PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122734
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

31 marca o 16:30 puszczą 1 odcinek 2 sezonu. Na razie nie wiadomo czy bedzie od poniedziałku do piątku czy tylko raz w tygodniu (bo program tylko do konca marca jest). Chociaż raz dali o ludzkiej porze, mimo że to powtórka :)

użytkownik usunięty
kardines2

Nie jestem pewien, ale obiło mi się gdzieś o uszy, że bedzie nadawany od poniedziałku do piatku o 16:30. Jeżeli to jest prawda to trochę nierealna, gdyz o tej porze nadawana jest od kilku lat "Interwencja", chyba, że Chirurdzy będą emitowani o 16:50. Wreszcie miłośnicy seriali na wysokim poziomie doczekają się rozsądnej godziny.

ocenił(a) serial na 10

Na telemagazyn.pl jest już program na kolejny tydzień wiec jest już pewne. Interwencje skrócili i wywalili Beverly Hills. A CHirurdzy od poniedziałku do piątku :)

kardines2

fuck... a ja codziennie pracuje 14-22.. chyba bede musial jakos nagrywac sobie te odcinki :D

użytkownik usunięty
kardines2

SUPER. Co prawda ta pora jak wiadomo nie jest dobra, ale moim zdaniem (dodajmy ucznia) lepsza aniżeli wtorki o 23:30.

kardines2

suuuuuuper:D napewno bede ogladac, mimo tego ze wiekszosc odcinkow znam juz niemal na pamiec;)

ocenił(a) serial na 8
kardines2

Super! Nareszcie wszyscy będą mieli szanse poznać dalsze losy stażystów z Seattle Grace. Polecam, jestem w tej chwili przy czwartym sezonie, ale drugi sezon naprawdę był świetny. :)))

radzio200

Cudownie ! Nareszcie Polsat pusci to o normalnej porze .;]] Tak sie ciesze :]]

kardines2

A mi na telemagazyn.pl wyskakuje ,że 31 marca o 16:30 puszczą 10 odcinek... ;(

Ms_Marc

no tak. 10 odc serialu czyli 1-szy odc drugiej serii

aneczka_89

Aha to spox!

kardines2

fajnie że dali powtórki ale mnie akurat ta godzina nie zadowala
gdy chirurdzy lecieli późno miałam przynajmniej szansę ich oglądać (jedyny feler był taki że byłam nie wyspana na drugi dzień), a teraz nie będę miała okazji gdyż w tych godzinach jestem w pracy
Może czasem uda mi się załapać na kawałek