Jak w temacie gdzie oglądacie najnowsze odcinki czarnej listy:) jakiś program w tV? sciągacie?oglądacie online? bo
nigdzie nie widze aktualnych odcinków a jutro jest premiera 12 odcinka juz :<
Ja na AXN(chwilowo powtarzają ale nie zafascynował mnie ten serial aż tak bym nie mógł się doczekać co też wymyśla). Na sieci też nie trudno znaleźć:-).
na sieci jedynie online widziałem bez napisów a z eng aż tak super nie jest u mnie a wole zrozumieć wszystko ;P
Online to marnacja transferu. Ja wiem gdzie są niecałe 24 godziny po premierze. Jutro pewnie będą napisy:). Wystarczy poszukać:-).
Jeśli wiesz gdzie podziel się ;) bo dziś już 12 odcinek będzie a ja nawet 11 nie widziałem ;<
Cóż jest taka strona której nazwa pochodzi od pewnej czynności której nazwa pochodzi od nazwy pewnego gryzonia;-). Na tej stronie jest praktycznie wszystko na uczciwych zasadach;-).
a pobierasz od użytkownika o nazwie? bo ja nie znalazłem na tej stronie nic po za ang. vers.
napisy24 to jest chyba jedna z lepszych stron która zajmuje się napisami, przetłumaczyli już w 99% wiec dzisiaj można się już spodziewać