PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23221
7,0 3 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

5X5

użytkownik usunięty

Tom taki wyszkolony, wie do czego red jest zdolny, wie jak się zbiera dowody itp, a odebrał telefon jak jakis noob. Szkoda, pewnie Red go sprzatnie, a ja Toma lovciam

Kto tego Nika zabił, bo troszku nie kumam, Red? znaczy jego człowiek?

użytkownik usunięty
PatrykBL

raczej nie Red, jakby kiedys Liz sie dowiedziala to by bylo po nim. Chyba ten drugi lekarz od badania DNA sie w cos wplatal z wynikami albo sam postanowil skorzystac z wynikow i pozbyl sie Nika

ocenił(a) serial na 10

Za tym wszystkim musi kryć się jakaś grubsza afera - przeca scenarzyści potrzebują "finału" w połowie sezonu, nie wiem czy te cut-sceny z Redem, który strzela do Toma to właśnie to, ale wszystko na pewno wiąże się z tą tajemniczą osobą z walizki. Oczywistym domysłem, jakkolwiekby to zabrzmiało, byłoby, że te kości to Katarina Rostowa, ale liczę, że scenarzyści nas zaskoczą

użytkownik usunięty
redjohn95

ja obstawiam bardziej kosci ojca Liz xd ale kto ich tam wie

Tom odbiera rozmowy z nr zastrzeżonych ( co jest pokazywane , kamera filmuje ekran tel), ale nawet jakby odebrał z nr ktory sie wyswietli i nie znając tego nr, wyszłoby na to samo.

Zabił pewnie ten, który miał robić testy DNA.

Hans_Kloss

Racja bo było widać białe ręce.

Bardzo ucieszył mnie epizodyczny występ Borisa McGivera, bardzo pozytywny aktor, cenię go za występy w House of Cards, jako naczelny Heralda

PatrykBL

O tak - jak zawsze "Czarna lista" dostarcza jakiegoś aktora, którego człowiek kojarzy z innych produkcji :)))

matiiii

Agentka Nawabi natomiast pojawiła się w 2 i 3 sezonie House of Cards jako dziennikarka w białym domu. Miałem dysonans