PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23182
7,0 3 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

3x08

ocenił(a) serial na 7

Dalej nic konkretnego się nie wyjaśniło, Red porwany, Lizz aresztowana. Co o tym sądzicie? Teraz trzeba czekać do stycznia...

ocenił(a) serial na 6
Tekashikika

nudy nudy. Coś mi się wydaję że jeszcze długo będziemy żyć w niewiedzy, a tajemnice wyjdą dopiero w ostatnim odcinku ;)
Najlepsze jest to, że w następnym odcinku Liz będzie w tym pudełku co Red na początku, nie wiem dlaczego ale mam z tego lekki ubaw xD xD. Jedynie czego się dowiedzieliśmy, to tego że Liz potrafi zamienić się w power rangersa i biec na pomoc Redowi, on zrobi dla niej wszystko ona dla niego tak samo, stał się jej bliższy co jest całkiem fajne. Ressler jest idiotą, a Tom znów udaje ninje i nawet był też chirurgiem w tym odcinku xD . Cooper zdradzony przez żone - smutne :(
Czytałam gdzieś, że ma być 4 sezon...ciekawe o czym może być

ocenił(a) serial na 7
paula125

o życiu po wyjawianiu sensu więzi Red-a z Lis?.... 1-2 sezon to było coś, a 3.... tylko przewijać trzeba i czekać aż nudy znikną... oby zniknęły

paula125

Co było w tej teczce, na którą Dembe czekał?

ocenił(a) serial na 6
zolty_olowek

nie wiem to jest podobno jakaś tajemnica co znajduję się w tej teczce...

Tekashikika

O tyle się ruszyło, że Red uwolniony, Navabi puściła się z Resslerem co zraniło Amira, który potem ją wydał.

Tekashikika

Ej ja nie czaje... Ressler jest swietny. Taki typowy ponurak. Zasady i tak dalej, ale jak cos palnie czasem to rozwala system. Takie jest moje zdanie. I aktor go grajacy popisal sie swoja gra aktorska w 1x16. Lubie go ale Reda i tak nikt nie pobije xddd

Miss_Obrien24

Miss oglądasz wiec może będziesz wiedziała :-).
S03E07 pokazane jest jak zastrzelono jej rodzinę, przeżyła ona i brat. Ona ubrana w nidżab, strój muzumanskiej kobiety. Po latach jej brat wysadza w powietrze tajna siedzibe wojskowa zydów.
Jakim cudem Navabi jako Arabka mogła służyć w zydowskim wojsku?