ja już jestem po
Jak Owen dusił Cristinę byłam totalnie przerażona, to był w ogóle szok dla mnie. Najlepszy moment to oczywiście oświadczyny w windzie, zanim Richard przyszedł powstrzymać Meredith przed wsiadaniem do windy, a ona stała i czekała na windę, pomyślałam sobie, że Derek powinien się jej oświadczyć w windzie:D <przepraszam, za użycie w 1 zdaniu tylu słów "winda"> Fajny moment też był przed operacją, jak Derek chciał, żeby Meredith powiedziała "yes", a ona nie chciała. No i Izzy żyje, a to jedna z najważniejszych rzeczy, Alexa mi cholernie żal:/
w niedz rano jak dobrze pojdzie :P najczesciej poznym wieczorem albo dopiero w pon rano
mam pytanie, ciemna jestem i mam napisy angielskie ale w ogóle nie chcą współdziałać z filmem, kiedy włączam film nic zupełnie żadnych napisów nie ma. CO robię źle ?
a jakim programem otwierasz film?? w niektorych trzeba samemu wczytac napisy. w subedit pstrykasz plik---> otworz plik z napisami. w innych moze byc podobnie
Oglądam w Media Player Classic i za żadne skarby świata nie wiem jak to zrobić :|
u mnie w mpc wczytuja sie same automatycznie. jak sa w tym samym folderze co film to tak powinno sie robic. albo sprobuj file---> load subtitles . jesli masz ang wersje, a jak polska to jak wczesniej podawalam. bo nie wiem czy to ze nie wiesz jak to zrobic wynika z nieznajomosci programow czy z tego ze probowalas juz wszystkiego ale nadal nic :P jesli nadal nic to nie mam pojecia o co chodzi :P sprobuj innym programem odtwarzac
próbowałam wszystkiego a robiąc file---->load subtitles wyskakuje błąd. Jak ściągam napisy z napiprojekt to wszystko jest ok. Ładują się automatycznie i wszystko chodzi elegancko. No nic, jutro będzie już ok bo będą napisy na napi : ) Dziękuję Ci bardzo.
http://rapidshare.com/files/214359308/Grey_s_Anatomy_S05E19_Lexie__i_Avonelee.tx t
napisy :-)
Owen dusił Cristinę, bo zapatrzył się na jej lampę, która przypomina małe skrzydła helikopteru. To w nim obudziło jakieś traumatyczne wspomnienia z Iraku, wpadł w obłęd i zaczął dusić leżącą obok Cristinę. Wtedy weszła Callie, która usłyszała dziwne dźwięki, i mu przeszkodziła.
Oświadczyny Dereka - było do przewidzenia, że po operacji Mer się zgodzi. I fajnie to Derek wymyślił, bo ten jego wcześniejszy pomysł z różami w sypialni był raczej kiczowaty.
Owen/Cristina - nie dziwię się jej, że nie może sobie z tym poradzić. Owen mnie przeraził w tej scenie jak ją dusił, zupełnie nie był sobą, lepiej nie myśleć jak by się to skończyło gdyby Callie nie weszła do pokoju. Ale jak Owen się wyleczy (z pomocą Dereka oczywiście) to pewnie do siebie wrócą.
Operacja Izzie niby się udała ale to dopiero początek i jakoś nie widzę tutaj szczęśliwego zakończenia. Strasznie szkoda Alexa, ta scena jak się kładzie na jej łóżku... :(((
Taak ;))
Najwazniejszym teraz wątkiem dal mnie była operacja Iz .. dobrze ze sie udała. Ale Alexa tak mi szkoda .. wzruszajace jak łzy mu leciały... ehh ;)
Oświadczyny całkiem oryginalne ;p fajnie że juz sie oświadczył :)
Owen i Cristina ;D kiedy ją dusił to bylooo masakryczne hehe :P az ciarki po plecach przeszły ;p jak juz Derek mu pomoże to też zakładam , ze beda razem :P hehe
/teraz czekam na odcinek 20 :PP
ten odcinek był naprawdę udany, tyle emocji... :)
Ale btw- nie powinnaś pisać od razu o duszeniu Christiny przez Owena na samym początku wątku, bo są ludzie, którzy jeszcze tego nie oglądali i nie lubią gdy się im psuje niespodzianki...
Najlepiej najpierw napisz że to spoiler a dopiero potem pisz o nowym odcinku, który jeszcze nie pojawił się z telewizji (tak, żeby tekst był widoczny dopiero po kliknięciu w wątek) ;)
pozdrawiam
:)
jak post ma tytul "odcinek 19" to chyba logiczne ze beda spoilery?? ;) a poza tym... rzeczywiscie lepiej ze derekowi nie udalo sie oswiadczyc wtedy w sypialni ;) teraz wyszlo lepiej
a cristina bardzo dojrzala... jak bylo mowione nie spala jeszcze z owenem a i tak byli razem...pomagala mu itp. naprawde dorosla :) burke bylby z niej dumny ;)
tak, ale chodziło mi o to, że tekst spoilerowy i tak jest "na wierzchu". Mnie to osobiście nie przeszkadza, bo z odcinkami jestem na bieżąco tak jak Wy, ale wiem, że innym psuje to całą zabawę.
Co do Christiny to rzeczywiście dorosła. Ale mam nadzieję, że jeszcze wrócą do siebie z Huntem :)
Christina pewnie będzie z Huntem ( jak tylko się pojawił !!!! mrrr)
Ale dziwnie Derek się w r e s z c i e oświadczył!!
pewnie zerwą :) albo Mer ucieknie spod ołtarza. Niewykluczone :D
http://www.torrentz.com/search?q=greys+anatomy+s05
z końcówką 0TV i 2HD bez problemu znajdziesz napisy
polecam pobierać torrenty z thepiratebay.org
widzieliście już zdjęcia z odcinka 20?
http://spoilertv-greysanatomy.blogspot.com/
niby miało nie być ślubu MerDer, a tu Meredith w suknii..
no cóż trzeba czekać do 23 ;/
Czy tylko ja mam już dość wątku MerDer? Jakoś tacy strasznie rozlaźli się zrobili tzn. niech się w końcu hajtną albo niech zerwą a nie że co trzy odcinki jest zmiana temperatury uczuć. Jestem fanka wątku Christiny i Owena bo między aktorami jest lepsza chemia no i wątek jest fajnie prowadzony a bohaterowie jakoś tak bardziej z krwi i kości. Nie mniej to może być już objaw zmęczenia serialem który moim zdaniem od pewnego czasu drepcze w miesjcu
nie tylko ty masz ich dosc ;) ja juz tez nie moge na nich patrzec :P i mnie tez juz ogarnia zmeczenie serialem :P
hehe Wy tez macie takie wrażenie? ;D mogłoby sie dziac cos ciekawego miedzy nimi xdd bo teraz to takie słoodkie :D ale lubie wątek Izzie i Alexa :D uwieelbiam ich :D
Ja uwielbiam wątek Marka i Little Grey :D Za to na Dereka już nie mogę patrzeć, i Meredith tez mnie wkurza, choć mniej.