy w dni powszednie.
Szczególnie żal mi oczywiście Christiny.I strasznie mnie wkurza,że przez awantury jakie im robił na planie Washington musieli się pozbyć postaci Prestona,bo gdyby nie to ich wątek mógłby się skończyć szczęśliwie a nie tak:(
George jest w okropnej sytuacji,zaczynać wszystko od nowa,można się załamać.I siostra Mer zaczyna staż,może być ciekawie.
Szkoda że Alex nie zdążył już zastać tej Avy/Rebbecki,nawet mi pasowali do siebie,a tak pewnie to już koniec jej wątku.
Nie podoba mi się rozdzielanie Mer i Dereka,już dośc mieli problemów.
Czy ktoś wie,czy Addie będzie jeszcze w początkowych odcinkach czwartej serii czy już nie?I czy kiedy ona odejdzie Mark zostanie?
Cześć
Jestem tutaj pierwszy raz i piszę z pytaniem czy można skądś ściągnąć dzisiejszy (13.06.) odcinek Chirurgów? Proszę o pomoc i przepraszam jeśli piszę o tym w złym miejscu.
Dzisiejszy odcinek niesie głębokie przesłanie i chciałabym się podzielić nim z innymi.
Więc tak: Jeżeli chodzi o Eve to na szczęście nie koniec jej wątku:) będzie w 4 i w 5 serii. Addison pojawi się chyba w jednym odcinku 4 serii, ale nie w pierwszym na pewno, a Mark zostaje;] Mer i Derek pewnie i tak będą razem:D a ta Lexie cała to pewnie będzie zrobiona na lepszą wersje Meredith, już jej nie lubie;p zbyt mila;]
lexie bedzie wporzadku. i raczej nie bedzie lepsza wersja meredith. no chybaze prywatnie. bo jest raczej bardziej radosna i zdecydowanie milsza od mer. ale jako lekarz to jednak mer jest zdecydowanie gora
gdzie ściągacie 4 sezon??
dzisiejszy odcinek bardzo wzruszający ale też i wkurzający. Nie podoba mi się ten wątek, że Preston odszedł.
Mi też. Przypuszczała bym ,że to Christina odejdzie i wogole nie przyjdzie.!
Ale Meredtih też głupia mogła tam nie iść bo wszyscy się skupili na niej i wyszła na ta najgorszą;((. Aaa Cally i Izzie mogły coś zrobić z Christiną i Prestonem ,żeby było Ok.
A niby co Mer miała zrobić? Schować się za Izzie i wysłać tam Christinę, czy jak? Musiała iść, bo była jej przyjaciółką, każdy by tak zrobił na jej miejscu. A o cała sprawę należy obwiniać TYLKO Christinę i Burke'a, Izzie i Callie nic by nie pomogły.
Szczerze pisząc ja byłam pewna na 99%, że to Christina nie wyjdzie, bo spanikuje z powodu braku przysięgi. A tu- taki obrót akcji...
Musieli tak skończyć 3 serię, ponieważ odtwórca roli Prestona Burka (Isaiah Washington) musiał opuścić plan serialu po tym, jak sobie przeskrobał na planie w zeszłym roku. Było o tym bardzo głośno, zresztą producenci zdecydowali o jego usunięciu z obsady. A miedzy innymi taki właśnie końce był najlepszym rozwiązaniem. No bo bądźmy szczerzy ile razy można pozbywać się postaci granej przez aktora w serialu czy filmie??? Robią to cały czas i dlatego z dwojga złego ten sposób był lepszy. To jest oczywiście moje zdanie. Ja już jestem po odcinku finalnym sezonu 4 i muszę powiedzieć, że naprawdę warto oglądać dalej.
Neistety w telewizij to był ostatni odcinek. może puszczą ,ale nie wiadomo kiedy ;((. Masz racje w sumiee ale szkoda mi ,że reston odchodzi.. lubiłam go ale cóż w serialach ciągle ktoś odchodzi i docodzi..
szczerze to miałam nadzieję, że jednak dojedzie do tego ślubu ale obawiałam się Christiny a tu Preston odszedł, szkoda mi było na końcu jej.
Nom szkoda że nie doszło do tego ślubu :( Jeszcze za niedługo Derek zacznie kręcić z przyrodnią siostrą Meredith ;/ Tylko nie wiadomo kiedy to będzie w TV :(
czy ktoś mółby mi odpowiedzieć na:
a czy Meredith i Derek w końcu będą razem??
a co się stanie z Omaley, który nie zaliczył egzaminu??
a z kim będzie była żona Dereka??
Addison wogole odejdzie z Chirurgów do prywatnej pakrtyki a tam będzie z tym kolesiem faajnym ^^.
Meredith to nie wiemc zy będzie z Derekiem wiem ,ze on będzie zarywał do Lexie.
Aa Omaley zostanie w Grey`s Anatomy i będzie powtarzał rok ;((.
Ja jestem juz po 5 odcinku 4 serii.TYLKO NIE MÓWCIE MI ŻE DEREK BEDZIE Z LEXI ;//////////.
ja właśnie "kupuje" 4 sezon DVD ;D , oglądałem na polsacie kiedyś leciało w nocy , koło 12 zawsze , dobry serial ,
i kocham Izzzzzzzi ;D aktorkę , widziałem "wpadkę" i "27 sukienek" ona jest hooooot ;D
Dziwne jest to co napisałeś. (właśnie "kupuje" 4 sezon DVD ;D , oglądałem na polsacie kiedyś leciało w nocy , koło 12 zawsze). Na Polsacie to był tylko 1, 2, i 3 sezon, a 4 ma dopiero zostać wyemitowany gdzieś na jesieni. Natomiast co do kupna 4 sezonu to chyba, że kupujesz go w USA ale nawet jeszcze tam nie wyszedł na DVD. to tyle.
Dazu nie kupuje w USA tylko pewnie w BearShare, albo programie tego typu;) z resztą podobnie jak ja:)
a ja jestem w trakcie ściągania 3 odcinka czwartej serii, bo w TV się pewnie nie doczekam. Ogólnie jest fajnie Georg wyznał miłość Izzy i chce o tym powiedzieć Callie. Meredith jest z Derkiem ale to chyba powinno nazywać się wolnym związkiem. I szpital odwiedziła matka Prestona...
jest ciekawie:D
Też zaczęłam oglądać 4 serie i nie będę spoilerować,żeby nie psuć oglądania tym którzy jeszcze nie widzieli.Ale jak na razie jest dziwnie,dużo się pozmieniało i ciężko się przezwyczaić,że nie są już stażystami.Strasznie mi szkoda Georga.
Mi też jest go żal ;((. bo on jest w porządku ..
Aa Preston i Addison tego mi najbardziej żal, moja ulubiona aktorka z Chirurgow odeszła ;((((((( Kate Walsh ..!
Prestona nie ma , bo nazwał tego aktora , który gra Georga ,że jest pedałem ,a scenarzyści nie bedą trzymać w ekipie homopfoba , ja zresztą i tak go nie lubiłem , nie wiedział czego chce,
szkoda, że Prestona nie ma - lubiłam go. fajnie by było gdyby był z Christiną. a co Adison już nie będą pokazywać w serialu?? ten fajny koleś - przyszły chłopak Adison, to ten co już go widzieliśmy niedawno w TV jak pojechała do Los Angeles??
tak, słyszałam, że Derek ma być przez jakiś czas z tą Lexi. pewnie mu przypomina Meredith... ale chyba Meredith i Derek i tak będą razem na co wskazuje ten filmik: http://www.youtube.com/watch?v=SENIQldW6rY&feature=related .
a co będzie z Alexem??
Ja Prestona jako postać lubiłam,bo bardzo pasował do Christiny.Ciekawe,czy w najbliższym czasie Christina ze swoim charakterkiem znajdzie sobie innego faceta który z nią wytrzyma;P
A Washington prywatnie jest niezle porąbany.Nie tylko nazwał T.R. Knighta pedałem ale pobił się też z Patrickiem Dempseyem(Derek).A pózniej zaskarżył scenarzystów za wykorzystanie bez zgody jego zdjęcia które w którymś odcinku 4 sezonu ogląda w gazecie Christina.
http://www.fotosik.pl/showFullSize.php?id=c89f9a387f3a2a4d
Też mi się podobał Shann, to zapewne nie ona ale wszystko możliwe scenarzyści suuuper !.
ale najbardziej żałuję, że nie ma już Addison jest świetną aktorką co pokazała i w chirurgach i prywatnej praktyce:D
Jeśli bardzo lubicie Addison lub jakąś inną postać to teraz od pon. do pt. o 19 na Fox life leci 1 i 2 sezon GA.. w weekendy są powtórki .. w piątek był pierwszy odcinek .. na pewno nie wszyscy oglądali wszystkie odcinki, albo już zapomnieli jak to było na początku . Na pewno warto to wszytsko jeszcze raz obejrzeć !