PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122720
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

Jak sądzicie kogo wybierze Meredith w trzeciej serii?? Zakonczenie drugiej wciaz mnie intryguje...McDreamy contra McVet...hmmm...całkiem dwie ciekawe opcje :) Chyba McVeta bo gdyby wrocila do Dereka to by sie skonczyl ciekawy watek....sama nie wiem...

agakoz

Mnie się zdaje, że wybierze Finn'a skoro Chris O'Donnell będzie w nastepnym sezonie. Jeśli nie wybrałaby go to nie wiem czy jest tym typem faceta, co to się narzuca lasce jak go nie chce...

Z resztą podobnie było z pierwszym sezonem Veronici Mars (jeśli ktoś oglądał) wszyscy się podniecali, że to Duncan (bleee), a tu niespodzianka i Logan (jeeeeeee!). Może będzie jakiś przeciek w necie pojawi się wycinek z tego odcinka kogo wybierze Mer... (tak było z VM)

Silva

Moim zdaniem żadnego, zwieje od nich, a jesli już to będzie to Finn...

ocenił(a) serial na 10
Gehain

No tez tak mysle ze na poczatku to zadnego ale chyba jednak ostatecznie McDreamy'ego. czytałam gdzies ze McVEt ma zakontraktowane (narazie )pierwsze trzy odcinki 3 serii...to chyba za malo jak na Meredith:), nie? A za to bedzie cala serie McSteamy (mniami!) wiec pewnie sie spiknie z Addison.

ocenił(a) serial na 8
agakoz

Mam taką nadzieje ^^ Addison to moja ulubiona postać:D a McSteamy...(mniaaaam:D)
A co do Meredith to myślę ze odejdzie od Veta I przez kilka dobrych odcinków będzie robić na drutach^^"

ocenił(a) serial na 10
Fay

tak pare ładnych sweterkow by jej nie zaszkodzilo hihihi

agakoz

Pomyłka na dzień 10 maja Chris O'Donell jest zakontraktowany na 6 odcinków tego sezonu i 2 następnego... więc to może coś znaczyć...

ocenił(a) serial na 10
Silva

"ten sezon" to drugi sezon, czyli sezon skonczony czyli juz te 6 to wystapil, zreszta chyba widziles/as, nie? A trzeci sezon mówisz 2 odcinki, ja czytalam że trzy, tak czy siak wychodzi na to samo - mało

ocenił(a) serial na 9
agakoz

moze zostanie z mcvet i bedzie czasami wykorzystywac sobie mcdreamiego. widac ze dziewczyna lubi latac z kwiatka na kwiatek, moze kogos nowego jeszcze jej przypisza, sie okaze ;)

ocenił(a) serial na 10
kempes84

hmm a ja to jej (Meredith) troche wspolczuje, w koncu to Derek zapomnial wspomniec o drobnym szczegole ze ma zone....ale fakt ze opcja z zupelnie kims nowym bylaby dosc ciekawa...tylko ze wtedy widzowie juz zupelnie zrobia z niej zdzire wiec chyba to jednak nie wchodzi w gre. I raczej na pewno nie bedzie romansowac z McSteamy bo ten ponoc kocha Addison - a szkoda bo akurat jego mogloby byc wiecej:) Ze wzgledow estetycznych :)

ocenił(a) serial na 9
agakoz

Mam nadzieję że nie wybierze Finna (bo nie przepadam za nim) tylko będzie z Derekiem. No i chacialabym żeby wrócił oczywiście McSteamy:D

Ida_4

a może Meredith będzie w ciąży z McDreamy'm? :)

agakoz

Fajnie by było gdyby przyjechał Mark (chirurg plastyczny - może być ciekawie) a Adison wzięłaby rozwód z Derekiem. Wtedy Mer i McDreamy mogliby być wreszcie razem.

xkwzts

Mark pojawi się w 3 serii...będzie się działo!! ]:-)
zapraszam do dyskusji na forum

http://www.greysanatomyworld.fora.pl [www.greysanatomyworld.f...]

agakoz

ja bym wolała zeby jednak wybrała finna. on by jej tak nigdy nie zranił jak to zrobił derek. po za tym wczujmy sie w finna. strracił matke, zone i miałby teraz stracic szanse na kolejną miłosc.. to przykre, jego mi owiele bardziej zal.

ocenił(a) serial na 8
dzudi86

żal nie żal, ale serce nie sługa... ja tam uważam, że (jak już ktoś wcześniej wspomniał) odejdzie nie wybierają żadnego, ale.... ostatecznie bedzie z derekiem :D (mam taką nadzieję) przecież oni wciąż się kochają i to taką miłością, ktorej trudno się wyzbyć :) co świadczy o tym ich ostatni numerek ;P

ocenił(a) serial na 10
agakoz

To oczywiste, że McVeta:) w przeciwnym razie trzecia seria nie miała by sensu. Mer rzuci smutne spojrzonko McDreamiemu i wróci do domu z Finem, jednak problem w tym, że on już zaczyna rozumieć co jest grane, że utknął pomiędzy Romeo i Julią:)) pewnie sam odejdzie, bo gdyby Mer go zwyczajnie zostawila mialoby to zbyt drastyczny wplyw na stosunek widzow do jej postaci - biedny Fin - Mer wyszlaby na wielką jędze:)
A Addison jest juz na granicy wytrzymalosci, dlugo nie bedzie sie oszukiwac...bedzie ciekawie, McSteamy nadchodzi:DDD
Mniaaam:PPP