Czy to prawda że w GA i PP maja się aktorzy wymieszać xD ? słyszałem że na pare odcinków Critina i Derek przechodzą do PP ! xD Mam nadzieje że to prawda bo było by świetnie. Czekam na potwierdzenie tej plotki ;D
a ja mam nadzieje ze to nie jest prawda :/ za bardzo juz wymyslaja. mimo tego ze uwielbiam GA to mysle ze juz za bardzo namieszali i powinni z klasa zakonczyc produkcje
Hej, ja tak nie chce! to już by była lekka przesada. Po co tak kombinować, Addison już przylazła do GA, nie widze powodu żeby MerDer mieli się wybrać do PP, to by było bezsensu. Po co mieszać te seriale?
Niech sobie każdy będzie tak jak jest.
Przepraszam jeśli pisze głupoty, ale jakoś taki mam nastrój, że pisze to co mi do głowy przyjdzie i nawet się nie zastanawiam.
a ja mam nadzieje że jednak wypali ten pomysł. PP jest tak nudne...
""Hej, ja tak nie chce! to już by była lekka przesada. Po co tak kombinować, Addison już przylazła do GA, nie widze powodu żeby MerDer mieli się wybrać do PP, to by było bezsensu. Po co mieszać te seriale?
Niech sobie każdy będzie tak jak jest. ""
A czy ja piszę że MerDer maja wyebierać się do PP ? Ja piszę o Cristinie i Dereku.
potrzebnie, choćby dlatego że PP był do tej pory dla mnie jednym wielkim nudnym gniotem, nie umywającym się do GA. Myślę że nie tylko ja tak uważam... wystarczy spojrzeć na oglądalność GA i PP. Ga ma znacznie więcej fanów. Kiedy wymieszają bohaterów ludzi będzie ciekawiło co się dzieje w PP Z bohaterami z GA (Cristiną i Derekiem) Wtedy oglądalność spadnie na PP. Mam nadzieję że jasno napisałem i że ktoś się połapie z mojej wypowiedzi ;)
Dodam jeszcze że od kiedy w PP są wątki z ludźmi z GA, serial stał się świetny. (Można je zobaczyć od 15 odcinka)
a mnie się podoba bardzo 2 sezon PP jest świetny i to od 1 odcinka ;p;p co do przechodzenia aktorów z GA do PP to przeczytałam, że możliwe, że Addie wróci do GA. A co Dereka i Cristiny to jakaś stara plotka i to chyba dotyczyło Crossover o ile dobrze pamiętam
mnie PP troche nudzi i nie oglądam tego, a gdyby bohaterowie GA przeniesli się do PP to chyba musiałabym zacząć, bo akcja toczyłaby się w dwóch serialach.
Ja jestem za tym, żeby każdy został w swoim.