PILINHA: {__webCacheId=filmBasicInfo_pl_PL, __webCacheKey=683563}

Czarna lista

The Blacklist
2013 - 2023
7,5 23 tys. ocen
7,5 10 1 23221
7,0 3 krytyków
Czarna lista
powrót do forum serialu Czarna lista

Gdzie oglądacie

ocenił(a) serial na 9

Jak w temacie gdzie oglądacie najnowsze odcinki czarnej listy:) jakiś program w tV? sciągacie?oglądacie online? bo
nigdzie nie widze aktualnych odcinków a jutro jest premiera 12 odcinka juz :<

ocenił(a) serial na 7
elm3r

Ja na AXN(chwilowo powtarzają ale nie zafascynował mnie ten serial aż tak bym nie mógł się doczekać co też wymyśla). Na sieci też nie trudno znaleźć:-).

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

na sieci jedynie online widziałem bez napisów a z eng aż tak super nie jest u mnie a wole zrozumieć wszystko ;P

ocenił(a) serial na 7
elm3r

Online to marnacja transferu. Ja wiem gdzie są niecałe 24 godziny po premierze. Jutro pewnie będą napisy:). Wystarczy poszukać:-).

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

są napisy do 11 odcinka ? może ktoś podać linka

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

Jeśli wiesz gdzie podziel się ;) bo dziś już 12 odcinek będzie a ja nawet 11 nie widziałem ;<

ocenił(a) serial na 7
elm3r

Cóż jest taka strona której nazwa pochodzi od pewnej czynności której nazwa pochodzi od nazwy pewnego gryzonia;-). Na tej stronie jest praktycznie wszystko na uczciwych zasadach;-).

ocenił(a) serial na 9
WOLVERINE55

a pobierasz od użytkownika o nazwie? bo ja nie znalazłem na tej stronie nic po za ang. vers.

ocenił(a) serial na 9
elm3r

PS.do 10 nawet z lektorem znalazlem ale mnie interesuje 11 :)

ocenił(a) serial na 7
elm3r

No to widać trudno osiągalny jest ten odcinek. Z napisami też są problemy...

ocenił(a) serial na 8
WOLVERINE55

napisy24 to jest chyba jedna z lepszych stron która zajmuje się napisami, przetłumaczyli już w 99% wiec dzisiaj można się już spodziewać

ocenił(a) serial na 7
trawski

Ja oglądam na AXN

kinoman1985

Ja też AXN i jak zwykle emisja kilku odcinków, nie całego sezonu. Przerwa ileś tam tygodni i od nowa.