Tom taki wyszkolony, wie do czego red jest zdolny, wie jak się zbiera dowody itp, a odebrał telefon jak jakis noob. Szkoda, pewnie Red go sprzatnie, a ja Toma lovciam
raczej nie Red, jakby kiedys Liz sie dowiedziala to by bylo po nim. Chyba ten drugi lekarz od badania DNA sie w cos wplatal z wynikami albo sam postanowil skorzystac z wynikow i pozbyl sie Nika
Za tym wszystkim musi kryć się jakaś grubsza afera - przeca scenarzyści potrzebują "finału" w połowie sezonu, nie wiem czy te cut-sceny z Redem, który strzela do Toma to właśnie to, ale wszystko na pewno wiąże się z tą tajemniczą osobą z walizki. Oczywistym domysłem, jakkolwiekby to zabrzmiało, byłoby, że te kości to Katarina Rostowa, ale liczę, że scenarzyści nas zaskoczą
Tom odbiera rozmowy z nr zastrzeżonych ( co jest pokazywane , kamera filmuje ekran tel), ale nawet jakby odebrał z nr ktory sie wyswietli i nie znając tego nr, wyszłoby na to samo.
Zabił pewnie ten, który miał robić testy DNA.
Bardzo ucieszył mnie epizodyczny występ Borisa McGivera, bardzo pozytywny aktor, cenię go za występy w House of Cards, jako naczelny Heralda
O tak - jak zawsze "Czarna lista" dostarcza jakiegoś aktora, którego człowiek kojarzy z innych produkcji :)))