PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=165277}

Chirurdzy

Grey's Anatomy
2005 -
7,9 123 tys. ocen
7,9 10 1 122744
7,0 5 krytyków
Chirurdzy
powrót do forum serialu Chirurdzy

dzisiaj na E! ogladalam wiadomosci i powiedzieli ze t.r.knight oficjalnie pozegnal sie z chirurgami :/ pokazali fragment wywiadu z nim i powiedzial ze odchodzi i podziekowal wszystkim :/ czyli george jednak umrze :/ ale powiedzieli tez ze katherine heigl zostaje :)

i znalazlam cos takiego
http://uk.eonline.com/uberblog/b99965_Knight___Heigl_s__i_Grey_s__i__Future__The _Mystery_Continues.html

jednak tam shonda nic nie powiedziala na ich temat :/ ale t.r.knight udzielil wywiadu w ktorym powiedzial ze odchodzi

Hmm z tego co czytałam na www.greys.blox.pl to Shonda wydała na ten temat jakieś oświadczenie. Jest tam nawet cytat z jej wypowiedzi na ten temat: ,,Myślę, że mówię w imieniu całej rodziny Grey's Anatomy, gdy powiem, że życzymy T.R. Knightowi wszystkiego najlepszego. T.R. jest niesamowicie utalentowanym aktorem i człowiekiem, którego siła charakteru jest przez nas wszystkich podziwiana."
Szkoda...

Wielka szkoda, że już go nie będzie w serialu, bo w końcu był jednym z "rodziny". Ale chyba nie mogli wymyślić nic rozwijającego dla tej postaci, wiec sam T.R. Knight nie widział sensu pozostania...
Ale za to cieszę się, że Katherine Heigl zostaje, bo to moja uluibona postać :)

ocenił(a) serial na 10

Ludzie, nauczcie się zaznaczać takie wiadomości np. pisząc na początku spoiler... wielu ludziom psujecie zabawę.

użytkownik usunięty
slinky

a myslisz ze twoja prosba zadziala??? ja juz tak ponad rok pisalam do wszystkich prosilam ich, blagalam a pozniej grozilam i wyklinalam ;) i dalej sie nie nauczyli wiec teraz i ja mam to gdzies ;)

Niee :(((. To straszne.... W czwartej i piątej serii ubolewałam nad faktem, że wątek George'a nie jest zbyt rozwijany i miałam cichą nadzieję, że może jednak przeżyje... A tu klapa. Ech, szkoda. Ale cieszę się, że Izzie zostaje, to moja ulubiona bohaterka i gdyby ją też uśmiercili, to chyba przestałabym oglądać ten serial :).

Szkoda .
Mógłby zostaĆ .
Nie widziałam w ogole 5 sezonu,bo nie mam Fox Life`a wiec nie wiem ogolnie co się z nim stało .
Ale i tak dla mnie szkoda .
Ciesze się ze Izzie nie odchodzi,bo baardzo ją lubie .;)
Jeestem ogolnie ciekawa wielu rzeczy w zwiazku z 5 sezonem.
Między innymi co z Izzie, co z dr.Hahn itd.
Bo czytalam gdzies ze u dr.Hahn wykryto jakas wade wzroku.xd

użytkownik usunięty
AddisonShepherd

wada wzroku ?? nic o tym nie wiem a widzialam wszystkie odcinki po kilka razy :/ ;) skad to wiesz??

ja brałam udział w tym jakims konkursie wiedzy o serialu `Chirurdzy` i tam było takie pytanie ze:
Małe, zielone plamki, które widziała dr Hahn, zanim wykryto u niej wadę wzroku to:
a)małe żabki
b)liście
c)kwiaty opuncji
d)światła samochodowe

ja strzelałam w tym pytaniu wiec jestem ciekawa jak jest naprawde.
bo słyszałam, ze dla dr. hahn 5 jest jest ostatnim sezonem w chirurgach i pojawia się Arizona Robbins .
nie wiem jak jest naprawde , moze cos zle zrozumiałam. xd

użytkownik usunięty
AddisonShepherd

tak hahn znika z serialu ale ze to z powodu wady wzroku to bujda :P bylo tam cos o lisciach ale ona tak opisywala zwiazek z callie. rozkleila sie i cos tam gadala ze wkoncu widzi liscie czy cos takiego ale wydaje mi sie ze to przenosnia byla ;) i na pewno nie odeszla z powodu wady wzroku ;)

ocenił(a) serial na 9
AddisonShepherd

Odeszła nie z powodu wady wzroku ale z powodu tego że posprzeczała się z Callie na temat Izzie przez którą zmarł jej pacjent dla którego miała serce które ostatecznie trafiło do Dany'go ponieważ Izzie przecięła przewód urządzenia (którego nazwy nie pamiętam) podtrzymująca go przy życiu. Dany zmarł a Hahn dowiedziała się o tym co zrobiła Izzie.

ocenił(a) serial na 9
AddisonShepherd

Epizod z Danny'm był w drugim sezonie a Hahn dowiedziała się o wszystkim w piątym. A co do Arizony Robbins to romansuje ona z Callie w piątym sezonie.

Wow doma, oglądałaś wszystkie odcinki po kilka razy?! Musisz być naprawdę wielką fanka;)

ocenił(a) serial na 7

oj nieee. :( Miałam cichą nadzieje że może go uratują a tu kicha...:( szkoda, bo Georga bardzo lubiłam. Zawsze uważałam go za pipe, ale w 5 sezonie pokazał ze ma jaja. Wielka szkoda, ale przynajmniej Izzie przeżyje.

ocenił(a) serial na 9
viera_2

Nawet jesli G zostal by odratowany byloby to duze utrudnienie przynajmniej na poczatku sezonu- kilkugodzinna charakteryzacja a zreszta pewnie caly sezon bylby pod znakiem jego rekonwalescencji

ocenił(a) serial na 8
Desperate

Wielka szkoda, jeden z moich ulubionych bohaterów, w 5 sezonie Shonda całkowicie zniszczyła tą postać poprzez brak dobrego wątku dla Georga i myśle, że zamiast skupiać się na sprowadzaniu nowych niepotrzebnych postaci, powinna lepiej się przyłożyć do wymyślenia lepszych wątków dla orginalnej obsady. George był jednym z głównych bohaterów należał do "fab 5", fakt, że odchodzą aktorzy zwłaszcza Ci co od początku są w serialu, nie wróży dobrze GA.

użytkownik usunięty
pufek_1986

Niestety uśmiercają główne postacie serialu żeby nie stracił on na oglądalności, żeby była jakaś akcja, coś ciekawego. Tylko po co? Wkrótce dojdzie do tego że wszytskich uśmiercą i bedzie po serialu heh. Ale tak czy tak bede go ogladal do samego konca bo bardzo go lubie :D

ocenił(a) serial na 10

uśmiercają tylko wtedy jak aktor chce odejść

ocenił(a) serial na 10

Sezon 6

22 czerwca 2009 roku, informacja na temat zwolnienia T.R.Knight'a została oficjalnie potwierdzona i aktor nie wystąpi w szóstym sezonie.

Emisję 6 sezonu serialu stacja ABC rozpocznie o godzinie 21:00 24 września 2009r.

źródło: http://pl.wikipedia.org/wiki/Chirurdzy#Sezon_6

ocenił(a) serial na 10

No i dobrze! Nie lubiłem Georga! Gorzej by było gdyby to Alexa uśmiercili. Za panną Stevens też za bardzo nie przepadam. Końcówki V sezonu jeszcze nie widziałem (oglądam na FoxLife).

ocenił(a) serial na 9

Ja tam za Georgem nie przepadałam więc mi wszystko jedno czy przeżyje. A co do Heigl to były plotki że ona też odchodzi bo chce się rozwijać i grać w filmach jak Clooney. Krytykowała nawet scenariusz i w związku z tym miała zostać uśmiercona ale widocznie dogadała się z producentami.

mam takie pytanie czy można już sciągnąć wszystkie odcinki sezonu 6? bo ja obejrzałam 24 a wiem ze jest więcej?

użytkownik usunięty
lays19_91

6 sezon jeszcze nie powstal

no to 5 pomyliło mi się z innym serialem który oglądam sorry

ocenił(a) serial na 9
lays19_91

5 sezon GA ma 23 odcinki. Ni mniej ni więcej...

użytkownik usunięty
DirtyMefisto

ale ostatni jest podwojny czyli mozna powiedziec ze ma 24 ;) ale wiecej na pewno nie ;)

ocenił(a) serial na 9

Ja mam natomiast takie pytanie, bo koleżanka nie może tego rozwikłać, a strasznie jej zależy. W ostatnich może 2 minutach ostatniego odcinka 5 sezonu, jaki jest tytuł tej piosenki co leci w tle? Dziękuję z góry:)

ocenił(a) serial na 9
Aisud

Już nieaktualne^^ Jednak sobie skubana poradziła, ale jakby ktoś miał podobny problem, to tą piosenką jest: Off I go - Greg Laswell

użytkownik usunięty

uwaga, mega spoiler:

---------------

zdjęcia z planu!!!

http://www.youtube.com/watch?v=FRaZl2UMq7Y

szykuje się bardzo wzruszający odcinek!

koniec spoilera.

----------