PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23221
7,0 3 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

DNA

ocenił(a) serial na 5

Kiedy wreszcie Keen zrobi testy DNA, aby potwierdzić lub zaprzeczyć ojcostwo Reda?

ocenił(a) serial na 5
jocisko

Kiedy? :P

ocenił(a) serial na 9
jocisko

no kiedyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy

ocenił(a) serial na 8
jocisko

Też mnie to intryguje, wydaje mi się jednak, iż FBI zrobiło takie badania. Chociaż ...... w serialu są przedstawieni (razem z CIA)jako głupki więc mogli ich nie zrobić.

bluehalszka18

Biorąc pod uwagę, jak przedstawiane jest FBI w tym serialu.. nie zrobiło, ba, napiszę więcej: nawet pewnie by nie zajarzyli, że może coś być więcej pomiędzy Redem i Keen <swoja drogą na początku tylko padało pytanie: dlaczego ona?>.. smutna prawda xd

ocenił(a) serial na 7
matiiii

Może ktoś już to zrobił ale ujawnia wyników?;-).

WOLVERINE55

JEŚLI tak, to może to być tylko koleś grany przez Alde, heh

ocenił(a) serial na 8
matiiii

To by bylo za banalne, jezeli rzeczywiscie Keen okaze sie corka Reda. Mam nadzieje, ze produceni czyms zaskocza.

ocenił(a) serial na 8
WektoreK

Z tego co pamiętam, to na początku twórcy chcieli zrobić z Liz córkę Red'a. Widzowie za szybko się jednak domyślili, i ten watek zmieniono. A poza tym temat ojcostwa Red'a był już poruszany na tym forum tylko w innym temacie. Tak mi sie przynajmniej wydaje.

ocenił(a) serial na 5
bluehalszka18

Ale wszystko wskazuje na ojcostwo lub bliskie pokrewieństwo. Zachowanie, opłacanie tych ojców oraz luki pamięci Liz.

ocenił(a) serial na 5
jocisko

Przy całej sympatii do blacklisty Fbi pokazane jest jako agencja mało lotna. Mieli u siebie Toma mieli sprawdzić kim jest i nic na niego nie znaleziono.harcerze zrobią Lizz testy jak Red im to podpowie ;)

ocenił(a) serial na 5
karolina_1357

ano fakt :) Jedyną osobą kumającą tam jest Red i Tom.

ocenił(a) serial na 7
jocisko

W tych agencjach same głąby pracują poza drobnymi wyjątkami, tak przynajmniej scenarzyści uważają;-).

ocenił(a) serial na 8
bluehalszka18

Testy pewnie by zrobiono, w fabule moim zdaniem pominęli ten wątek z kilku powodów. Pozytywny wynik by zabił temat powiązania Keen i Reda. Po drugie z takimi wpływami/znajomościami/pieniędzmi/groźnymi znajomymi to Reddington by mógł przekonać w ten czy inny sposób jakiegoś laboranta do tego by wynik był właściwy (odpowiedni do potrzeb głównego bohatera).

Nie zdziwię się jak w tym, bądź kolejnym sezonie pojawi się jakiś odcinek z retrospekcją jak porównują DNA naszej agentki i jej opiekuna.

Nie oczekujmy realizmu w 100% a nawet w 75% skoro już sama idea iż ktoś taki jak Red by poszedł na współprace z FBI jest mało realna. Nie mówiąc o realności faktu iż FBI wypuściłaby zdrajcę, w zamian dostając tajemnicze nazwiska z tajemniczej listy. Dostając je jeszcze w bliżej nie określonym czasie.