Lubiłam ten serial jak leciał na Polsacie. I mam wielką prośbę, czy ktoś może mi pokrótce opisać co się dzieje z Izzie w dalszych sezonach. I jeszcze jedno pytanko czy Mereditch nadal jest z Dereckiem?
a do ktoego momentu obejrzalas?? bo jak na razie to mer jest z dereckiem :P chociaz po przejsciach i to wielu ;) ale sa razem ;)
skonczyłam na tym jak do szpitala trafiła córka Izz. Izz chciała się z nią spotkać, ale ta nie chciała. A Mer i dereck ochajtali się chociaż? Bo te ich te zerwania i powroty są już troszkę denerwujące.
izzie spotyka sie z georgem. tzn na seks ale im nie wychodzi. wiec zrywaja i miedzy nimi jest jakos dziwnie. postanawiaja zostac przyjaciolmi. izzie dalej spotyka sie z alexem i po wielu przejsciach alex jest fajny i normalny i naprawde kocha izzie. mer i der sa juz po oswiadczynach ale to dopiero w koncowce 5 sezonu. izzie pozniej widzi dennyego. on do niej przychodzi i rozmawia z nia a w pewnym momencie nawet uprawiaja seks :/ izzie z duchem dennyego :/ ale okazalo sie ze denny chcial tylko powiedziec izzie ze jest chora. no i odszedl jak ona juz sie zorientowala. zaczeli ja leczyc. ona lezac na lozku i umierajac zaplanowala dla mer i der caly slub. i gdy byl juz dzien slubu okazuje sie ze izzie ma jakiegos guza ktorego derek nie moze operowac wiec bailey powiedziala mu ze jak chce jakos jej pomoc to niech odda jej slub. no i wkoncu mer i der slubu nie wzieli ale za to przed oltarzem stanela izzie z alexem ;) to sie dzieje tak mnioej wiecej w wielkim skrocie ;)
ktos tu pisal ze znalazl taka informacje ze 4 i 5 sezon wykupil fox life i ma to na wylacznosc :/ a polsat woli bawic sie w ostry dyzur
Ja do ostrego dyżuru nic nie mam. Cieszę się, że leci :) ale powinni zakupić chirurgów. i mam nawet propozycję kiedy mogą ich puszczać- zdjąć pierwszą miłość i puścić chirurgów. będą mieli większą oglądalność wtedy
Zgadzam się! Chociaż ja Ostrego Dyżuru nie lubie,to wiem,że jest wieluuu fanów tego serialu,dlatego mogliby go zostawic,a Chirurgów puścic zamiast Pierwszej miłości :):) Wtedy byłoby bosko:)
SmallCrime - niestety ja też ubolewam nad tym, że to "Pierwsza Miłość" leci w tv czy "Ostry Dyżur" zamiast GA, jednak ani z emisji jednego,ani z emisji drugiego Polsat nie zrezygnuje jak na razie. Szczególnie Pierwsza Miłość jest dla nich bardzo dochodowa ... Ale muszę przyznać, że kompletnie nie rozumiem puszczania 4 razy dziennie "swiata wg Kiepskich" ...