zastanawia mnie dlaczego prestona nie ma w 4 i 5 sezonie (nie siedze
wogóle w nawinkach z brukowców wiec chciałbym wiedziec dlaczego) brakuje
mi go w nowych odcinkach z góry dzieki za odpowiedź
pozdrawiam wszystkich forumowiczów
nie przedłużono jemu kontraktu nie będzie jego od 4 sezonu. Poza tym na planie GA była kłótnia między George a Burkiem na temat seksualności George
czyli chcesz powiedzieć ze george jest gejem? Nie wiedziałem o tym.
Dzięki za odpowiedź
no i pobił się z Dempseyem jeszcze. Bo Dempsey chyba bronił T.R Knighta jak Burke go nazwał pedałem czy coś takiego.
Nie George jest gejem, tylko aktor odtwarzający jego rolę ;)
Washington (Burke) pokłócił się z Knightem (O'Malley) o orientacje seksualne oraz rasizm. Dempsey (Shepherd) zaczął bronić Knighta i wywiązała się bójka. Wpłynęło to na decyzję producentów, jak również to, że Washington żądał podwyżki.
Burke się taką miłą postacią wydaje i tolerancyjną, a z tego co czytam to WAshingtom to kawał..głupola. A szkoda bo przystojny jest. I przez to jaki jest prywatnie jego postać w GA również mniej mi sie podoba.
ale cala obsada tez nie zachowala sie pozniej najlepiej bo slyszalam ze wszyscy chirurdzy zerwali z nim calkowicie kontakt i nie odzywali sie do niego. tylko sandra oh (cristina) wyslala mu maila z zapytaniem jak sie czuje i co u niego. a reszta miala go kompletnie gdzies. wiem ze zle zrobil i nalezy mu sie ale bez przesady w koncu spedzili razem tyle czasu i sie przyjaznili a oni go oleli :/
w serialu?? zwial sprzed oltarza ;) tzn on czekal na cristine przy oltarzu ale ona nie wychodzila wiec on poszedl do niej i powiedzial ze odchodzi. bo ona nie wychodzi za niego dlatego ze chce tylko dlatego zeby jemu zrobic przyjemnosc ;) bo on tego chcial :P
Prawda ;)
- (...) Czekałem przed ołtarzem. Wiedziałem, że nie chcesz przyjść, ale zrobisz to, bo mnie kochasz. Gdybym Cię kochał... Ciebie, a nie kobietę, którą chcę z Ciebie zrobić, czy tę, którą mam nadzieję się staniesz, lecz Ciebie... Gdyby tak było, nie czekałbym. Pozwoliłbym ci odejść.
Spakował manatki i zostawił czarnulkę. A ten swój projekt, czy co to tam było, nad którym pracował i przy którym pomagała mu Cristina, podpisał tylko swoim nazwiskiem, a o niej nawet nie wspomniał. W ogóle okazał się chamem i prostakiem... Tylko jego matka przyjechała któregoś razu.
za te wszystkie operacje ktore pomagala wykonywac mu cristina dostal jakas nagrode ale wszystko poszlo na niego a o niej nawet w zadnym wywiadzie nie wspomnial ze to dzieki niej ;P