PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122754
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Za długo trzeba czekać na następny odcinek :) A na poważnie to chyba najlepszy serial o tematyce medycznej od czasów "Ostrego dyżuru", Cieszę się że jeszcze przede mną caaała 7 seria :)

ocenił(a) serial na 7
Greina

dokładnie ten moment kilka godzin po emisji w Stanach jest taki ekscytujący. Szukam, szukam i.... jest już czy nie ma, jest czy nie ma... JEST! Wreszcie mogę obejrzeć :D nazywam to "boskie trzy kwadranse" ;D a potem znowu cały tydzien........ no bez przesady, to za długo! :)

ocenił(a) serial na 10
Greina

Ja nie czekam. Przestaję. A potem oglądam cały sezon.. jak jeden, cudowny, baaardzo długi film. Przez ostatnie dwie noce oglądałam 6sty sezon. Kocham ten serial jak żaden inny. Jest idealny, nie mogę doczepić się do niczego bo w momencie oglądania nie zastanawiam się jak dobra jest gra aktorska, jak porywający scenariusz. Ja to wszystko kupuje tak mocno, że zapominam o całym moim świecie w momencie oglądania i ani przez chwilę nie przychodzi mi na myśl, że to co widzę to tylko fikcja. :) I już nie mogę doczekać się jak za parę lat zapomnę na tyle, że będę mogła znowu urządzać sobie takie maratony i bawić się równie dobrze co teraz.