SPOILERY:
Ja właśnie obejrzałam i jestem w szoku. Cały odcinek ryczałam jak bóbr. Mer i Derek "oddali" swój ślub Alexowi i Izzie. A ślub był rzeczywiście piękny. Szkoda mi było Callie i Georga, który stracił wszystkich pacjentów. Pojawia się Denny, ale to o dziwo było u mnie na plus. Stan Izzie się cały czas pogarsza i na końcu ta ogolona głowa... dziewczyna naprawdę źle wygląda, nie sądzę, żeby z tego wyszła.
Jedyne co mnie wkurza to to, co zrobili z postacią Cristiny. Lubię Owena, ale uważam, że przez niego Yang stała się strasznie miękka: te czułe spojrzenia i w ogóle. Po prostu strasznie mi brakuje tej złośliwej, rywalizującej Cristiny.
odcinek rewelacyjny zreszta ostatnie odc były świetne
ja mam nadzieje że Izz przezyje nie wyobrażam sobie tego serialu bez niej i Alexa bez izz!!!
odcinek strasznie smutny rzadko mi sie zdarza ale popłakałam się a to co Alex mówił podczas slubu piekne
podobalo mi sie tez od strny mwedycznej,nie ma to jak jednego dnia tracisz 3pacjentów
jak nigdy nie lubiłam gearg'a tak ciesze się że jest go wiecej
pozostaje czekac na nastepny 2godz odc a po promach zapowiada się wybornie ciekawie
http://www.youtube.com/watch?v=jLGy96tc5dQ&feature=related to jedno z 2 ale to uwazam za ciekawsze ;)nie chcesz wiedziec nie ogladaj!!!
tak myslalam ze to bedzie jednak slub izzie ;) mam nadzieje ze ona jednak nie umrze. nudno bedzie bez niej. alex taki fajny sie przy niej zrobil ;)
ja tez george'a nie lubilam ale oni bardzo dziwnie go przedstawiaja :/ w jednym odcinku jest łajzą, ofermą i roztrzesionym gowniarzem a w nastepnym zachowuje sie conajmniej jak sam szef :/ powazny opanowany itp.
A mogę wiedzieć jak uzyskaliście odcinek? Szukałem na torrentach lae nic z tego
na tej magicznej stronie masz wszystko
http://www.blogy.com.ar/category/greys-anatomy/
czasami wystarcz chwila i sie znajdzie wystarczy chciec!
a ja tam korzystam z torrentow :P i zawsze dziala ;) a torrenty nie jest tak trudno znalezc ;P pol minuty i juz ;)
A teraz powiedzcie mi . Kartine naprawdę ogoliła głowę, czy zwykła charakteryzacja?
a ja w sumie nie wiem... to dosc spore oczekiwania co do aktorki zeby sie na lyso ogolila.... ale i tak wyglada ekstra ;) ona jest ladna i tyle. nawet jak jest lysa
Aktorka grająca Izzie nie ogoliła głowy - to była dublerka =)
co do odcinka : niesamowity. Tyle emocji i to jak się okazało że to będzie ślub Izzie i Alexa! Cały ten epizod był taki magiczny, radosny i wzruszający a zarazem bardzo smutny. Uważam że jeden z najlepszych odcinków chirurgów. A co do Izzie - jak dla mnie ona musi przeżyć! Ten serial bez niej to nie to samo.
Mam pytanie :
Czy piaty sezon jest juz w polsce na dvd ?
A jezeli nie to kiedy bylby ? ktos wie ?
byłabym bardzo wdzieczna :)
Odcinek cudny- serio jeden z lepszych.
Kurcze...jakos dziwnie. Nie wyobrazam sobie GA bez Izzie i George'a. Oboje bardzo lubie i jakos wydaje mi sie, ze serial nie bedzie juz taki sam :(
Juz sie nie moge doczekac podwojnego odcinka.
Odcinek był magiczny, taki wzruszający... Jestem chiwle po obejrzeniu i nadal łzy mi ciekną. ;) Bardzo podobało mi się to co mówiła Izzie, o najważniejszym dniu twojego życia, że nigdy nie wiesz kiedy nadchodzi, zaczyna się jak normalny zwykły dzień, a kończy...cudowne. przysięga alexa powaliła mnie na łopatki. On przy niej naprawde zaczął życie. Nie chciałabyma strasznie żeby umarła. ale pewnie tak się stanie...Denny mroczny był, aż mnie ciarki przeszły na jego widok. Ogólnie...odcinek przepiękny. Jeden z najelpszych w całym serialu.