Zapraszam do dyskusji, fajnie popisać na temat serialu.
Witam czy wy też czujecie smutek że zaraz to wszystko skończymy?
Ja szczerze mówiąc czuje pustkę powoli...
Można mówić że na siłę już jest to ciągnięte, Ale będę tęsknił za siadaniem do telewizora i przeżywania historii naszych bohaterów :(
Można powiedzieć że czułem się częścią tych przygód..
I z każdym odcinek dalej jest mi coraz bardziej smutno że zaraz tego nie będzie...
Pierwszy taki cios w tym serialu odczułem przy zakończeniu 8 sezonu.
Możemy mówić że Keen była tragiczną aktorką, sztuczna...
Ale czułem ogromny smutek, w końcu to główna bohaterka obok Reda.
Red żył dla niej. I mimo że często jej zachowanie irytowało, to jak gra...
Tak człowiek teraz za nią tęskni.. Wiesz że już się nie pojawi...
Od 9 sezonu ogląda mi się to strasznie przykro.. Śmierć Keen spowodowało że reżyser musi kombinować co tu wymyślić, jest to robione na siłę..
Dembe w FBI... Dembe miejsce było obok Reda... to tak jakby Redowi zabrać kapelusz...
i inaczej już na to wszystko patrzysz...
Pierwszy raz tak serial mnie wciągnął by autentycznie było mi smutno wiedząc że zaraz koniec... Osobiście uważam że śmierc KEEN była nie potrzebna jeśli mieli zamiar ciągnąć dalej sezony... Co innego gdyby ten 8 sezon był końcem.. Bo jaka by nie była tak nadawała sens temu serialowi... A to boom umiera i serial gdzie głównie polegał na niej i Redowi traci cząstkę siebie... Mnie też irytowała ciągle, jej gra aktorska również... Ale oglądając odcinki bez niej po czasie sobie uświadamiasz kurde... brakuje jej tu... brakuje tego głównego elementu..
10 Sezon, sezon końcowy... Sam fakt że powstało 10 sezonów to łał... Mało który serial ma tyle sezonów. Niby powiedzieli że jest to KOŃCOWY. Ale skoro nawalili 10 sezonów to nie mają przeszkód... Myślę że fanów na całym świecie jest masa, robiąc aż tyle sezonów musi być popyt na serial. Wiemy jak to działa... Skończy się finałowy sezon ludzie rzucą się ze smutkiem, będę bombardować że chcemy więcej. Więc mam cichą nadzieje że reżyser tak jak w serialu nas zaskakuje tak może tutaj zaskoczy, kiedy nikt się nie spodziewa.. i po 2,3 latach powie " NAPUR jest tak duży od fanów że postanowiliśmy działać dalej " Historie zawsze się wymyśli..
Aktorzy zapewne są tak blisko ze sobą po tylu latach że również zatęsknią..
Myślę że aktorzy by chcieli grać to dalej.