Chuck

2007 - 2012
7,7 23 tys. ocen
7,7 10 1 23413
6,4 5 krytyków
Chuck
powrót do forum serialu Chuck

ślub

ocenił(a) serial na 10

Czyżby Chuck i Sara wzięli ślub w 4 sezonie?
Jeżeli tak to 4 sezon będzie jeszcze lepszy od 3.

więcej info http://hatak.pl/news/9102/Jedna_z_serialowych_par_wezmie_slub_SPOILER/

Krzycho39

Kristin ogłosiła wyniki "konkursu". Jednak Chuck i Sarah nie mają w planach ślubu póki co :). Dla zainteresowanych podaję źródło:
http://uk.eonline.com/uberblog/watch_with_kristin/b198104_shhhh_one_of_tvs_best- loved_couples.html

ocenił(a) serial na 9
Krisowski

i bardzo dobrze ;D

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

A ja też się cieszę w sumie ;)
Może pomysł tortur będzie wchodził w grę, a ja póki co chcę się dowiedzieć coś więcej o przeszłości Sary :)

ocenił(a) serial na 10
tasha_2

zobaczymy w 4 sezonie czy tak na pewno nie bedzie slubu

Krzycho39

Ja tam wolałbym nie, bo jak zauważyła Kristin, mogłoby to oznaczać rychły koniec serialu. Tego chyba jeszcze nie chcemy, póki scenarzyści mają dobre pomysły (z góry zakładam, że 4 sezon będzie fajny :) ).

ocenił(a) serial na 10
Krisowski

... i ostatni bo na 5 sezon nie ma co liczyc(slaba ogladalnosc w usa)

ocenił(a) serial na 8
Krzycho39

Zrobią pewnie tak jak z The O.C. ( Zycie na fali ) 4 sezony z tego ostatni jeszcze skrócony do 16 odcinkow.

ocenił(a) serial na 9
bandzioch07

jak czytalam to ogladalnosc bodajże ostatniego odcinka wynosila ok. 6,6 mln ludzi; P

ocenił(a) serial na 10
oallaa13

ale tu nie chodzi o jeden odcinek tylko caly sezon:P

ocenił(a) serial na 10
Krzycho39

19 odcinka - 5,06mln, zgodzę się z Krzychem chodzi o cały sezon średnia sezonu jest bardzo dobra - 6,14mln więc Chuck dla producentów jest opłacalny, 5 sezon mógł by być zbyt monotonny(dużo się odkryło), chociaż mile bym widział dłuższą kontynuację, ale na razie zobaczmy jak im wyjdzie czwarty

ocenił(a) serial na 9
pllek_sinek

ależ ja rozumiem, że tu chodzi o cały sezon..
no nie wiem, mogłam się pomylić w tych liczbach, lecz prawdę mówiąc jakby się uczepić to na to samo wychodzi :D