PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122737
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

heeej moze mi ktos powiedziec dlaczego Isy czy jak jej tam (chodzi mi o ta blondynke) nie jest juz chirurgiem co ona zrobila? wiem ze jakiegos goscia odlaczyla ale dlaczego?
i jeszcze mam jedny pytanie dlateczo chlopak jang jest poszczelony?
co mu sie stalo?

nie ogladam codziennie bo niestety nie moge i na dodatke ogladam od nie dawna i chcialabym zeby ktos mnie oswieci.!
z gory dzieki ;***

użytkownik usunięty
_xd_93_

Przecięła kabel LVAD(czy coś takiego) jednemu z pacjentów ( z ktorym miała romans). A Burke został postrzelony przez jakiegoś szaleńca (przypadkowo, bo ten "polował" na kogoś innego), przypadkiem, kiedy szedł sprawdzic co się dzieje z Izzy i Dennym(jej pacjentem).

Aha dzięęękujęęę ;****
a miała jakiś powód zeby przeciąc ten kabel.?!
czy ten LVAD ją o to poprosil.?!

ocenił(a) serial na 8
_xd_93_

Przeciała kabel ponieważ chciała żeby stan Dannego się pogorszył. Dlatego jego stan się pogorszył i dostał serce.

użytkownik usunięty
_xd_93_

bylo 2 gosci ktorzy czekali na serce ale tylko jeden dawca. serce nalezalo sie temu ktory byl wyzej na liscie. wyzej byl nie denny tylko ten drugi o 17 sekund ale liczyl sie tez stan pacjenta wiec izzie oklamala burkea ze stan dennyego sie pogarsza itp. ale nie mozna tak sovie tego powiedziec tylko ten zly stan trzeba potwierdzac wynikami badan wiec izzie musiala zrobic cos zeby stan dennyego sie gwaltownie pogorszyl i zeby mogla to wynikami badan potwierdzic. ale jego stan nie pogorszylby sie sam wiec pomogla mu przecinajac kabel i tym samym odlaczajac go od chyba tlenu czy cos i dlatego pozniej recznie pompowala.

troche chaotycznie opisane ale chyba wiadomo o co chodzi ;)

ocenił(a) serial na 5

ja nie ogladalam nastepnego odcinka i mam pytanie: udalo sie z tym przeszczepem czy on umarl?

ocenił(a) serial na 10
ania007

przesczep sie udal, denny sie oswiadczyl izzie ona sie zgodzila a potem zmarl;(

ocenił(a) serial na 10
madzialinka90

brakuje teraz w "Chirurgach" postaci Denny'ego ;(

kasia_18_92

Dzięki ;]] teraz wiem o co chodzi juz.! xDD